Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
12Next
Return to list New
23716
View
40
Reply

Gambar Gadis 15 Tahun Di Rogol Tentera US Semasa Perang Iraq

 Close [Copy link]

Author: berun       Show all posts   Read mode

Author
Post time 6-8-2013 01:45 PM | Show all posts |Read mode
Adakah kita masih ingat lagi, peperangan yang di rancang oleh setan bush dengan menyatakan terdapat senjata kimia di iraq dan iraq dalam proses membuat senjata nuclear serta pelbagai lagi tuduhan yang tidak dapat disahkan oleh US pada hari ini. Now today, adakah iraq aman damai.

Semasa perang iraq, terdapat satu kes rogol dan bunuh satu keluarga oleh tentera us. Mereka merogol gadis iraq berumur 15 tahun dan membunuh seluruh keluarganya serta kanak-kanak berusia 5tahun! Perkara tersebu pada mulanya tidak diambil kisah oleh us army, tetapi setelah gambar didedahkan oleh CBS news, barulah mereka mengenakan tindakan terhadap anggota terbabit. Now, pesalah babi tersebut masih menunggu hasil siasatan. See, kebabian investigation yang shit disitu.








SYAITAN!!
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2013 01:47 PM | Show all posts
ish ish betul ke ni?
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2013 02:02 PM | Show all posts
biarlah..nnti akhirat gak kene hukum...yang kat malaysia ni..merogol lepas...meliwat lepas...menyalahguna duit lepas...menipu lepas...menyangak lepas...tk nk panggil syaitan?? diorang tu la bapak setan
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2013 02:16 PM | Show all posts
jahatnya AMERIKA...
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2013 05:48 PM | Show all posts
hurm....
bukan dah kena penjara ke sarjen tu?
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2013 07:15 PM | Show all posts
apa jd kt gurl tu?
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2013 07:39 PM | Show all posts
gud info...
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2013 07:37 PM | Show all posts
rasanya gurl tu pun dia org bunuh gak...

cilake sungguh...aku berdoa seluruh kaum pmpuan dalam keturunan cilake2 yg rogol budak pmpuan tu akan mati kene rogol....
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2013 08:27 PM | Show all posts
gigit sampai putus je play laki tu
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2013 12:26 AM | Show all posts
cantik budak tu
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2013 10:33 AM | Show all posts
rambut dia memang kaler tu ka?
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2013 12:18 AM | Show all posts
dulu penah kuar gambar ni uncensored kat satu website. masa ni tgh hangat kes beheaded penggal kepala yg dirakam n disebar.then kalau cbs kuarkan cerita ni memang betul lah tu.dan byk dia tunjuk bukan yg kes rogol ni saja. yg kat tgh desert pn ada.memang geram tgk...jahatnya askar amareka neh.
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2013 01:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Dah sensor pun tak sanggup nak tengok gambar tu:Q
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2013 01:56 AM | Show all posts
jahanamnya... gambar real ke bukan ni...? sedih tgk org dijadikan begini
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2013 10:10 AM | Show all posts
menyirap tengokkkk
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2013 11:43 AM | Show all posts
rasa nak penggal je kepala yg merogol gadis ni.. menyirap betul darah
kesian sangat
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2013 04:30 PM | Show all posts
bodoh. itu footage dari filem porno. bahaya betul propaganda macam ni.
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2013 06:08 PM | Show all posts
Memang ada kes tentera America rogol gadis Iraq, dia dan seluruh keluarganya kemudian dbunuh termasuk budak 5 tahun...yang i ingat seorang mungkin akan dihukum mati dan yang lain penjara lebih 100 tahun..
even yang jadi look out walau pon x rogol pon kena penjara lebih 100 tahun...sah derang akan turut dirogol di penjara pas nih...evil x pilih bangsa n agama...
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2013 10:33 AM | Show all posts
HIDUP AMERIKA!!!!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2013 02:42 PM | Show all posts
siyalllll punya manusia
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2013 04:11 PM | Show all posts
aduhai.....sedih tgk..tak sanggup sangat nak tengok...
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2013 09:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Setan betul
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2013 03:15 PM | Show all posts
Setan betul la yg blurr kan gambar tu
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2013 11:17 AM | Show all posts
baru2 ni tgk citer casualties of war @ hbo kot...

tentera amrika pegi satu kampung kat vietnam, lepas tu cari gadis yg cantik dan culik time org kampung tengah tido. lepas tu, budak tu jadi hamba seks diorg sampai demam dan kebulur budak tu dikerja oleh tentera tu..

harap tak berlaku di negara kita benda camni...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-8-2013 12:25 PM | Show all posts
adi_iskandar posted on 12-8-2013 04:30 PM
bodoh. itu footage dari filem porno. bahaya betul propaganda macam ni.

betul2 nasib awk bijak! lain2 kurang cerdik da ttipu kan
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.078436s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list