JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
14624
View
116
Reply

Sapa sini berangan nak bela sekor naga?

[Copy link]

Author: tyrande_81    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 10-7-2013 01:53 PM | Show all posts
Apa kelas bela naga? Aku nak jadi naga terus... Hahaha, baru ar ganas... Ala2 jadian gitu...
Reply

Use magic Report

Post time 10-7-2013 11:56 PM | Show all posts
budakgraphic posted on 10-7-2013 01:53 PM
Apa kelas bela naga? Aku nak jadi naga terus... Hahaha, baru ar ganas... Ala2 jadian gitu... {:thumb ...

naga jadian?
weredragon..

were + dragon = wagon (?)

  

takpe, boleh travel jugak
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-7-2013 03:32 AM From the mobile phone | Show all posts
spiderman80 posted on 10-7-2013 02:08 AM
Baru tahun lepas saya tahu rupa-rupanya naga tak wujud selepas membaca kat surat khabar.

Surat khabar mana tu? Selagi takde declaration kat buletin utama. Aku masih lagi percaya naga masih wujud
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2013 07:34 AM | Show all posts
Aku ada gak naga kat umah ...anak aku    beranak taun naga..suka mengamuk

suka gak naga merlin ...nama pa tah naga tu  

naga yg harry lawan dlm triwizard chalenge ok gak, ganas...tp kalah gak ngn harry..baik la bela harry potter tu jah
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2013 09:52 AM | Show all posts
kroit92 posted on 10-7-2013 11:56 PM
naga jadian?
weredragon..


Huhuhu, sampek hati ko smaakan aku dgn wagon tu?
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2013 11:58 AM | Show all posts
sebenarnye, naga ni wujud ke tidak ye...
ataupun hanya sekadar mitos
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-7-2013 12:41 AM From the mobile phone | Show all posts
edoraixora posted on 11-7-2013 11:58 AM
sebenarnye, naga ni wujud ke tidak ye...
ataupun hanya sekadar mitos

Mestilah wujud, skrg tgh sembunyi dan hibernasi. Kena baca mantera utk bangkitkan dia dari tidurr....
Reply

Use magic Report

Post time 12-7-2013 01:12 AM | Show all posts
TT cite nak bela naga cam cite nk bela kucen jer...


kalu saiz naga tu sgt besar, mana nk simpan lak?
Reply

Use magic Report

Post time 12-7-2013 01:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Gile ke apa ni  ? ada ke nk bela naga..

Naga mn wujud, sekadar citer dongeng je..sama mcm garuda jg.

klu wujud msti ada yg jmpa fosil dia.. Cam dinosour (blt ke eja) tu.. Dinosour
Reply

Use magic Report

Post time 12-7-2013 03:32 AM | Show all posts
dapat naga yg masa raya cina punya tu pun da syukur alhamdulillah
Reply

Use magic Report

Post time 12-7-2013 09:42 AM | Show all posts
iols tahu buah naga jer....















Reply

Use magic Report

Post time 12-7-2013 12:02 PM | Show all posts
tyrande_81 posted on 12-7-2013 12:41 AM
Mestilah wujud, skrg tgh sembunyi dan hibernasi. Kena baca mantera utk bangkitkan dia dari tidurr. ...

die tgh hibernate/sembunyi kt mane???
bile mau keluar, aku nk tgok live

Reply

Use magic Report

Post time 12-7-2013 02:09 PM | Show all posts
best pulak lau bela naga
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-7-2013 12:40 AM From the mobile phone | Show all posts
edoraixora posted on 12-7-2013 12:02 PM
die tgh hibernate/sembunyi kt mane???
bile mau keluar, aku nk tgok live

Kena explore lagi... kekadang mende di depan mata kita tak nampak. Walaupun manusia dah ke kutub utara banyak kali. Namun mereka masih belum jumpa kubu kristal superman dan juga kilang mainan santa claus... mereka perlu melihat dari perspektif berbeza.
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2013 03:26 PM From the mobile phone | Show all posts
tyrande_81 posted on 13-7-2013 12:40 AM
Kena explore lagi... kekadang mende di depan mata kita tak nampak. Walaupun manusia dah ke kutub u ...

nah..dh kena semelih wat stew dh pon
image.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2013 03:29 PM From the mobile phone | Show all posts
sok lusa kompem tred ang kena sita. mengarut melalut kelaut sume ada
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2013 04:08 PM | Show all posts
pr3ttytw33ty posted on 13-7-2013 03:26 PM
nah..dh kena semelih wat stew dh pon

apa bendanya ni? gambar kat mana nih? link please
best pulak tengok
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2013 04:48 PM | Show all posts
aku teringin nk bela kaiju. kalau ade yg sesuka hati bukak thread mengarut mcm ni lehla aku suruh kaiju aku makan org tu
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2013 05:10 PM | Show all posts
Aku nak!
nak mcm cite kartun how to train your dragon yg kaler hitan tu comey aja
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2013 08:16 PM | Show all posts
kroit92 posted on 13-7-2013 04:08 PM
apa bendanya ni? gambar kat mana nih? link please
best pulak tengok

cilok dr pesbuk..tataw dr sumber mane
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.047476s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list