Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
147903
View
1794
Reply

PANDORA - Unforgettable Moments

[Copy link]

Author: iamalady       Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 23-8-2013 04:18 PM | Show all posts
poyohabis posted on 23-8-2013 03:58 PM
Br dpt pamplet dr habib psl brg pandora... Tp kn bl kat ampang point... Adeh jauhnya... Tp mcm x min ...

utk siapa yg minat emas kuning, mungkin xkan beli pandora ni kot.

actually me yg x expert emas ni hairan jugak bila selalu dgr psl trade in ni.
sbb gelang emas yg me (my father actually) beli 10 tahun lepas pun me masih cherish n simpan sampai hari ni.
me pilih sendiri gelang tu, n i still LOVE it (walaupun x pakai...)
kalau jual mau dkt 10k kot sekarang ni.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-8-2013 04:19 PM | Show all posts
myakayina posted on 23-8-2013 04:04 PM
mahal gila la Pandora ni.. skrg kt online pun ada jer yg jual gelang mcm pandora ni..harga berpatuta ...

haaaa... betul2.
me pun ada tengok org jual kt ig



Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-8-2013 04:24 PM | Show all posts
rolypoly posted on 23-8-2013 04:05 PM
yang ni mmg cun habisss!

adoiiiii... kalau EMAS pandora me xkan beli laa...
mahal worrrr...
me target silver jek.
lgpun x suka emas sgt.

tengok ni...
1 charm yg ada emas tu RM971 each!
the cheapest charm is RM126.
tengok jauh beza dia. heeee

Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2013 04:25 PM | Show all posts
iamalady posted on 23-8-2013 04:18 PM
utk siapa yg minat emas kuning, mungkin xkan beli pandora ni kot.

actually me yg x expert ema ...

Sbb kalau ada pattern baru boleh tukar yg bru..of kos la u cherish sbb dad u bgi..cuba kalau beli sendiri..and u tak pakai..nmpk sgt mmg dah tak trendy..nk pakai pon malu..i tak suka rantai kuning design lama..and i suka yg sadur emas putih.anyway mmg pandora nmpk cheap yg stok psar malam jer..cuba u tanya laki u..dia jwb ape..
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2013 04:26 PM | Show all posts
tinker_bell posted on 23-8-2013 04:12 PM
Pandora look cheap..kalau u suke charm bracelet..go for tiffany and co..tiffany punya charm bracel ...

Tiffany & Co. punya cantik2 jgk..and mmg nampak mahal ler..

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-8-2013 04:27 PM | Show all posts
tinker_bell posted on 23-8-2013 04:12 PM
Pandora look cheap..kalau u suke charm bracelet..go for tiffany and co..tiffany punya charm bracel ...

xda tiffany kt sini, kuching and x pernah jugak masuk butik dorang.
kalau pandora pun bagi me dh mahal, apatah lg tiffany kan... frankly speaking laa. HAHAHHA
ukur charm bracelet di wrist sendiri.

nway, sis pernah survey ke brg2 kat situ?
agak2 brapa ek?
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2013 04:27 PM From the mobile phone | Show all posts
iamalady posted on 23-8-2013 04:18 PM
utk siapa yg minat emas kuning, mungkin xkan beli pandora ni kot.

actually me yg x expert ema ...

Aku ada bl emas kuning pon tak pnh nak thread in... Tp kot2 10 ke 20 thn lg kot2 design lg mengancam ke kan... Skrg ni beli bt koleksi jer... Pakai pon jarang... Minat membeli tp disebabkan anak dara Br umur 4 thn.,. Yg ada ni nanti pusakakan
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2013 04:28 PM | Show all posts
iamalady posted on 23-8-2013 04:19 PM
haaaa... betul2.
me pun ada tengok org jual kt ig

tula, mcm berminat je nak beli..cantik2 jgk kan..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-8-2013 04:29 PM | Show all posts
ashk4nn posted on 23-8-2013 04:16 PM
emas seri pinang pon ade charm2 gini..tp mahal jugak..cherita namanya....satu charm bentuk stroller  ...

emas seri pinang pun me x tau apa bende. sungguh kesian... HAHHAHA

rasa2nya mahal sbb susah nk buat bende yg kecik2 ni kot.
mcm baju budak2 jugak lah.
kecik tp harga dh sama dgn bj org dewasa.


Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2013 04:30 PM | Show all posts
iamalady posted on 23-8-2013 04:24 PM
adoiiiii... kalau EMAS pandora me xkan beli laa...
mahal worrrr...
me target silver jek.

mak oi mahalnye.alaaa, tapi cantik.
mmg confirm ai x mampu
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-8-2013 04:35 PM | Show all posts
tinker_bell posted on 23-8-2013 04:25 PM
Sbb kalau ada pattern baru boleh tukar yg bru..of kos la u cherish sbb dad u bgi..cuba kalau beli  ...

owh no....
dats exactly wat i mean.
walaupun me beli 10 tahun lepas, the pattern yg me pilih masih cantik IN MY EYES.
gelang yg my hubby bagi pun mcm tu jugak.
tp tu dlm 6/7 tahun lepas kot.
masih cantik n me x malu nk pakai.
nampak masih IN.
my mom yg pulak selalu pakai tau. aiyoooo

2 tu jelaa my gelang emas.
dua2 org belikan.
tp bila org sanggup belikan, me x alang2 beli yg besar terus.

