Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
14861
View
162
Reply

Farhan vs Azlan...

 Close [Copy link]

Author: freekey       Show all posts   Read mode

Post time 29-7-2013 03:43 PM | Show all posts
dua dua muke hanak hekan.... tak minat
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 29-7-2013 03:51 PM | Show all posts
dua2 pun hensem
cuma muka farhan nampak budak sangat
muka azlan nampak more matured
lagi pun azlan ada kerjaya plus matang plus x over expose
jadi vote for azlan
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2013 03:57 PM | Show all posts
sapa lah yg undi laki abby ni..
tk tercapai dek akal
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2013 03:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Azlan muka nmpk jantan lebih dr farham so ioks vote azlan
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2013 04:01 PM | Show all posts
dah undi azlangg
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2013 04:13 PM | Show all posts
nmpk sangat mengenyam bebeno si minah ni..bru kenal 2 minggu dah ajak kawin
sangap bebeno le tu..tk tercapai dek akal

ada ke yg jeles?x laki dia jeles ke?
kawin mutaah ke ni?harap2 bukan le
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2013 04:23 PM | Show all posts
kalau ada laki lisa surihani baru ai vote
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2013 04:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Ai vote azlan.. Lagi nampak bertenaga dari farhan yg entah berapa minit tu.. Hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2013 04:35 PM | Show all posts
Undi adalah RAHSIA..
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2013 04:45 PM | Show all posts
dahliateck posted on 29-7-2013 01:57 PM
iols rasa kenal 2 minggu tu propa je la

tu la nampak sangat propa...tu pelik bila norman keluar statement dia dah agak pasal abby nk kawen sebab dah lama tau pasal abby ng farhan ni...xkan la baru 2 minggu kenal ex hubby boleh dah agak die nak kawen
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2013 05:12 PM | Show all posts
anna-zara posted on 29-7-2013 04:45 PM
tu la nampak sangat propa...tu pelik bila norman keluar statement dia dah agak pasal abby nk kawen ...

dia nak tunjuk yg dia tu perfect la, x bercinta sebelum kawen

perfake sgt si abby ni, mental pun ye
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2013 05:17 PM | Show all posts
dahliateck posted on 29-7-2013 05:12 PM
dia nak tunjuk yg dia tu perfect la, x bercinta sebelum kawen

perfake sgt si abby ni, mental pu ...

#halal katanya
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2013 05:26 PM | Show all posts
anna-zara posted on 29-7-2013 05:17 PM
#halal katanya

cam la org lain kawen x halal, otak abby sejengkal
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2013 05:30 PM | Show all posts
dahliateck posted on 29-7-2013 05:26 PM
cam la org lain kawen x halal, otak abby sejengkal

org lain halal jugak xde la share ng satu dunia....benda baik pulak katanya...buat2 x faham kenapa x boleh share...
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2013 05:39 PM | Show all posts
anna-zara posted on 29-7-2013 05:30 PM
org lain halal jugak xde la share ng satu dunia....benda baik pulak katanya...buat2 x faham kenapa ...

bagi bagi

nak aje iols tanya mlm td paan bagi berapa round
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2013 05:39 PM | Show all posts
aku senyum sorang2 bc komen korang ..he he
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2013 06:44 PM | Show all posts
anna-zara posted on 29-7-2013 05:17 PM
#halal katanya


rasaanya si minah ni dh kena kanser otak
perlu ke nak tag halal haram




Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2013 07:02 PM | Show all posts
naik melugai dh tgk gedixx abby..
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2013 07:03 PM | Show all posts
PITTSBURGH posted on 29-7-2013 06:44 PM
rasaanya si minah ni dh kena kanser otak
perlu ke nak tag halal haram

pasni buat ape2 tag la #sunat #wajib #halal #haram #makruh #harus
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2013 07:10 PM | Show all posts
kakikuDibibirmu posted on 29-7-2013 08:08 AM
calling for @perembes @limau_lemon @kueh_kueh untuk mengundi

da undi noks
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list