Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
53359
View
348
Reply

Fizo Omar Bakal Tunang Gadis Bertudung - model tudung fareeda

[Copy link]

Author: miawpink       Show all posts   Read mode

Author
Post time 9-9-2013 12:34 PM | Show all posts |Read mode
Fizo Omar Bakal Tunang Gadis Bertudung


Tiada angin tiada ribut, tiba-tiba timbul cerita kononnya pelakon serta pengacara Fizo Omar bakal mengikat tali pertunangan dengan seorang gadis pada tahun ini. Berita ini sedikit sebanyak mengejutkan ramai peminatnya memandangkan pengacara program bual bicara, Nasi Lemak Kopi O ini tidak pernah mendedahkan identiti kekasih barunya itu.

Bagi mengetahui kesahihan mengenai perkara ini, GUA bertanyakan sendiri kepada tuan empunya badan dan Fizo yang pada mulanya agak keberatan untuk mengulas mengenai perkara ini akhirnya akur menjawab soalan yang diajukan.

Cukuplah saya cakap ya (akan bertunang). Saya tak berani nak cakap lebih memandangkan perkenalan kami masih baru lagi iaitu dalam masa beberapa bulan saja. Jika tiada halangan, perancangan bertunang itu InsyaAllah pada tahun ini kerana bagi saya, lagi cepat lagi bagus, ujar jejaka berusia 28 tahun ini yang enggan mendedahkan identiti bakal tunangnya itu.

Apa yang boleh saya cakap, dia bukan selebriti. Saya selesa dengan dia sebab pemikiran kami sama kerana dia pun ke arah bisnes. Saya juga tertarik dengan sikap sopan yang ada pada dirinya serta penampilannya yang bertudung.

Umum mengetahui Fizo baru saja putus cinta dengan wanita bernama Haas Jaafar sejak enam bulan lepas selepas menyulam cinta selama dua bulan. Ditanya tidakkah keputusannya untuk bertunang dibuat terburu-buru memandangkan dia baru saja mengenali wanita tersebut, Fizo mempunyai jawapan tersendiri.

Mungkin sudah sampai masanya untuk saya hidup berkeluarga. Saya juga seperti orang lain yang ingin mempunyai keluarga sendiri, isteri serta anak sebelum ingin lebih memfokuskan diri kepada karier seni dan perniagaan. Alhamdulillah, rezeki saya pun semakin murah jadi tiada apa yang nak ditunggu lagi. Ibu pun dah bagi lampu hijau dan kedua-dua belah keluarga juga merestui hubungan kami.

Saya percaya pada naluri dan rasa dia yang terbaik untuk saya. Saya rasa lebih baik bercinta selepas berkahwin dan dengan restu ibu, saya rasa ini memang yang terbaik untuk diri saya, ujar pemilik nama Wan Hafizol Wan Omar ini ketika ditemui pada majlis pra-pelancaran Kaisar N.D Lala, baru-baru ini.



sumber= gua.com.my
Last edited by skymania on 17-9-2013 09:58 AM

Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2013 12:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Antara marketing strategy fizo.. kawen ank org bisnes utk kembangkan bisnes die. Cari binik yg sm2 cari duit. Bkn yg akan perabihkan duit, berjoli sakan...
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2013 01:09 PM | Show all posts
hahaha..glamer mawar pasni
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2013 01:16 PM | Show all posts
haaa si mawar ni nmpk ok cket dgn fizo nie...
sesuaii la alim2 cket...hehe
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-9-2013 01:18 PM | Show all posts
tukar la tajuk
@maxim tukar la tajuk
fizo nk tunag dengan mawar da ni  
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2013 05:35 PM | Show all posts
miawpink posted on 9-9-2013 01:18 PM
tukar la tajuk
@maxim tukar la tajuk
fizo nk tunag dengan mawar da ni

boleh x from now on, sesape yg rajin tepek artikel tlg bukak thread baru kalau isu tak berkaitan. putus cinta is one issue, tunang is another issue. dah byk kali kitorg kene remind ngan admin, so tlg paham k. no more update2 title after this

sendu tak sendu korg bukak je thread baru.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-9-2013 05:36 PM | Show all posts
Ibu Restu Fizo Omar Bertunang


Hujung Mei lalu pelakon dan pengacara terkenal, Fizo Omar baru sahaja mengakui sudah putus cinta dengan gadis yang dikenali sebagai Haas Jaafar.