actually me baru je pg pandora semlm dgn hubby.
xda pulak dia komen mcm tu, sbb mungkin bila masuk butik tu, terus nampak mcm 'gah' kot brg2 kt situ.
dia pun x tau kot mcm mana stok pasar malam brg2 perempuan ni.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-8-2013 04:37 PM | Show all posts
poyohabis posted on 23-8-2013 04:27 PM
Aku ada bl emas kuning pon tak pnh nak thread in... Tp kot2 10 ke 20 thn lg kot2 design lg menganc ...

me tunggu gelang2 my mom je lah... heeeee
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-8-2013 04:38 PM | Show all posts
myakayina posted on 23-8-2013 04:26 PM
Tiffany & Co. punya cantik2 jgk..and mmg nampak mahal ler..

x pernah masuk tiffany apatah nk beli.
tp mmg curlastttt
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2013 04:40 PM From the mobile phone | Show all posts
iamalady posted on 23-8-2013 04:37 PM
me tunggu gelang2 my mom je lah... heeeee

Tungu jgn x tunggu... Aku membeli jer sk... Pakai time ry jer...
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2013 04:40 PM | Show all posts
iamalady posted on 23-8-2013 04:27 PM
xda tiffany kt sini, kuching and x pernah jugak masuk butik dorang.
kalau pandora pun bagi me dh  ...

Dgn harga pandora mahal mcm dlm pamplete tu better la beli tiffany and co..lgik berbaloi..tiffany kt oversea murah jer..sini up sikit la..kalau up pon berbanding pandora tu mmg berbaloi la..lgi satu..kalau u beli silver..lama2 dia oxidize jdk warna hitam.

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-8-2013 04:41 PM | Show all posts
myakayina posted on 23-8-2013 04:28 PM
tula, mcm berminat je nak beli..cantik2 jgk kan..

itulerrrr...
me baru je tengok kt butik dorang.
adoiiiii... mmg boleh meroyannnnnn tengok charms2 apa semua bende kt situ.

(ni cut n paste dr rumah emas....)
mula2 rasa takut nk masuk sbb takut kena layanan hampeh.
i cant stand SA yg kerek.
dats the ONLY pandora butik kt kch ni, mcm mana nk blacklist in case anything kan. HAHAHHA

ALHAMDULLILLAH!!!!!!
dat SA guy is sooo nice n helpful especially me asyik tanya harga, (nampak sgt x byk bajet kan... HAHAHHA)
pandora ni pun satu, letak terus je lah harga kt situ.
senang lah kt membajet kan.

1st me tengok bracelet dia.
was curious dgn rupa jenis bracelet yg jenis 'oxidised'.
owhhh x cantik pun, so stick to yg normal one.
he ukur my wrist n told me patut beli 18cm nyer, which is RM295.

n seterusnyaaaaa me tengok laaa apa semua bende kat situ.
niat mmg nk browse jek.
nasib baik rambang mata n MAHAL, kalau x mau me beli terus. HAHHAH
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2013 04:46 PM From the mobile phone | Show all posts
iamalady posted on 23-8-2013 04:35 PM
owh no....
dats exactly wat i mean.
walaupun me beli 10 tahun lepas, the pattern yg me pilih mas ...

Ok la suami ko ok... Suami aku siap tanye emas putih ke kuning... Gred per... Suami aku sk emas kuning.... Pandora awal2 dia ckp nk bl gn duit sendr coz bkn emas kuning... Tajaan dia hanya emas kuning... Tp kat tifani pon cantik gak...
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2013 04:51 PM | Show all posts
iamalady posted on 23-8-2013 04:41 PM
itulerrrr...
me baru je tengok kt butik dorang.
adoiiiii... mmg boleh meroyannnnnn tengok charms ...

Pandora ni sriusly nmpk cheap..tp duit u..ikut u lah..da beli nnti review la..tp charm tiffany mmg nmpak mahal..tp tu pon i takkan beli..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-8-2013 04:53 PM | Show all posts
rolypoly posted on 23-8-2013 04:30 PM
mak oi mahalnye.alaaa, tapi cantik.
mmg confirm ai x mampu

same hereeeeee...
me beli brg ni tengok harga jugak.
cantik mcm mana pun, kalau dh harga mcm tu, mmg OUT terus.

yg wajib is kena beli bracelet dia laa of coz. hehe
yg paling murah is leather tp of coz x tahan lama kot.
yg paling mahal gold tp mahal sgt worrrr.
yg paling OK is silver lah.
mula2 SA dia akan sukat ur wrist n suggest wat size suits u.
mine was 18cm so harga RM295.
mcm ni rupa dia.

yg dua bende bonjol tu utk letak CLIPS supaya gelang tu terbahagi kepada 3 bhg.


CLIPS harga min is RM126

here are some yg ME suka...
http://www.pandora.net/en-us/exp ... ubcat/13/sort-by/pl









Last edited by iamalady on 23-8-2013 04:55 PM

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-8-2013 04:55 PM | Show all posts
tinker_bell posted on 23-8-2013 04:40 PM
Dgn harga pandora mahal mcm dlm pamplete tu better la beli tiffany and co..lgik berbaloi..tiffany  ...

iyer ker sis?
agak2 how much ek?
seriously me x tau range harga tiffany ni.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.093165s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list