Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
78956
View
2489
Reply

BUKAN KERANA AKU TAK CINTA (NELYDIA SENROSE & SHARNAAZ AHMAD)

 Close [Copy link]

Author: ladydolph       Show all posts   Read mode

Post time 16-12-2013 08:56 AM From the mobile phone | Show all posts
ahnafnia posted on 15-12-2013 05:43 PM
untunglah nanaih... depan dapat.. belakang pun merasa

ni shooting tengah on lagi...

Tok chi jangan terjun kolam cam mas sudeh....
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2013 08:58 AM | Show all posts
cerita ni sampai bila kt astro bella ek?

btw, kalau da check in rumah baru tlg tag iols...iols busy..nnt terlepas
.
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2013 08:58 AM | Show all posts
mrszack1 posted on 16-12-2013 08:53 AM
Lau fengsan leh mintak abam jebat cpr kan kaka..ekeke
Tapi kena jaga2 jeles mastura kat situ jug ...


tak koser la jebat tuuuu
lain la kalo mastura kannn.... kompom dia hangkut elok2 pnya...wakakakkakaa







Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2013 08:59 AM From the mobile phone | Show all posts
caca_eric posted on 15-12-2013 04:37 PM
uols perasan tak... nanas & pcq ni ada pengalaman & persamaan..

nanas ex shila, bila putus comp ...

Suratan atau kebetulan kah....persamaan itu..

Sorang sayang giler lah..

Yang sorang kena maki giler lah...
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2013 09:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Honeyda posted on 16-12-2013 08:58 AM
tak koser la jebat tuuuu
lain la kalo mastura kannn.... kompom dia hangkut elok2 pnya...wakakak ...

Bhahaha...hangkut elok2 ek, malu2 mas tau..
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2013 09:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Put1003 posted on 15-12-2013 03:28 PM
gaya hidup pcq dulu mcm mane uols..
yg i ingt bukan ke die dulu part of OAG ke band mane?
iols p ...

Alamak..uols kang citer kat sini karat pcq marah iols pulak...
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2013 09:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Put1003 posted on 15-12-2013 03:25 PM
iols pun ade bace psl gosip heols ngna elfaeza tu
sheols ckp nanaih ni kalo kat set mmg kelakar s ...


Kan....nampak friendly dalam ganaz tu...org camni dia jenis tak muka2, kalo dia rasa tak pueh hati ngan kita  dia terus cakap depan2, takde cakap belakang2.,,

Amboih lelebih ku upkan nanas,,, karatz kah aku...ekekeke

Help..help me mak hekan nanas  @radvelyn ...
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2013 09:22 AM From the mobile phone | Show all posts
caca_eric posted on 15-12-2013 02:53 PM
me rasa nely sesuai dgn nanas..
nely pandai jaga hati partner dia or org lain jugak... macam namp ...

Munge.munge hati iols bace,,,

Kan...nely dah ler cool, sesuai la nak sejuk kan nanas,,
Tapi kan org baran ni biasanya romantik, kalau dia sayang takde nyer nak pukul2, just kena pandai kontrol kalau dia nak marah2 tu, deq nel kan dak psikologi lagi...ngam ngam soi...
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2013 09:25 AM From the mobile phone | Show all posts
caca_eric posted on 15-12-2013 02:59 PM
apa isu cj, az dgn nely dulu..
nel serius dgn az?
cer citer...

Ish tak lah...mane de pape, az kan dah tawen

Cume penah nampak deq nely post gambo kat insta dia, tak lame pastu dah hilang..,
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2013 09:28 AM | Show all posts
mrszack1 posted on 16-12-2013 09:22 AM
Munge.munge hati iols bace,,,

Kan...nely dah ler cool, sesuai la nak sejuk kan nanas,,

Hahahahahaha....
sakan z cuba kenen2 kan nenas
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2013 09:47 AM From the mobile phone | Show all posts
hans78 posted on 16-12-2013 09:28 AM
Hahahahahaha....
sakan z cuba kenen2 kan nenas

Wakakaka...sakan sangat...saje suke pulak nengok nenas, nely pun cam cool je gurau2 ngan nanas , tak macam hero2 sblm ni nely takut2 sebab yg len dah berpunye,, dapat nanas singlemingle,,, ulat bulu naik daun...ekekeke
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2013 10:11 AM From the mobile phone | Show all posts
mrszack1 posted on 16-12-2013 08:42 AM
An..an...wakaka wai maimunah makin patah pinngang tok chi nak angkat..larikkkk

Ha...ha...wan maimunah dah slamat bkhwin dgn laki muda lg....tak mo dia tok qi
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2013 10:12 AM From the mobile phone | Show all posts
citey posted on 16-12-2013 01:21 AM
hehehe wan maimunah dah jadi milik orang dah..
next... kihkih jom lari sama2 confirm memang kena  ...

Ha...ha...btul lah...
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2013 12:35 PM | Show all posts
Honeyda posted on 16-12-2013 08:29 AM
ni br nak terjun loji nih...
msk2 dah nak rentung...
kebabommmm citer ni confirm

umah da rentung kan...
tp nk balas gak..

epi 3 iols x tgk lg so x de mood sgt nk moyan..
citer ni best tuk tgk tp nk moyan sangat2 x kot..
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2013 12:35 PM | Show all posts
Honeyda posted on 16-12-2013 08:32 AM
haah iols dah bc yg page tuuu...
untung pi pesta buku hari jemahat...
kalo pi sabtu kompom ber ...

motip tag iols pasal laga2 ketet ni?..
tau ler iols punya 20sen jer...
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2013 12:39 PM | Show all posts
charlizetheron posted on 11-12-2013 04:00 PM
biasanya ulangan sabtu n ahad... astro bella pun ada.

ohh..ada ulangan kt astro bella ke?? kul brp?? sbb besenya ulangan marathon cite spanish tu jerrr!!
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.069306s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list