Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
23013
View
334
Reply

RUMAH BERKASIH SAYANG MUMMY & DADDY ANAK-ANAK BULU.. MEOWWWW..

[Copy link]

Author: leotazz818       Show all posts   Read mode

Post time 10-7-2013 03:30 PM | Show all posts
cat_miow posted on 6-7-2013 05:57 PM
salam.....
wah ada rumah baru....



ni gmbar tgh wat hal.. hehe



Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 10-7-2013 03:31 PM | Show all posts


selamat berpose semua.... meow2 join sahur x pg td? hehe.. meow2 kite sebuk dgn die sama naik

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-7-2013 03:41 PM | Show all posts
YoonArang posted on 10-7-2013 03:31 PM
selamat berpose semua.... meow2 join sahur x pg td? hehe.. meow2 kite sebuk dgn die sama naik :c ...

muslimahnye dia.. hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 10-7-2013 03:44 PM | Show all posts
leotazz818 posted on 10-7-2013 03:41 PM
muslimahnye dia.. hehehe

sempena bulan pose...

budak oren ni pon alim jgk.. tp, die jntan.. kecelaruan identiti



Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 10-7-2013 03:55 PM | Show all posts
tq mod @leotazz818 bg tacang.. hehehe  
Reply

Use magic Report

Post time 10-7-2013 04:24 PM | Show all posts
@myfish smbung sini plak..
la yeke.. aigooo.. virus agknye semua kene.. ish2.. da la comey2.. sedih btol
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2013 08:33 AM | Show all posts
YoonArang posted on 10-7-2013 04:24 PM
@myfish smbung sini plak..
la yeke.. aigooo.. virus agknye semua kene.. ish2.. da la comey2.. sedi ...

tau tkpe! weyh semalam lagi sekor anak dia si roro tu pon mati!
pdahal dah bawak g klinik dah...
agaknye sebab antibody dia tak kuat nk lawan virus tu
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2013 04:16 PM | Show all posts
myfish posted on 11-7-2013 08:33 AM
tau tkpe! weyh semalam lagi sekor anak dia si roro tu pon mati!
pdahal dah bawak g klinik dah. ...

salam, cat ketinggaklan keretapi nih....
pepepun, cat ucapkan takziah...... sedih dgr kucing mti....

Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2013 05:01 PM | Show all posts
myfish posted on 11-7-2013 08:33 AM
tau tkpe! weyh semalam lagi sekor anak dia si roro tu pon mati!
pdahal dah bawak g klinik dah. ...

alahai.. sedihnyeeee... doktor ckp nape?
dorg smpt x balik kg sblm sakit tu?
Reply

Use magic Report

Post time 12-7-2013 08:48 AM | Show all posts
cat_miow posted on 11-7-2013 04:16 PM
salam, cat ketinggaklan keretapi nih....
pepepun, cat ucapkan takziah...... sedih dgr kucing mti. ...

wslm..
tahu takpe sedih sgt2
Reply

Use magic Report

Post time 12-7-2013 08:54 AM | Show all posts
YoonArang posted on 11-7-2013 05:01 PM
alahai.. sedihnyeeee... doktor ckp nape?
dorg smpt x balik kg sblm sakit tu?

mong n anak dia yang first kelly tu sempat bali k kg b4 mati.
mong bdn dia mmg dah panas, rumet aku cakap pagi sabtu tu dia taknak minum tapi ayah rumet aku pakse minum
n dia minum sikit.
tapi malam tu dalam kol 12 tgh mlm mong tibe2 jerit n semua terkejut.
esoknya mong mati...
anak dia kelly lak hidup lagi time tu. pagi ahad kelly makan banyak n buang air cam biase.. tapi malam tu kelly pun mati
roro anak kedua mong masih lagi kat rumah aku time tu sebab housemate aku ambil nak bela. badan roro panas sangat
tapi kitorang smpat bawa ke veterinar. doc kata punca nya virus, n sebab takde vaksin. means rupa2 nya mong tak pernah vaksin tu sebab dia kena virus tu. n sebab kelly n roro minum susu mong tu sebab dorang terjangkit.
doc bagi roro antibiotik n injection, pastu roro dah okay sikit makan pun dah okay... tapi.. tapi...
roro mati jugak esoknya!
aku dah tak rasa nak nangis dah n redho. tapi housemate aku nangis giler2
Reply

Use magic Report

Post time 12-7-2013 08:56 AM | Show all posts
myfish posted on 12-7-2013 08:48 AM
wslm..
tahu takpe sedih sgt2

satu masa dulu mereka satu family.. dalam seminggu semua nya lenyap

dalam kenangan.. ;(

dalam kenangan.. ;(

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 12-7-2013 08:58 AM | Show all posts
myfish posted on 12-7-2013 08:54 AM
mong n anak dia yang first kelly tu sempat bali k kg b4 mati.
mong bdn dia mmg dah panas, rumet a ...

mong kelly roro

;(

;(

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 12-7-2013 09:52 AM | Show all posts
thanks mok boocik04 for the credit,
akan ku abadi kan mereka dalam kenangan ku
Reply

Use magic Report

Post time 12-7-2013 02:05 PM | Show all posts
myfish posted on 12-7-2013 08:56 AM
satu masa dulu mereka satu family.. dalam seminggu semua nya lenyap

sedihnyaa.. huwaaaa..
sian osmate ko.. smoga die bertabah.. xpe.. pasni kalau bela meow..
kene cpt2 vaksin kan.. x tahu plak leh jngkit smpi ke baby sbb minum susu..
baru thu.... da la bdk2 tu comey.. sadis plak tgk gmbr dorg
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2013 07:30 PM | Show all posts
myfish posted on 12-7-2013 08:56 AM
satu masa dulu mereka satu family.. dalam seminggu semua nya lenyap

Wah sedihnya..... dh tgok gmbr lg sedih, bertbhlah myfish n romate....
mdh2an nt dpt miow bru wat pengubt duka lara....
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2013 09:20 AM | Show all posts
YoonArang posted on 12-7-2013 02:05 PM
sedihnyaa.. huwaaaa..
sian osmate ko.. smoga die bertabah.. xpe.. pasni kalau bela meow..
...

huhuhu tau tkpe.. aku skrg dalam proses memulihkan hati ku.. yang tingal cume meow bapaknye saje....
osmate aku mcm nk amek kucing lain lg. tp kalo ikot aku biarla dlu aku tgh sedih
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2013 09:20 AM | Show all posts
cat_miow posted on 13-7-2013 07:30 PM
Wah sedihnya..... dh tgok gmbr lg sedih, bertbhlah myfish n romate....
mdh2an nt dpt miow bru wa ...

rumet aku kate taknk amek lg wat mase ni.
dia mesti lagi sedih.
tp tak cakap....
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2013 05:34 AM | Show all posts
morning uolss....

me n anak bulus br je lepas sahur..me lepak2 sambil minum air tunggu azan n anak bulus sebok nak kuar main n memberak di pagi buta nih...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-7-2013 10:19 AM | Show all posts
morninggggg...
comey tak abatar kaka leo?? muehehehehhee
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.093657s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list