JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
84730
View
2555
Reply

MAN UNITED FC - GGMU !!

[Copy link]

Author: TerlaluTampan       Show all posts   Read mode

Post time 2-9-2013 11:15 AM | Show all posts
giggs..pliss retire..bg peluang kat zaha lak
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2013 11:42 AM | Show all posts
Source : Kosmo (02/09/2013)

Fellaini hampiri Old Trafford

MANCHESTER - Manchester United semakin hampir mendapatkan khidmat perancang Everton, Marouane Fellaini dengan yuran perpindahan sebanyak 36 juta (RM183.1 juta).

Ia ekoran pengendali The Toffees, Roberto Martinez bersetuju mendapatkan pemain United, Jesse Lingard menerusi pinjaman sebagai sebahagian daripada perjanjian berkenaan.

Sebelum ini, Fellaini dilaporkan bersetuju meninggalkan Everton selepas dikatakan bertelagah dengan Martinez sebelum seri tanpa jaringan dengan Cardiff City dalam aksi Liga Perdana England kelmarin.

Dia merupakan antara prospek pemain baharu yang berada dalam radar pengendali United, David Moyes.

Selain Fellaini, Moyes juga dilaporkan berminat mendapatkan tonggak Borussia Dortmund, Ilkay Gundogan dan perancang Real Madrid, Luka Modric.

Namun, perpindahan itu dilihat sukar menjadi kenyataan ekoran Dortmund enggan melepaskan Gundongan selepas menjual Shinji Kagawa ke United musim lalu.

Modric pula dikatakan masih berada dalam perancangan pengendali Real, Carlo Ancelotti meskipun dengan kehadiran bekas rakan sepasukannya di Tottenham Hotspur, Gareth Bale.

Dalam pada itu, Martinez juga tidak menolak kemungkinan salah seorang pemain bintangnya akan meninggalkan Goodison Park selepas ini.

"Kami tidak boleh mengekang sebarang penghijrahan mana-mana pemain terkemuka.

"Sudah tentu saya berharap mereka kekal menyarung jersi Everton untuk satu tempoh yang lama tetapi ia tidak berada dalam kawalan saya," kata Martinez.

Selain Fellaini, Moyes juga dilaporkan berminat dengan seorang lagi bekas anak didiknya di Everton, Leighton Baines. - Agensi
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2013 11:44 AM | Show all posts
Tak_Syg_Mulut posted on 1-9-2013 10:45 PM
Kan macam ler tak ada pemain muda dah kat man utd.. bagi la peluang pada bakat2 muda..

Giggs sepatutnya fokus pada coaching job saja
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2013 11:49 AM | Show all posts
Bagus jugak kalah awal musim
Biar top management & Moyes sedar diri yang MU needs creative midfielders.

The entire midfield starting line up was crap
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2013 12:06 PM | Show all posts
hardeyboyz posted on 2-9-2013 12:23 AM
ni apada ... dah la rooney xde.. kagawa pun xde dalam bench gak??

lineup mengyu memang macam n ...

ok la ok la..Pool hebat..
so what time open bus parade hujung minggu ni...
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2013 12:09 PM | Show all posts
Crucial day!!!

Window tutup pukul 11
rasanya Elok la Ed jual Kagawa tu kt PSG..
ada pon simpan buat pekasam je buat apa...
baik pakai je Ando debab,Clev,Young,Nani utk 10musim lagi.
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2013 12:42 PM | Show all posts
kikiharris posted on 2-9-2013 12:09 PM
Crucial day!!!

Window tutup pukul 11

khabarnya nak compete ngan arsenal nak sign gak ozil
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2013 12:45 PM | Show all posts
hardeyboyz posted on 2-9-2013 04:42 AM
khabarnya nak compete ngan arsenal nak sign gak ozil

ntahlah..tak kot
dah ready dpn Sky Sports News ni ha...
tgk la kot2 ada miracle ke arini..
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2013 04:47 PM | Show all posts
dari goal.com

FELLAINI LATEST

Manchester United have agreed a 24 million fee with Everton for midfielderMarouane Fellaini, Goal understands.

Both clubs fully expect Fellaini to join United before the transfer window closes at 11pm, but Leighton Baines future is looking more uncertain.
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2013 04:56 PM | Show all posts
cak! posted on 2-9-2013 04:47 PM
dari goal.com

FELLAINI LATEST

dengan syarat everton complete jason mccarthy dulu kalo x complete.. melepas la mengyu
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2013 05:08 PM | Show all posts
hardeyboyz posted on 2-9-2013 04:56 PM
dengan syarat everton complete jason mccarthy dulu kalo x complete.. melepas la mengyu{:si ...

RUMOUR

Everton have agreed a 12.5 million deal with Wigan Athletic for James McCarthy. The two clubs are still in talks over a payment plan for the midfielder, according to the Daily Mail.

That'll be how they're replacing Fellaini, then...
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2013 07:39 PM | Show all posts
Ozil hampir pasti ke Arsenal.
We missed out on the best AM in the world.

