CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 6566|Reply: 19

Air Purifier Oxygen Bar Ionizer

[Copy link]
Post time 17-9-2013 07:36 PM | Show all posts |Read mode
Wa tgk ramai mahkluk2 letak benda ni dalam keta/kenderaan masing..wa ingin benor tahu betul tak benda ni berfungsi sebagaimana didakwa/warwar kan? rega nya murah je..RM18.00 kalu beli kat Tanah Melayu ni..kalu beli dari Hong Kong..lagi murah..dalam US2.39 free postage...

So adakah anda semua rasa benda ni MEMANG berguna?

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 17-9-2013 07:37 PM | Show all posts
wa baru je beli kat kedai aksesori..boleh guna utk 48jam je..cilika tul...dah le RM17.00 lak tu..ptuiii....

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2013 11:00 AM | Show all posts
lepas 48jam?? apa jadi bro?...takde function dah ke?..
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2013 12:09 PM | Show all posts
Aku tengok kat Parkson Setia City Mall pun ada jual RM39, pernah tergerak hati nak beli tapi lepas google kat luar harga lebih murah. Tapi sampai la ni tak beli pun, tak sangka hanya berfungsi 2 hari je ke sebab tiruan?.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 19-9-2013 03:40 PM | Show all posts
zulka posted on 18-9-2013 11:00 AM
lepas 48jam?? apa jadi bro?...takde function dah ke?..

terus x nyala dia punya LED.....
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 19-9-2013 03:41 PM | Show all posts
dr.R posted on 18-9-2013 12:09 PM
Aku tengok kat Parkson Setia City Mall pun ada jual RM39, pernah tergerak hati nak beli tapi lepas g ...

wa beli kat Pantai Timur supermarket..ala..mana ada yang ori? semua tu mai dari PRC juga/HK...kalu beli dari HK..dalam RM8.00 je free shipping...
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 20-9-2013 09:31 AM | Show all posts
betul ke fungsi nye?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 20-9-2013 11:49 AM | Show all posts
shahx posted on 20-9-2013 09:31 AM
betul ke fungsi nye?

pasai tu wa tanya semua ni..ada ke pekdah nya...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-9-2013 12:21 PM | Show all posts
haha..aku suka belek je aksesori2 kat kedai ahbeng ni....
nak beli jauh sekali....sebab quality dia mcm brg mainan made in china
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2013 04:38 PM | Show all posts
aku pun beli dari hongkong...  8 hengget jer.. tapi mcm takder per2 kesan pun... tapi pernah naik keta bapak saudara yang pasang menda ni.. tai memang ada kesan bab bau dalam keta mcm fresh jer walhal tu keta saga lama...

maybe kena tgk ori x ori kot... sebab yg bapak sedara beli tu dia cakap harga mmg kaw2 jgak...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 20-9-2013 04:50 PM | Show all posts
orgkpg posted on 20-9-2013 04:38 PM
aku pun beli dari hongkong...  8 hengget jer.. tapi mcm takder per2 kesan pun... tapi pernah naik ke ...

ce ambik gambo hak dia tu..compare...sebab kita nak elak kan org ramai dari terus membeli benda2 yang x de pekdah...
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2013 04:58 PM | Show all posts
razhar posted on 20-9-2013 04:50 PM
ce ambik gambo hak dia tu..compare...sebab kita nak elak kan org ramai dari terus membeli benda2 y ...

tunggu la aku nak g travel umah pak sedara aku.... baru dapat kot...hehehe.. masa aku naik keta pak sedara aku tu pun masa menda masih baru keluar (maybe dalam setahun o dua tahun yang lepas.. hihihihi .. yang aku ingat dari segi rupabentuk dia mmg sama mcm yg aku beli dr HK tu (sebijik seruper mcm pic tt atas tu....) hehe cuma effect kesegaran udara tu xder... kikiki ...



Reply

Use magic Report

 Author| Post time 20-9-2013 05:04 PM | Show all posts
orgkpg posted on 20-9-2013 04:58 PM
tunggu la aku nak g travel umah pak sedara aku.... baru dapat kot...hehehe.. masa aku naik keta pa ...

lu beli dari HK tu..ada 30 hari baru sampai? lu beli kat Aliexpress ke?
Last edited by razhar on 20-9-2013 05:08 PM

Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2013 05:09 PM | Show all posts
razhar posted on 20-9-2013 05:04 PM
lu dari HK tu..ada 30 hari baru sampai? lu beli kat Aliexpress ke?

xderlah sampai 30 hari... dalam 2 minggu gitu... tapi aku beli dari seller di ebay.... tak ingat plak nama company apa..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 20-9-2013 05:27 PM | Show all posts
orgkpg posted on 20-9-2013 05:09 PM
xderlah sampai 30 hari... dalam 2 minggu gitu... tapi aku beli dari seller di ebay.... tak ingat p ...

12V Car Fresh Air Ionic Purifier Oxygen Bar Ozone Ionizer Cleaner LC-05 Purple






Reply

Use magic Report

 Author| Post time 20-9-2013 05:44 PM | Show all posts
Kena pakai yang ni kot baru ok..RM60.00


Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-9-2013 04:46 PM | Show all posts
dlm kete aku pon ade mende ni.....
tp aku xtau nk ckp cmner fungsi nyer,sbb seller tu kate bende tu leh hilangkn bau,tp klu aku bawak durian still bau kuat gak.....tp dah berbulan2 aku pakai lmpu LED still menyala lg....
sbnrnye aku nk beli car air purifier,yg kne refill air tu,tp kete alza ni cm xder tempat lak nk letak bekas tu....
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 24-9-2013 06:19 PM | Show all posts
sheely posted on 24-9-2013 04:46 PM
dlm kete aku pon ade mende ni.....
tp aku xtau nk ckp cmner fungsi nyer,sbb seller tu kate bende tu ...

lu pakai benda ni..lu rasa segar2 tak? or kalu ada asap rokok..asap tu hilang x bau nya?
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2013 08:54 AM | Show all posts
aku dah pakai dekat 2 tahun benda niee...... untuk volume kecik macam sedan mmg ok... tapi x sesuai utk MPV pasal volume keter MPV beso.... setakat yg aku pakai barang nie boleh tahan setahun (tapi ikut nasib gak... ada member yg pakai hanya bertahan seminggu). Benda nie mmg berfungsi habis hilang sumer bau..... tapi kena tunggu dalam 3 minit selepas bende ni on baru baunya hilang.....
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2013 03:20 PM | Show all posts
razhar posted on 24-9-2013 06:19 PM
lu pakai benda ni..lu rasa segar2 tak? or kalu ada asap rokok..asap tu hilang x bau nya?

so far kalau laki aku merokok die akan bukan empat2 tingkap luas2.....
jd asap tu mmg keluar....tp so far setakat ni bau2 yg kurang best mmg xder lah dlm kete aku....
penah sekali tu laki aku tgh merokok,tp jln berhabuk laki aku naikkan tingkap,so far xder bau rokok sgt.....
so bende ni pd aku mmg boleh menyerap bau2an la.....
kecuali bau durian....mmg xleh die nk serap....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

26-7-2024 02:23 AM GMT+8 , Processed in 0.110438 second(s), 51 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list