Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
1234Next
Return to list New
11588
View
96
Reply

Diana Amir nikah 25 October

[Copy link]

Author: chetaton       Show all posts   Read mode

Author
Post time 14-10-2013 02:16 PM | Show all posts |Read mode
aku dpt tau dari sumber yg dipercayai, kate Diana Amir nak nikah 25 oct ni senyap2 taknak heboh2 dulu
reason; bulan depan nak pergi Syria skali dengan tunang dia. so katanya nak elakkan ape2 terjadi, so, nak nikah siap2.

macam pelik je reason dia
tp ape2pun, tahniah in advance la aku ucapkan

kita tunggu je 25hb ni



Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2013 02:24 PM | Show all posts
syria still on rage ka skarang?

lama dah x tau update syria
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2013 02:29 PM | Show all posts
aku suka dia nih dah berubah tapi aku tetap tak suka dia nih jadi pengacara. takde talent sungguh
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2013 02:30 PM | Show all posts
tahniah..
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2013 02:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Nikah senyap2 sbb xde bajet kut.kikiki
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2013 02:31 PM | Show all posts
gi syria wat pe? alhamdulillah.. tapi jangan la senyap2 nak nikah.. benda baik tu..
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2013 02:37 PM | Show all posts
haritu jumpa dia jalan2 kat ikea dgn siti nordiana, zoey dan kwn2 kot..
tgk barang2 rumah.. ntahlah. nak beli untuk kwen ke saja jejalan
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-10-2013 02:39 PM | Show all posts
misskitty posted on 14-10-2013 02:31 PM
gi syria wat pe? alhamdulillah.. tapi jangan la senyap2 nak nikah.. benda baik tu..

buat amal tu kot...
aku pun xsure..
tp dengar2 pergi by group
ramai2 la

Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2013 02:43 PM | Show all posts
ok per dia nikah dulu...
salah jugak ke..

Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2013 02:43 PM | Show all posts
thniah laaa..akhirnye kawen gk...
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2013 02:44 PM | Show all posts
alhamdulillah..perkara baik elok disegerakan...selamat pengantin baru..in advance
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2013 02:44 PM | Show all posts
Ok je kalau dia nak nikah dulu.. nak pegi middle east tu mesti ada mahram kalau yang perempuan... at least dia pun takde orang kacau, and ada orang yang boleh jaga dia.. tolong dia..

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-10-2013 02:44 PM | Show all posts
mizmini posted on 14-10-2013 02:43 PM
ok per dia nikah dulu...
salah jugak ke..

sape ckp salah?


Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2013 02:45 PM | Show all posts
chetaton posted on 14-10-2013 02:44 PM
sape ckp salah?

dah tu takyah nak speku lebeh2
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-10-2013 02:46 PM | Show all posts
valetta1811 posted on 14-10-2013 02:29 PM
aku suka dia nih dah berubah tapi aku tetap tak suka dia nih jadi pengacara. takde talent sungguh:ma ...

aah antara artis yg betol2 berubah lepas berhijab
mmg sejuk je mata tgk dia.
cantikk

Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2013 02:49 PM | Show all posts
tahniah diana amir
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2013 02:50 PM | Show all posts
valetta1811 posted on 14-10-2013 02:29 PM
aku suka dia nih dah berubah tapi aku tetap tak suka dia nih jadi pengacara. takde talent sungguh:ma ...

aku setuju sangat2 tang neh
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2013 02:53 PM | Show all posts
Kalau nikah kena hebahkan... baru tak timbul fitnah...
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2013 03:08 PM | Show all posts
untunglah sapa dapat Diana Amir ni...makin comel dan cantik lepas berhijrah ni...
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2013 03:14 PM | Show all posts
ok lah die nak nikah .. bnda baik kan..
walau ape pun sebabnya ..cubalah bersangka baik ..
die nak elak dari melakukan maksiat ..
lgpun dah setahun kot dema bertunang..
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2013 03:17 PM | Show all posts
digitizer posted on 14-10-2013 02:30 PM
Nikah senyap2 sbb xde bajet kut.kikiki

ayah die kaya kot. org besar UTHM

Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2013 03:18 PM | Show all posts
midori_katana posted on 14-10-2013 02:53 PM
Kalau nikah kena hebahkan... baru tak timbul fitnah...

nak hebah last minit kot, xpe, kita tgu je..

Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2013 04:03 PM | Show all posts
mybe nikah kecil-kecillan dl kot..akad nikah je dl
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2013 04:24 PM | Show all posts
diana, nk kirim tudung syiria sehalai dua bole?
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2013 04:44 PM | Show all posts
tahniah & semoga semuanya berjln lancar....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.080467s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list