JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
88063
View
2561
Reply

MAN UNITED FC - GGMU !!

[Copy link]

Author: TerlaluTampan       Show all posts   Read mode

Post time 27-8-2013 04:01 PM | Show all posts
ashburn posted on 27-8-2013 08:00 AM
zaha pulakk lgsg xder dlm senaraii

Jangan Zaha lari mcm Pogba dah la
Reply

Use magic Report

Post time 27-8-2013 04:03 PM | Show all posts
kikiharris posted on 27-8-2013 03:57 PM
muahahhaa..garu kepala tak abes2..
nak ganti Hart ke jd model shampoo

haters ckp tu ballhand bukann
handball
Reply

Use magic Report

Post time 27-8-2013 04:04 PM | Show all posts
ashburn posted on 27-8-2013 08:03 AM
haters ckp tu ballhand bukann
handball

sawan!

ok apa prediction lwn Pool ni??
ok match ni mmg i tak sabar sgt ni.mmg paling dinantikan!!
Reply

Use magic Report

Post time 27-8-2013 04:15 PM | Show all posts
kikiharris posted on 27-8-2013 04:04 PM
sawan!

ok apa prediction lwn Pool ni??

lawan pool nie xtaulahh
sbb this year is our year katanya
Reply

Use magic Report

Post time 27-8-2013 04:22 PM | Show all posts
ashburn posted on 27-8-2013 08:15 AM
lawan pool nie xtaulahh
sbb this year is our year katanya

every year slogan sama..camne!

minggu ni kalo dpt sambar sorang creative midfielder mmg cun la
tp hanya mampu berangan jelah kot
lwn pool anfield kan..wah panas ni
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2013 02:55 AM | Show all posts


Twitter campaign from BVB fans to re-sign Kagawa From Man United

Kagawa mmg patut played regularly.Come on Moyes!!



Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2013 03:00 AM | Show all posts
-United are entering the race for 45mill Euro rated Real Madrid star Mesut Ozil,who is opening to joining Man United if his wages demand are met [ibt]

-United and Real Zaragoza have  agreed a season long loan deal for  Angelo Henriquez [AS]

-Wayne Rooney will not hand in a transfer request at United [Skysports news]

-Official via Everton: Martinez has confirmed there has been no further contact from United. Last edited by kikiharris on 27-8-2013 07:07 PM

Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2013 10:51 AM | Show all posts
Taktikal BOLA Dunia
Gandingan Cleverley dan Carrick dibhgn midfield nmpk serasi utk formasi 4-2-3-1,dimana mereka form double pivot,Cleverley lebih offer energy dan box to box move,smentara Carrick
sedikit deep,dan offer various passing range.Cleverley juga mampu menjadi mirip Arturo Vidal,tp masih kurang konsisten utk mnjadi main driving force di midfield.

Persoalanya,siapa y sesuai utk bermain sbgai advance playmaker,yg mana operate di hadapan double pivot,dan di blkg top striker.jika tgk game vs chlsea smlm,rooney mmpu operate

dibhgn itu.sntiasa offer utk terima bola, quick,kreatif serta ada passing ability y baik.ada moment rooney cuba try splitting pass utk release valencia,tapi lack of sharpness.dan jika diberi
lebih masa mgkin rooney sgt fit di role itu utk united.tak perlu berbelanja besar lagi,dan Kagawa juga mampu jd back up yg hampir setara.cuma jika moyes mampu transform form
anderson dan fletcher tak lg sakit2,midfield man u should be ok.
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2013 12:49 PM | Show all posts
thumbs-up to rooney untuk game vs chelsea.. rooney sangat sesuai pada posisi itu, cuma mmg kecewa juga la sebab kagawa pemain yang sangat bagus dibiarkan di bangku simpanan.. wellbeck tu biar dia main posisi wings je la.. giggs pula baik fokus pada jurulatih tak payah sibuk2 nak main

kagawa boleh berganti dengan rooney
hernandez berganti ngan RVP

MANTAP!!

Tinggal bawa masuk ozil je, PERFECT!!
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2013 02:39 PM | Show all posts
harap van persie direhatkan menjelang pertemuan dengan liverpool.. abe toure kami xde nak man marking
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2013 03:58 PM | Show all posts
The Champions League group draw stage,esok live from Monaco.
Jangan group maut sudah...
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2013 04:28 PM | Show all posts
@ashburn


http://www.dailymail.co.uk/sport ... chester-United.html

Hope he won't get a pay rise!! extension to contract cukup!
fans dah muak dgn drama/saga every few years when he wants a rise!
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2013 05:10 PM | Show all posts


Boot yang direka khas oleh Adidas untuk Robin van Persie. RVP yang design sendiri ni...
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2013 05:11 PM | Show all posts
kikiharris posted on 28-8-2013 04:28 PM
@ashburn




Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2013 05:13 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2013 05:16 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2013 05:41 PM | Show all posts
ashburn posted on 28-8-2013 09:16 AM

Runi dgn Persie mmg killer partnership
b4 Persie masuk United pon mmg atok akan letak Rooney main AM utk big matches.
Rooney tak ble main lone striker.cepat moody
so lwn Pool ni..sama je kot formation.
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2013 05:44 PM | Show all posts
ashburn posted on 28-8-2013 09:10 AM
Boot yang direka khas oleh Adidas untuk Robin van Persie. RVP yang design sendiri ni...

Hup Holland Hup!
siap ada flag Holland kt boots.
lawa boots ko Persie..so sile score lebih sket
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2013 08:58 PM | Show all posts
Ozil: For me, its an honour to play here. I'm flattered that other teams are interested in me but my decision is firm: Im staying here

Ok rumours over! Next player pls..

Morientes? Roberto Carlos?Rivaldo?





Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2013 02:01 AM | Show all posts



Champs League draw.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.049222s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list