Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
148058
View
1794
Reply

PANDORA - Unforgettable Moments

[Copy link]

Author: iamalady       Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 24-8-2013 09:05 PM | Show all posts
mami posted on 24-8-2013 03:54 AM
ini lak Pandora kenkawan mami..untuk cucian mata...ngee

eh ni semua geng merah ek? heeee

me sukerrrrr yg butterfly tu!
dh masuk dlm list.
tengok dlm web dorang 60usd.
brapa ek kawan mami beli?
me agak2 dlm RM290 mcm tu ke?

nama charm ni BEST FREN FOREBERR gitu.


Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2013 02:07 AM | Show all posts
Barang macam ni beli yg murah2 sudah, yg jenama pandora ni markup jer lebih kot... pernah jer tgk rase kualiti elbih kurang macam yg jual kt kedai2 eksesori.... lagi satu better u beli emas.... berguna sampai bila2 , tapi kalau dah kaya raya, nak beli pandora beli jerlah....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-8-2013 09:42 AM | Show all posts
mami posted on 24-8-2013 04:07 AM
mami pakai bracelet Pandora ni 24/7...nak swimming jer mami bukak...

leh cuci kat mana2 butik Pan ...


haaaa.... yg ni lah i was wondering.
bracelet dorang ni boleh bawak mandi semua ek?
i mean boleh lah pakai 24jam x perlu bukak pakai.

mami pakai mcm mana ek?
i mean sekali dgn jam ke, atau sebelah jam, sebelah lg bracelet?

me pakai jam belah kiri, bila pikir nk pakai belah kanan, mcm susah nk menulis nanti. how ek? huhu
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-8-2013 09:44 AM | Show all posts
faraway1 posted on 24-8-2013 08:42 AM
emas putih 18 karat ada siap diamond jugak..
kena buat pilihan antara emas atau pandora emas....
...

yupe very true.
kalau nk banding dr segi harga, kalau nk beli emas pandora bolehlaaa ckp " baik beli emas betul"
tp kalau takat nk beli silver pandora, x leh nk bandingkan dgn emas biasa, sbb silver much cheaper than emas pandora. heeh

IF me beli, me beli silver jek.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-8-2013 09:45 AM | Show all posts
faraway1 posted on 24-8-2013 08:44 AM
kalau nak murah pakai thomas sabo

aiyoooo... me ingat thomas sabo more expensive. heeeee
sorry x pernah survey TS.
murah byk ke mcm mana?


Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-8-2013 09:46 AM | Show all posts
masz83 posted on 24-8-2013 08:46 AM
cantiknyer mami... me tgh nk menambah colour kt bracelet...

pic plsssssss


Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-8-2013 09:47 AM | Show all posts
rolypoly posted on 24-8-2013 09:04 AM
rasanya kat fb page ada mention about 14k.
mahal nau

alaaa sissss... beli silver JOM!!!!
jgnlaaa tengok yg emas, mmg mahal.
as i said, "me ukur charm bracelet di wrist sendiri" heeeeee
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-8-2013 09:48 AM | Show all posts
rolypoly posted on 24-8-2013 09:04 AM
rasanya kat fb page ada mention about 14k.
mahal nau

eh lupaaa... mintak link FB pandora tu?
nk survey...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-8-2013 09:53 AM | Show all posts
KRUfan posted on 24-8-2013 05:20 PM
Finally, a thread for Pandora. I am a bg fan of Pandora. Ada 2 utas bracelet. Mami, Yan ada charm be ...

yeaaaaaa.... alhamdullillah.... welcome!
pls brighten up my day by the pics of your bracelet?!!!! heeeeeee
me baru nk beli, blom beli lg.
masih psyching myself. heeeee

i didnt know TS cheaper... byk beza ke sis?
why buy kt SG? is it cheaper?
i'm all about the badget here. HAHAHHA
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-8-2013 10:00 AM | Show all posts
sribayu posted on 24-8-2013 08:42 PM
My hubby bought me one bracelet with few charms. Then I bought a matching ring and I treasure is so  ...

welcome!
pics plsssss.... we LOVE visual stimulation here. heeeeee

wat type of bracelet is yours?

when i think about it, yg jenis BANGLE pun mcm cantik jek instead of BRACELET.
price wise the same kot.



Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-8-2013 10:04 AM | Show all posts
lavendernovella posted on 25-8-2013 02:07 AM
Barang macam ni beli yg murah2 sudah, yg jenama pandora ni markup jer lebih kot... pernah jer tgk ra ...

me x kaya raya, tp tetap rasa nk beli. heeee

me x suka pakai emas, at least for NOW lah.
x suka pakai, apatah lg nk beli dgn duit sendiri.
sblom ni mmg x suka pakai accessory.
me pakai jam only.
entah tetiber rasa gedix gitu n nk pakai gelang. heeeee
my rational kalau beli gelang murah, me x appreciate.
kalau beli mahal terus, me akan hargai n pakai lama2.


Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2013 12:18 PM | Show all posts
iamalady posted on 24-8-2013 08:10 PM
betul2...
semua benda dlm dunia ni, ada yg suka dan ada yg x suka.
psl nampak murah ke m ...

mami minat dua2, stone n pave.... pave pic kat bwh mula2 bli utk bracelet..
lepas tu tengok one of the SA wat jadi pendant..mami pun wat juga n bli necklace pandora...
haha..sumer pun nak pandora sampai ke necklace...





Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2013 12:32 PM | Show all posts
iamalady posted on 24-8-2013 08:18 PM
OMG!!!
so vibranttttt...mesti minat merah?
clip sis jenis pave love n star ke?

a ah...mami memang red lover....hard core punyer...

pengalaman bli mami ni tak leh dicontohi...sbb mami bukan jenis penyabar yg nak survey2 dulu...jenis x leh tunggu...

oleh kerana minat merah sgt...segala charms yg ada kaler merah sumer mami bli....



masa mula2 bli mami tak bli batu murano lagi sbb masa tu rasa mcm batu tu gedabak...n then kat butik alamanda tu red faceted cam pic kat bawah dah sold out



lepas2 tu baru tambah murano red faceted 3 biji n then kendian murano cherry blossom tu 2 biji...

rega masa mula2 bli tu dlm RM2K lebih....huhu...mahal sbb bli yg ada stone....
a ah mami bli clip yg love n star...
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2013 12:35 PM | Show all posts
iamalady posted on 24-8-2013 08:49 PM
yg ni RM169 kan sis?
me suka yg ni. tp yg jenis clear.
i juz wish ada dlm pink.

a ah sis...betul la harga dia tu...
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2013 12:37 PM | Show all posts
iamalady posted on 24-8-2013 08:55 PM
awww... so sweettttt...
kalau charm mcm ni, mmg ORG KENA BELIKAN for us kan.
kalau x mcm... "ala ...

haha...tak menahan statement....
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2013 12:38 PM | Show all posts
iamalady posted on 24-8-2013 08:59 PM
i agreeee....
so cute!

ada ek yg red colour sbb tanya SA ari tu dia kata x der ...pink jer ada...kena cari ni..hehe
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2013 12:39 PM | Show all posts
iamalady posted on 24-8-2013 09:05 PM
eh ni semua geng merah ek? heeee

me sukerrrrr yg butterfly tu!

sumer bli red faceted charm tu sbb siyes ia sgt menyerlah gitu kaler dia...sgt cantek...

mami tak sure rega butterfly tu brapa....cute sangat kan...
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2013 12:40 PM | Show all posts
sampai hari nie aku x mampu pandora and tak akan beli hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2013 12:46 PM | Show all posts
iamalady posted on 25-8-2013 09:42 AM
haaaa.... yg ni lah i was wondering.
bracelet dorang ni boleh bawak mandi semua ek?
i mean b ...

mula2 bli mami memang bukak kalau nak mandi..sbb SA kata jgn bagi kena sabun...

tapi my fren yg dah lama jadi pandorian kata pakai jer 24/7 ...bawak jer mandi..lagi dia shining....

even kalau kita lama tak pakai n simpan dia akan kusam sebab oxidised...

so skrang mami x pernah bukak kecuali nak swimming...

mula2 dulu mami pakai kat kanan tangan, jam kat tgn kiri....walaupun mami jenis pakai jam kat tangan kanan...
konon2 senang nak menayang...sila jgn ikut perangai mami ni...x senonoh..haha

lepas tu susah no nak menulis n then mami ni ganas sket..kan banyak guna tangan kanan so asyik tergesel jer...so sebelum batu2 murano ku pecah mami tukar pakai kat tangan kiri n jam kat tangan kanan ...so back to normal pakai jam kat tangan kanan...hehe



Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2013 12:53 PM | Show all posts
bila dah banyak charms kat bracelet..sila la bli safety chain macam pic kat bawah



untuk keselamatan, kalau kita bukak bracelet tu tak de la terlepas dari tangan n berkecai batu2 murano tu.. klu tidak sure hati pun akan berkecai sama..hehe

rega dia RM169.. ada byk pattern leh pilih...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.082926s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list