TQ Ed..this is torture!
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2013 08:32 PM | Show all posts
team lain senang2 je buat transfer kan, man utd punya la susah.. skrg ozil pula dah jadi milik arsenal mmg rugi sangat la tak dapat ozil antara best midfield.. kalau dapat felliani serius saya tak yakin sangat mamat ni bawa impak yang besar buat united jadi ready untuk menerima kejatuhan united la untuk season ni, jangan je tak lepas top 4 sudah
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2013 09:03 PM | Show all posts
Confirm ke ni Ozil milik Arsenal ?

Susah betul nama Moyes nak tarik player ke MU
Kalau season ini gagal dapat at least 1 trofi .. lagi susah nak tarik player next season

Dah ada desas-desus Borussia nak semula Kagawa
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2013 09:23 PM | Show all posts
haiku posted on 2-9-2013 01:03 PM
Confirm ke ni Ozil milik Arsenal ?

Susah betul nama Moyes nak tarik player ke MU

Herrera willing to take pay cut,tp dgn syarat United kena bayar all in  cash.
Kalau ikut Sky sports news,Herrera term dah agreed..termasuk si afro

Now united dgn arsenal tgh berentap plak nk bid Mata 40mill.but still unconfirmed.

kalau based pada sky sports,Ozil under medical kt German skang.
tak tau aa kot2 last minute kena hijack.
sakit kepala tgk deadline..
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2013 09:32 PM | Show all posts
Arsenal tak menang trofi bape kurun  pon Ozil sudi nak join
something wrong somewhere dgn  board of directors

Prefer Fellaini instead of Ozil..harap United made a right decision
otherwise..paham2 sendirilah.

This is the worst transfer window for United fans..
Really miss atok dgn David Gill


Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2013 10:07 PM | Show all posts
kikiharris posted on 2-9-2013 09:32 PM
Arsenal tak menang trofi bape kurun  pon Ozil sudi nak join
something wrong somewhere dgn  board of ...

Tok alex ngan david gill gak la terbaik.. zaman kejatuhan united bermula?? pemain2 star semua tak nak join man utd, jadi jangan harap CR7 nak balik semula kat man utd yer!!
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2013 10:08 PM | Show all posts
Dari fellaini bagus ambik juan mata, lagi berbaloi..
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2013 10:19 PM | Show all posts
Tak_Syg_Mulut posted on 2-9-2013 02:07 PM
Tok alex ngan david gill gak la terbaik.. zaman kejatuhan united bermula?? pemain2 star semua tak  ...

tau takpe.chemistry atok dgn gill mmg the bestlah!
atok sebut nama,gill uruskan..elok je jalan lancar.

zaman kejatuhan akan bermula kalau si Ed lembap tak beli mana2 player hari ni.delusional betul..come on United tak ble survive dgn skuad yg ada ni

star plyrs pun seram kot nk join United.mana taknya yg perform cam amatur ble dpt starting xi utk every match.
yg ada talent ddk panaskan bench je..
harap2 CR blk la OT next season.ikut jejak Kaka,dah selamat blk Milan dah pon.sian Kaka
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2013 10:32 PM | Show all posts
Tak_Syg_Mulut posted on 2-9-2013 10:08 PM
Dari fellaini bagus ambik juan mata, lagi berbaloi..

Aku pun prefer Mata ..
Last season pun tak silap score lebih daripada 10 goals
Mata patut keluar saja dari Chelsea .. crowded sgt bhgn midfield Chelsea .. sure ada rotation



Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2013 10:37 PM | Show all posts
kikiharris posted on 2-9-2013 09:23 PM
Herrera willing to take pay cut,tp dgn syarat United kena bayar all in  cash.
Kalau ikut Sky spor ...

Kat time line twitter aku ni, ada 4 nama dikaitkan dgn MU .. Herrera, Fellaini, Ozil & Mata

Berpinau mata dok baca update .. tak tau la mana satu yg confirm ..
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2013 10:58 PM | Show all posts
haiku posted on 2-9-2013 02:37 PM
Kat time line twitter aku ni, ada 4 nama dikaitkan dgn MU .. Herrera, Fellaini, Ozil & Mata

Be ...

Herrera top skang
lg 3 tak tau apa cite.Mata PSG nak beli.br je kuar news ni ha..
mmg berpinar,aku da selamat telan panadol 2 bijik,sakit kepala! dah mcm manager bola plak rasa
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2013 11:00 PM | Show all posts
haiku posted on 2-9-2013 02:32 PM
Aku pun prefer Mata ..
Last season pun tak silap score lebih daripada 10 goals
Mata patut kelu ...

Mata tu elok blah jelah..
dah sah2 Mou tak pilih dia

Dgn Spain pon tak terpilih aritu.kalau asyik ddk bench,sori la nak main WC
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2013 11:04 PM | Show all posts
Sudah2 la tu Sky Sports ooi..tak abes2 nk cite psl Bale.
satu dunia dah tau dia RM player..menyemak la!

club lain byk lagi nak close the deal ni..update la!adoiii
Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2013 02:22 AM | Show all posts
lagi 3hrs++ left
rasanya United tak sign sapa2 la ni.
malas dah nak follow transfer news.give up!!!


It's ok United,fans tetap dtg OT sampai abes season..psl nk refund duit ticket pon bknnya boleh!
Wpon this season ada potential nak jd ayam..I will always love u,United.

Ed  dgn Glazer bleh blah!
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.049517s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list