Namun begitu baru-baru ini OHBULAN! terkejut apabila ada sumber memaklumkan bahawa pelakon tersebut bakal bertunang dengan kekasih barunya tidak lama lagi.

Berpeluang bertemu dengan Fizo Jumaat lalu, pengacara program Nasi Lemak Kopi O itu telah mengesahkan berita tersebut, akan tetapi enggan mengulas lebih lanjut kerana semuanya masih dalam perancangan.

Ya, tapi tak boleh cakap bila. Nanti bila dah tiba masanya saya akan umumkan kepada semua.

Setakat ini belum tetapkan apa-apa lagi, semuanya masih dalam perancangan dan saya pun tak berani nak cakap lebih-lebih. Banyak tanggungjawab dan komitmen besar, jadi saya kena ambil berat semuanya sebelum buat sebarang keputusan.



Berkongsi lebih lanjut siapakah gerangannya gadis bertuah itu, Fizo hanya tersenyum dan memaklumkan bahawa wanita tersebut bukan di kalangan selebriti dan yang paling penting ibunya merestui hubungan mereka.

Cukuplah semua tahu dia bukan daripada kalangan artis. Saya tertarik dengan dia mungkin sebab kami mempunyai minat yang sama dalam bidang perniagaan dan dia pun seorang yang bersopan santun.

Saya pun baru mengenali dia. Bila bawa berjumpa dengan keluarga dan mereka pun setuju, jadi saya rasa lebih baik bercinta selepas kahwin.

Saya percaya restu daripada ibu sangat penting. Bila kita suka, ibu pun dah setuju, jadi apa nak tunggu lagi. Insyallah tunggu masa yang sesuai untuk umumkan semuanya.

Merujuk kepada perkembangan kerjaya, Fizo dikatakan sedang sibuk menjalani penggambaran telemovie terbarunya bersama Hanis Zalikha berjudul Aku, Dia dan c70.

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-9-2013 05:37 PM | Show all posts
maxim posted on 9-9-2013 05:35 PM
boleh x from now on, sesape yg rajin tepek artikel tlg bukak thread baru kalau isu tak berkaitan.  ...

ok maxim
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2013 05:40 PM | Show all posts
maxim posted on 9-9-2013 05:35 PM
boleh x from now on, sesape yg rajin tepek artikel tlg bukak thread baru kalau isu tak berkaitan.  ...

kalo gitu semakin meriahlah porem dgn thread2 yg sendu...
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2013 05:41 PM | Show all posts
achik2009 posted on 9-9-2013 05:40 PM
kalo gitu semakin meriahlah porem dgn thread2 yg sendu...

ya dah itu yg dorg nak tgk..just bukak je thread baru k
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2013 05:43 PM | Show all posts
fizo nih banyak calon lah
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2013 05:44 PM | Show all posts
mawar nama bakal tunang ke?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-9-2013 05:44 PM | Show all posts
calon nya ni kata nya model fareeda

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-9-2013 05:46 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2013 05:52 PM | Show all posts
wahh..dgn model Fareeda nih kerr
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2013 05:53 PM | Show all posts
miawpink posted on 9-9-2013 05:44 PM
calon nya ni kata nya model fareeda

minah ni pena dgosipkan ngn piz peruz
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-9-2013 05:54 PM | Show all posts
aQuA_dIaMoNd posted on 9-9-2013 05:53 PM
minah ni pena dgosipkan ngn piz peruz

ye ke?
pnh gosip ngan pis peruz?
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2013 06:06 PM | Show all posts
oo...dgn budak ni ker?
comeyy2..
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2013 06:12 PM | Show all posts
btl ke?Alhamdulillah
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2013 06:16 PM | Show all posts
pasni blh la jual tudung fareeda di setiap franchise hot burger..beli tudung free hot burger..hikhik Last edited by tariktali on 9-9-2013 06:24 PM

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.106049s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list