Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
22931
View
334
Reply

RUMAH BERKASIH SAYANG MUMMY & DADDY ANAK-ANAK BULU.. MEOWWWW..

[Copy link]

Author: leotazz818    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 26-9-2013 12:48 PM | Show all posts
tigerads posted on 26-9-2013 12:45 PM
blom....

hehehe.. nah makan tembikai..


Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2013 12:50 PM | Show all posts
YoonArang posted on 26-9-2013 12:48 PM
hehehe.. nah makan tembikai..

ini bukan makan nih...ini merogol tembikai nih....


ok nak naik atas sbb ada makan free hihihihi..
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2013 12:51 PM | Show all posts
tigerads posted on 26-9-2013 12:50 PM
ini bukan makan nih...ini merogol tembikai nih....

hehehe okie.. slmt mkn2..
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2013 03:41 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2013 11:57 AM | Show all posts
tigerads posted on 1-10-2013 03:41 PM
blh nampak ke x nih...

https://www.facebook.com/photo.php?v=625037547556226

Hahahaha... Syian kucing tu kalau lemah jantung
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2013 12:02 PM | Show all posts
boocik04 posted on 2-10-2013 11:57 AM
Hahahaha... Syian kucing tu kalau lemah jantung

kan....

tp kita selalu gak wat gitu kat kucing kita kalu dia mai mengiyau sambil mencari...kita sembuyi blkg pintu..punya la tahan napas cm antu cina nak mari hahahahaha...cuma kadar keterkejutan kucing kita tu skadar mcm bjaga2...xde la melompat tinggi gitu...

suka gak usik kucing nih..
Reply

Use magic Report

Post time 7-10-2013 03:47 PM | Show all posts
tigerads posted on 2-10-2013 12:02 PM
kan....

tp kita selalu gak wat gitu kat kucing kita kalu dia mai mengiyau sambil mencari...kita ...

hahaa.. lawak giler..
terkejut melompat tinggi
Reply

Use magic Report

Post time 7-10-2013 03:53 PM | Show all posts
kite plak suke tgk gmbr2 kt yg cheezburger tu.. lawak2 je..
mcm ni ha..



bukan kucing kecik je suke kotak.. yg besor pon sama..
Reply

Use magic Report

Post time 7-10-2013 03:57 PM | Show all posts










Reply

Use magic Report

Post time 7-10-2013 04:07 PM | Show all posts




mcm besh lak share2 gmbr ni...
mod @boocik04 n @leotazz818 leh ke nak share gmbr ni skalikn je ngn thread yg gif2 kucing tu.. or ade thread psl gmbr2 kucing kt tenet eh.. x pasan lak.. huhuh

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-10-2013 04:36 PM | Show all posts
YoonArang posted on 7-10-2013 04:07 PM
mcm besh lak share2 gmbr ni...
mod @boocik04 n @leotazz818 leh ke nak share gmbr ni skalikn ...

boleh, post kat sini je..
Reply

Use magic Report

Post time 7-10-2013 05:41 PM | Show all posts
ni anak bulu kita main bulu ayam..

blh tgk la kot kan...

https://www.facebook.com/photo.p ... ;type=2&theater

Comments

tak npk gambar ler  Post time 18-10-2013 04:20 PM
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2013 11:54 AM | Show all posts
tigerads posted on 7-10-2013 05:41 PM
ni anak bulu kita main bulu ayam..

blh tgk la kot kan...
nak beli baru kena tunggu anak bulus 2 ekor ni besar dl...dlm 4-5 bulan lg..

sementara biar la pakai koyak rabak tuh....br kucing jantan  pyh nak mengawan ngan dia hew hew hew hew
tig ada baper eko kucen benarnya?

Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2013 12:55 PM | Show all posts
moyas posted on 14-10-2013 11:54 AM
tig ada baper eko kucen benarnya?

kesahnya mula2 bela putih n punk...dlm akhir dec thn lepas...mek punk mengandung, gugur sekor pastu meroyan pastu ilang entah ke mana...putih pulak terlanggar kat porch ms nak masuk kete...terpijak kepala...sedih 3-4 hari dok nangis jer...

lepas tu mid januari thn ni bela tomek n jibam..yg kita belikan bandana merah n pink tuh....membesar bersama2 hingga la jibam mati sbb kena virus 15 sept lepas...yg ni redha jibam dh meninggal walhal ms dia sakit tuh dokbgenang jer air mata..lps seminggu amik kucing lain kecik lg ... dlm seminggu meninggal jugak sbb infection virus yg sama dgn jibam...tinggal la tomek sekor2 2-3 minggu hingga la jiran offer anak kucing yg br lahir kat umah mak dia...offer tu sebab mak dia x larat nak bela ada 4 ekor br lahir...

so sekarang ada 3 ekor lah... : si tomek yg dh hampir setahun umur, kiko (jantan) n kopi (betina) br sebulan stgh..

kiko n kopi ni sy menahan diri amik gambo sbb xmo jadi cm kecik..hepi la kita dpt kecik amik2 gambo xsedar yg dia sakit...pg bw pegi vet...tghari meninggal..

walau la kita excited kiko n kopi jd perhatian ms kat vet semalam sbb kiko mula selsema malam kelmarin..mlm td dh ok..siap kuar cacing lagi 4-5 ekor..euuww...nak sgt share kat sini tp tunggu besar sket....hak ni nak jaga betul2...sbb comeyyyyy sgt....gemok gebok... hjg bln ni br nak 1st vaksin...
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2013 01:04 PM | Show all posts
BTW :

selamat hari raya aidil adha yer semua mami2 n dedi2 anak bulus...


ari nih half day !!!
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2013 01:18 PM | Show all posts
tigerads posted on 14-10-2013 12:55 PM
kesahnya mula2 bela putih n punk...dlm akhir dec thn lepas...mek punk mengandung, gugur sekor past ...

virus apa tue samapi bole buat mati? seday nya...

Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2013 01:19 PM | Show all posts
tigerads posted on 14-10-2013 01:04 PM
BTW :

selamat hari raya aidil adha yer semua mami2 n dedi2 anak bulus...

tig. selamat hari raya aidil adha jugek yer. jadi bulus2 tue leklok

Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2013 04:10 PM | Show all posts
salam.. cek in sini
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2013 04:11 PM | Show all posts
moyas posted on 14-10-2013 01:19 PM
tig. selamat hari raya aidil adha jugek yer. jadi bulus2 tue leklok

memoyyy tak ajak pon masuk sioni
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2013 09:16 AM From the mobile phone | Show all posts
yayah8989 posted on 14-10-2013 04:10 PM
salam.. cek in sini

Noks.. selamat hari raya aidil adha. Heeee3x
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.743556s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list