Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
86763
View
868
Reply

All about iHerb - syurga shopping beauty products head to toe!!

[Copy link]

Author: cyra       Show all posts   Read mode

Post time 10-10-2013 08:24 PM | Show all posts
cyra posted on 7-10-2013 09:39 AM
most welcome...

kalau sis nak beli.... skrang is the best time... sbb iHerb tgh pr ...

xtau nk beli apa?waaaa.....meh cny tlg beli yg sy nyer.haha...
da bnyk shoppingla tu sampai xtau nk beli pe.
menariknye...tp skang tgh menganggur..syg nk kuar duit.hihi..
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2013 12:28 PM | Show all posts
Aireen beli ini:

Bdellium Tools, Travel Line, Spa 365, Square Mask, 1 Brush
Derma E, Lip Repair Creme
Derma E, Refining Vitamin A Oil, 2 fl oz
Now Foods, Solutions, European Clay Powder
Queen Helene, The Original Mint Julep Masque (2)
Acure Organics, 100% Certified Organic Moroccan, Argan Oil Treatment
Avalon Organics, Vitamin C Renewal, Vitality Facial Serum (2)
Avalon Organics, Shampoo, Volumizing, Rosemary (2)


nak beli derma e refining pore mask tapi out of stock so ganti dengan european clay powder dan queen helene, total damage.. 2 bulan takyah beli apa2 dah cukup semua kot..

tapi seriously barang2 derma e dengan avalon sangat berbaloi beli. sangat2..sebab elok kat muka aireen (well campuran dgn estee, juju aquamoist ok la kan?)

dan totally dah tinggalkan barang2 clinique yg mahal tuh Last edited by aireen24 on 17-10-2013 04:41 AM

Reply

Use magic Report

Post time 20-10-2013 08:02 PM | Show all posts
My parcel belum sampai2 lagi!!! Dah lebih 2 minggu ni! Tu lah tak nak opt for DHL yang at least can track shipment!!
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2013 12:42 AM From the mobile phone | Show all posts
fairy_fairy posted on 20-10-2013 12:02 PM
My parcel belum sampai2 lagi!!! Dah lebih 2 minggu ni! Tu lah tak nak opt for DHL yang at least can  ...

Yg biasa memang lambat..sbb tu aireen pakai dhl. Ups mahal sgt pulak walaupun adik keje ups... Last edited by aireen24 on 21-10-2013 12:56 AM

Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2013 10:41 AM | Show all posts
aireen24 posted on 17-10-2013 12:28 PM
Aireen beli ini:

Bdellium Tools, Travel Line, Spa 365, Square Mask, 1 Brush

Avalon Organics, Shampoo, Volumizing, Rosemary mmg best ke sis??

Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2013 10:50 AM | Show all posts
sara_thrash posted on 21-10-2013 02:41 AM
Avalon Organics, Shampoo, Volumizing, Rosemary mmg best ke sis??

tak tahu, baru nak try. hari tuh pakai andalou..elok tu elok tetapi baunya kuat sangat..sometimes aireen sakit kepala sebab bau dia mcm ade bau2 melur2 sikit..sebab tu beli avalon rosemary tu...

btw, barang aireen dah sampai dah...
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2013 11:42 AM | Show all posts
aireen24 posted on 21-10-2013 10:50 AM
tak tahu, baru nak try. hari tuh pakai andalou..elok tu elok tetapi baunya kuat sangat..sometimes  ...

bestnyaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2013 11:52 AM | Show all posts
aireen24 posted on 21-10-2013 10:50 AM
tak tahu, baru nak try. hari tuh pakai andalou..elok tu elok tetapi baunya kuat sangat..sometimes  ...

kita mmg selalu sepakat waktu oder & brg smpi..
brg sara pn baru smpi.. dpt freegift pe??
sara order syampoo & conditioner giovanni max volume pasni nak try avalon rosemary plak..
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2013 12:27 PM | Show all posts
sara_thrash posted on 21-10-2013 03:52 AM
kita mmg selalu sepakat waktu oder & brg smpi..
brg sara pn baru smpi.. dpt freegift pe??
sa ...

tidak check lagi, mama aireen yg sambut. aireen kat ofis neh.. dhl memang terbaik..nanti balik aireen update.
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2013 12:28 PM | Show all posts
PutriJ posted on 21-10-2013 03:42 AM
bestnyaaaa

memang best..
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2013 12:53 PM | Show all posts
aireen24 posted on 21-10-2013 12:27 PM
tidak check lagi, mama aireen yg sambut. aireen kat ofis neh.. dhl memang terbaik..nanti bali ...

aaa orait..

