Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
40295
View
296
Reply

Ras Adiba dah nikah (pic nikah pg7)

[Copy link]

Author: resah       Show all posts   Read mode

Post time 28-7-2013 01:48 AM | Show all posts
mana gambo kahwen. kata kahwen esok hari. ni dah esok tapi takde berita lagi ke?
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2013 03:04 AM | Show all posts
dia accident pastu lumpuh...penah berkahwin dulu dan dah nikah pon tadi...alhamdulillah. Dia nie kakak member aku
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2013 03:11 AM | Show all posts
munchkin posted on 28-7-2013 01:48 AM
mana gambo kahwen. kata kahwen esok hari. ni dah esok tapi takde berita lagi ke?

aku ade pic nikah dia tp tak tahu cmne nak tempek kat sini


Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2013 03:13 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2013 03:20 AM | Show all posts
sylakasman posted on 28-7-2013 03:13 AM

tenkiu


Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2013 03:20 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2013 03:21 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2013 03:22 AM | Show all posts
sylakasman posted on 28-7-2013 03:11 AM
aku ade pic nikah dia tp tak tahu cmne nak tempek kat sini

wow...ha tu dah ada pic. tq sylakasman
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2013 03:23 AM | Show all posts
munchkin posted on 28-7-2013 03:22 AM
wow...ha tu dah ada pic. tq sylakasman

ur welcome


Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2013 03:23 AM | Show all posts
sylakasman posted on 28-7-2013 03:13 AM

yg tu anak sapa? laki tu ke
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2013 03:23 AM | Show all posts
cantiklah kak ras
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2013 03:24 AM | Show all posts
maxim posted on 28-7-2013 03:23 AM
yg tu anak sapa? laki tu ke

itu anak angkat kak deeb..
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2013 03:26 AM | Show all posts
sylakasman posted on 28-7-2013 03:24 AM
itu anak angkat kak deeb..

ooo padan la..
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2013 03:30 AM | Show all posts
sylakasman posted on 28-7-2013 03:24 AM
itu anak angkat kak deeb..

lelaki tu orang yang sama dengan page 1 ke? bagus husband dia ni
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2013 03:36 AM | Show all posts
teringat pulak dulu novel Tiada Indah. best jugak cerita tu. zaman zaman remaja masa baca tu bergenang jugak air mata.
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2013 05:04 AM | Show all posts
lelaki tu mcm sama dengan yg gamba di page 1...

ok tahniah... aku harap sanagt2 hati lelaki tu ikhlas dan murni nak tolong..
bukan atas sebab lain....
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2013 05:15 AM | Show all posts
perembes posted on 28-7-2013 05:04 AM
lelaki tu mcm sama dengan yg gamba di page 1...

ok tahniah... aku harap sanagt2 hati lelaki tu ik ...

Ras Adiba nikahi rakan tingkatan enam

Oleh KHAIRUL AMRI HASSAN
amri.hassan@kosmo.com.my



ILIAS YAAKOB menyarungkan cincin di jari manis Ras Adiba  selepas majlis pernikahan mereka di Putrajaya semalam.


KUALA LUMPUR - Bekas personaliti televisyen tempatan, Ras Adiba Radzi, yang lumpuh dari bahagian pinggang ke bawah sejak 17 tahun lalu, selamat melangsungkan pernikahan dengan lelaki pilihannya yang merupakan penasihat kewangan, Ilias Yaakob semalam.


Pasangan tersebut dinikahkan oleh bapa Ras Adiba, Mohd. Radzi Wahab, 73, dalam satu majlis ringkas di Masjid Tuanku Mizan Zainal Abidin, Putrajaya tepat pukul 6.10 petang semalam.


Kedua-dua mempelai itu berusia 45 tahun.


Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2013 05:18 AM | Show all posts
Syd posted on 28-7-2013 05:15 AM
Ras Adiba nikahi rakan tingkatan enam

Oleh KHAIRUL AMRI HASSAN

laki tu masih ada bini ke?



Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2013 05:18 AM | Show all posts
cantik..x nampak tua pon..
org lumpuh bole duduk camtu ke? boleh pulak dia balance badan dia
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2013 05:45 AM | Show all posts
tahniah..moga jodoh berkekalan hingga ke anak cucu...
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2013 06:08 AM | Show all posts
alhamdulillah.... cantiknya pengantin. tahniah, dan moga kekal hingga ke jannah!
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2013 06:26 AM | Show all posts
perembes posted on 28-7-2013 05:18 AM
laki tu masih ada bini ke?

ada forumer kat page belakang kata ada bini, tapi ni orang lain kut.
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2013 06:53 AM | Show all posts
tahniah ras...tq yg paste gambaq tu...nah
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2013 06:55 AM | Show all posts
Tahniah.....moga bahagia hgga akhir hayat...Aamin
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2013 06:57 AM | Show all posts
snoopy posted on 27-7-2013 02:03 PM
Harap bukan Ilias yang korang upload gamba tu.. itu kawan aku. Dah kawin n very loving kapel. Maybe  ...

dah ada gambar kawin.......... your kawan or bukan?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.084387s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list