Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
12Next
Return to list New
4799
View
27
Reply

[EDISI SERAM] Video Hantu Follow Belakang Kereta

[Copy link]

Author: ultraman_nexus       Show all posts   Read mode

Author
Post time 26-6-2013 12:34 PM | Show all posts |Read mode
Last edited by ultraman_nexus on 26-6-2013 12:36 PM

Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2013 01:53 PM | Show all posts
alahai fake nya, mampos la korang, hidup nyusahkan orang saja
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2013 02:42 PM | Show all posts
ape bende bangang nie?
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2013 02:48 PM | Show all posts
mod tolong katup....
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2013 03:02 PM | Show all posts
lorr....video ni dah ade porumer yg tepek. tapi aku tak ingat tred mende...
dah agak basi jugak
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-6-2013 03:45 PM | Show all posts
edoraixora posted on 26-6-2013 03:02 PM
lorr....video ni dah ade porumer yg tepek. tapi aku tak ingat tred mende...
dah agak basi jugak

ek...alamak, sudah ade ye...sory2
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2013 03:56 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2013 05:09 PM | Show all posts
da tengok kat utipu memang fake ke...hehehe dah agak dah

Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2013 07:45 AM | Show all posts
nsb baik opis aku x leh bukak utube...kang x psl2 aku pon sumpah seranah gak kot...kurg pahla...
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2013 09:15 AM | Show all posts
FAKE
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2013 01:18 PM | Show all posts
nampak sgt menipunya bleh plk dah nampak antu still bleh cool & terus merekod ... akti spontan klu nampak antu camera / hp tu dah lama tercampak ntah kemana & kereta pun dah lama terbabas eksiden tau ...
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2013 03:42 PM | Show all posts
Nasib baik avatar tt comel..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-6-2013 05:28 PM | Show all posts
berrygurl posted on 27-6-2013 03:42 PM
Nasib baik avatar tt comel..

tq....
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2013 05:29 PM | Show all posts
fake kah? mati2 iols percaya dulu
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-6-2013 05:31 PM | Show all posts
ai kutu..same la avatar kiter...
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2013 09:29 PM | Show all posts
sia2 diberi otak dan akal fikiran
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2013 10:05 PM | Show all posts
hahahahahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2013 12:30 AM | Show all posts
lawak sadisss....
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2013 06:14 AM | Show all posts
Ape yg fakenyer? Aku rasa kalau think positive, maybe mamat ni tgh gayut dgn tepon smbil bawak keter then ade hantu.. pe lagi.. rekod la.. da ala2 pegang hp kat tangan... aku x nmpak fake pun kat video ni.. trserah pada penilaian masing2.. mmg asal ade video hantu jer.. smua ckp fake huhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2013 11:15 AM | Show all posts
tak tau nk ckp fake ke tidak. maybe bg kita yg tak kena sendiri, katalah fake. tp kebarangkalian fake tu adalah, kalo fake, mamat ni mmg pandai berlakon laa...ngan mata mimik muka sume.
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2013 02:50 PM | Show all posts
mamat tu muka cuak .. huuu.. tapi kan..

kawan ak pernah nmpk kete dpn dia ada hantu pocong duduk kt sit belakang..
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2013 03:53 PM | Show all posts
nampak fake tapi kenapa aku seriau.. huhuuu..

fake bab cool dan berani giler siap boleh rakam2 lagi.. hahaha..
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2013 06:08 PM | Show all posts
fake atau betul tak penting...yang penting menghiburkan peminat2 bod ni...tak gitu?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-7-2013 03:58 PM | Show all posts
flapjack posted on 30-6-2013 06:08 PM
fake atau betul tak penting...yang penting menghiburkan peminat2 bod ni...tak gitu?

betol2...rilek la, bende kecik je pun...
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2017 12:24 PM | Show all posts

Alaa Frust Betol La Video Dah Takde


Belanje kome yang ni pulak..

Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.069821s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list