JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
231355
View
313
Reply

Bengkel-Bengkel boleh dipercayai sekitar KL/Selangor

[Copy link]

Author: zulka       Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 5-10-2013 12:14 AM | Show all posts
Sagoo posted on 4-10-2013 05:09 PM
bang tlg ketuk pintu blakang gen2 aku...skali cat skali..rege kawan2 200 dah le..ok x?

perkhidmatan utk mengecat belom aderla bro...
ketukpun tengok gak kalau teruk sgt antor kedai je....
Reply

Use magic Report

Post time 6-10-2013 10:11 PM From the mobile phone | Show all posts
zulka posted on 4-10-2013 04:47 PM
jauh bro..kat Bukit Beruntung...Rawang..
ko duk mana? dtg umah akula, aku tolong ketuk

Fuh! Jauh tu.. aku duk tgh2 kl. Rumah bro kt mana yek?
Reply

Use magic Report

Post time 7-10-2013 03:36 PM | Show all posts
zulka posted on 4-10-2013 04:47 PM
jauh bro..kat Bukit Beruntung...Rawang..
ko duk mana? dtg umah akula, aku tolong ketuk


Bro Zulka,

Area mana tu kedai jiran ko tu ???

Jenjarum ?,
BB9 ?,
Seroja ?,
lain2 ?.  

Ada senang nnti, boleh la pergi survey.
Reply

Use magic Report

Post time 7-10-2013 11:15 PM From the mobile phone | Show all posts
akeyron posted on 6-10-2013 10:11 PM
Fuh! Jauh tu.. aku duk tgh2 kl. Rumah bro kt mana yek?

Mane bro zulka ni?..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-10-2013 08:30 AM | Show all posts
akeyron posted on 9-10-2013 07:38 PM
URL=http://s705.photobucket.com/user/akeyron/media/kemek02_zps9851a26d.jpg.html][/URL]

alamak....tak keluar gambarla bro..

Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2013 10:42 AM | Show all posts
zulka posted on 10-10-2013 08:30 AM
alamak....tak keluar gambarla bro..

aku rasa forum cari ni ada prob nk view photo kot..
tkpa nnti aku email kat ko..

Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2013 09:14 PM | Show all posts
zulka posted on 19-9-2013 08:36 AM
tengok bengkel atas sekali (Powerspeed) kat Danau Kota tu...
sebelah bengkel tu ada kedai tayar,  ...

rasanya saya tau kedai ni, penah antar keta situ buat alignment. dia buat secara manual tak guna komputer. dia akan test kereta sampai 3-4 kali sampai dia puas hati yg alignment sudah ok. tapi waktu menunggu mmg lama hihihi...tp puas hati.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-10-2013 08:33 AM | Show all posts
payne posted on 10-10-2013 09:14 PM
rasanya saya tau kedai ni, penah antar keta situ buat alignment. dia buat secara manual tak guna k ...

ya betul bro...memang tunggu lama sebab selagi dia tak puas hati selagi tu dia buat

Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2013 07:52 AM | Show all posts
bang zulka.. kalau nak seris w123.. ada bengkel yg direkemen tak?...
Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2013 12:56 PM | Show all posts
area seri kembangan ada suggestion x...
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2013 12:40 PM From the mobile phone | Show all posts
aku pernah 2 kali hantar kete kt speedy workshop selayang...rasa cm mahal pulak....tp keje dorg teliti....cuma kalo pakai brg kedai dorg (dorg order luar gk sbnrnya) ntah apa2 jenama jek..:cm ari tu tukar minyak gear, dorg pakai castrol banding minyak kia....
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2013 08:19 PM | Show all posts
Interior refurbish services seat,dashboard,steering,door panel,roof panel,mat carpet etc    -   
PRINZ AUTO SERVICES
No.11,Jalan PS 9/2, Prima Selayang
68100 Batu Caves, Selangor, Malaysia
Phone No:                        012-3445003



yg ni aku penah buat utk Toyota unser rm1300 ,,,ok lah,,,buatannya cantik dan kemas

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2014 11:28 AM | Show all posts
ade yg tanye w/shop kt bangi..
ni no phone kawan aku, die w/shop kt rumah je
boleh try, advise ok, beli barang kt kedai spare part dia ambil upah je
hanif : 019 697 0187

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2014 02:28 PM | Show all posts
best2, info yg best..

bang bang bang, klu kedai accessories yg murah2 sket, aku nk cari kt mane? tolong~
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2014 11:32 AM | Show all posts
ceper posted on 29-10-2013 12:56 PM
area seri kembangan ada suggestion x...

ni utk area seri kembangan
Legasi Garage
Address:
J-G-06,
JALAN PP43, TAMAN PINGGIRAN PUTRA, SERI KEMBANGAN, SELANGOR
Phone No:
017-6187709
Mobile No:
017-6187709

owner org melayu..repair enjin,air cond dan sume berkaitan dgn kete.....
harga pun memuaskan

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2014 09:13 PM | Show all posts
ridd posted on 8-1-2014 11:28 AM
ade yg tanye w/shop kt bangi..
ni no phone kawan aku, die w/shop kt rumah je
boleh try, advise ok, ...

kawan tu boleh repair keta savvy x?


Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 29-1-2014 03:55 PM | Show all posts
update...
Bengkel Melayu
Servis, Repair, Servis Aircond
0192259250... En. Aziz
bengkel dia kat belakang Balai Polis Gombak.
bengkel tu ada Signboard "PISTON"
Reply

Use magic Report

Post time 30-1-2014 11:46 AM | Show all posts
kedai tinted kereta kt mana yg boleh dipercayai..?
nk tinted 1 kereta..
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2014 04:48 PM | Show all posts
cantik arr..kalo sempat esok wa nak gi bengkel danau kota tu...aircond wa kipas tak jalan...tak tau la brapa kos kena...kalo jem angin panas je keluar...kalo kereta berjalan ok...
Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2014 04:44 PM | Show all posts
salam bro2 skalian, tumpang tanya, sy duk area keramat, boleh bagitahu tak kat mana nak service adjustable kalau belah ampang? tak pn yang berhampiran selain kepong..tq
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.050910s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list