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-10-2013 01:30 PM | Show all posts
november.rain posted on 9-10-2013 02:13 PM
sis cyra,
kalo sis nk purchase fr iHerb, sy pon nak tumpang menyopping lagi skaliiii heeee :dro ...

hahahaha... ada hajat gak niii.... tapi currently yg nak beli just 2 items je.... satu blusher, satu moisturiser... tgh pikir lagi nak proceed ke tak... sbb macam tak keperluan sgt ponn... hahahahaha

nnt sis PM ek sis nak join apa... tapi kalau sis beli sendri pon skrang rasa dah worth it sbb shipping tgh murah starting USD8 pastu sis boleh guna referral code HAH526 tu dpt diskaun USD5 ... kalau i order, tak dpt diskaun apa dah... huhuhuhu


Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-10-2013 01:31 PM | Show all posts
hanniko posted on 10-10-2013 08:24 PM
xtau nk beli apa?waaaa.....meh cny tlg beli yg sy nyer.haha...
da bnyk shoppingla tu sampai xtau  ...

hahahahaha

takdalaa sis.... my wish list item berdereeettt tapi semuanya napsu semata bukan keperluan... tuh yg pikir panjang tuuu... patut keee tak patutt
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-10-2013 01:33 PM | Show all posts
aireen24 posted on 17-10-2013 12:28 PM
Aireen beli ini:

Bdellium Tools, Travel Line, Spa 365, Square Mask, 1 Brush

yg now foods clay powder tu cam menariikkkk... pastu mix dgn argan oil tu kan... cam bessstt je... teringin tapi tak pernah beli... hahaha... sis nnt dah pakai bagi review ek....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-10-2013 01:35 PM | Show all posts
fairy_fairy posted on 20-10-2013 08:02 PM
My parcel belum sampai2 lagi!!! Dah lebih 2 minggu ni! Tu lah tak nak opt for DHL yang at least can  ...

kalau parcel biasa mmg camtu sis... i dah pernah kena masa beli from eBay.. OMG... tak senang duduk menghitung hari.... serik rasa
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2013 02:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Thanks sbb buka thread ni. Ingat nak try sbb pores aku agak besarlah jugak. Sambil tu, makan Glutathione utk kasi pori-pori kecil gak.

Hada Labo punya toner 170ml pun harga RM 44 camtu tak habis lg even dah masuk 2 bulan. Kalau 355ml agaknya utk berapa bulan la ya.
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2013 03:25 PM | Show all posts
cyra posted on 21-10-2013 01:35 PM
kalau parcel biasa mmg camtu sis... i dah pernah kena masa beli from eBay.. OMG... tak senang dudu ...

Usually memang I opt for DHL or whichever company that provides tracking system. Tapi entah apesal hari tu gatal pegi amik yang tak provide tracking system. Mula2 I ok jer but now bila dah balik2 baca kat fb yang package kena buka and barang kena curi, memang panas bontot la coz I bought quite a lot of stuff.
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2013 03:29 PM | Show all posts
evlinne posted on 21-10-2013 02:19 PM
Thanks sbb buka thread ni. Ingat nak try sbb pores aku agak besarlah jugak. Sambil tu, makan Glutath ...

babe, kalau nak beli thayers toner no alcohol bitau aku ek. aku nak let go RM30 termasuk postage
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2013 03:34 PM | Show all posts
aireen24 posted on 17-10-2013 12:28 PM
Aireen beli ini:

Bdellium Tools, Travel Line, Spa 365, Square Mask, 1 Brush

european mask tu da try? berkesan x dekat pores?
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2013 03:36 PM | Show all posts
hani85 posted on 21-10-2013 07:34 AM
european mask tu da try? berkesan x dekat pores?

baru sampai dr us nun..belum try lagi. kena tunggu 2 minggu ke 3 bulan
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.181661s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list