Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
12
Return to list New
14551
View
33
Reply

[MODERATOR] Pengumuman dan Panduan

 Close [Copy link]

Author: Eva_yy_Ellin       Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 25-9-2013 05:33 PM | Show all posts
Pak.Maun posted on 25-9-2013 05:20 PM
kenapa minta maaf nak?

Takut pak cik kecik hati.
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2013 05:43 PM | Show all posts
Eva_yy_Ellin posted on 25-9-2013 05:33 PM
Takut pak cik kecik hati.

nak, pokcik dah tua nak.. mcm2 garam pokcik dah makan.hati pokcik dah xde ruang lagi nak mengecil
jangan anak risau...pokcik ni spoting dan hensom

jangan bersedih hiburkan hatimu nak.. khas buat nak eva








Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2013 10:16 AM | Show all posts
Eva_yy_Ellin posted on 25-9-2013 05:33 PM
Takut pak cik kecik hati.

dah berseorangan nampak,tanak cari peneman ke?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-10-2013 10:27 AM | Show all posts
xpdckelate posted on 2-10-2013 10:16 AM
dah berseorangan nampak,tanak cari peneman ke?

Ahaha...
buat masa sekarang tak perlu kot.
Bod tak busy sangat.
Lama tak mai sini
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2013 10:23 AM | Show all posts
wokey bos.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-11-2013 02:33 PM | Show all posts


Thread ditutup. Sebarang pertanyaan boleh lawati Pertanyaan dan Cadangan
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-4-2014 04:02 PM | Show all posts
Mulai hari ini, sebarang thread dari segi tajuk dan posting soalan dalam thread tidak dibenarkan menggunakan perkataan dengan semua huruf besar.

JOM CARI 435
SAKIT & SIHAT


Contoh di atas dilarang digunakan sama sekali. Begitu juga dengan ejaan besar kecil besar kecil.

BoRaK - TeKa-TeKi V.18
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2014 04:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Eva_yy_Ellin posted on 10-4-2014 04:02 PM
Mulai hari ini, sebarang thread dari segi tajuk dan posting soalan dalam thread tidak dibenarkan men ...

okay berita faham
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-6-2014 08:23 PM | Show all posts



Salam Ramadhan kepada forumers Teka-Teki & Trivia.
Diharap di bulan yang mulia ini kita menjaga tutur kata dan jari-jemari daripada mengucap dan menaip kata-kata yang tidak elok.

Dan juga kepada forumers yang main teka Jom Cari, seperti tahun lepas, dilarang sama sekali mengeluarkan soalan yang berkaitan dengan makanan sepanjang bulan Ramadhan ini tidak kiralah di waktu siang ataupun malam. Barang siapa yang melanggar arahan...kita potong tacang dia









Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.048793s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list