Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
78957
View
2489
Reply

BUKAN KERANA AKU TAK CINTA (NELYDIA SENROSE & SHARNAAZ AHMAD)

 Close [Copy link]

Author: ladydolph    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 17-10-2013 07:49 PM From the mobile phone | Show all posts
tiewa posted on 17-10-2013 04:01 PM
Woww murah rezki nely skang ni..alhamdulillah..

besh ker nobel ni? Sape dah baca? Iols penah ba ...

Gerenti besh sangat...
Watak hero lain dari yang laen..
Nobel ni pun lain dari yang laen..
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2013 07:52 PM From the mobile phone | Show all posts
hans78 posted on 17-10-2013 04:06 PM
Cek in....
Baru baca dlm 3 bab....
Mampus dek nely nak berlakon cite nie....sgt berlainan okey wat ...

Gedik dia ala2 LJ kan..?
Tapi helah dia lawak okey..
Memang teruji lah dek nely ngn watak mastura, tak leh nak buat muka ala2 inesen lagi

Ps.iols asek terbayang beto as jebat..hatiku dah lalang..ngehngehngeh..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-10-2013 09:25 PM | Show all posts
mrszack1 posted on 17-10-2013 07:52 PM
Gedik dia ala2 LJ kan..?
Tapi helah dia lawak okey..
Memang teruji lah dek nely ngn watak mastur ...

Actually mmg teringin nak tgk nely berganding ngn beto....
As i said kat umah kita td... Beto ni to me, nely ngn tiz zaqyah versi lelaki sbb senang cipta keserasian dgn pasangan lakonan.....


Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2013 09:49 PM From the mobile phone | Show all posts
ladydolph posted on 17-10-2013 09:25 PM
Actually mmg teringin nak tgk nely berganding ngn beto....
As i said kat umah kita td... Beto ni  ...

Kan..kan...nely pun jenis senang beri chemistry ngan pasangan..
Beto ni jenis lontaran dialog bersahaja kadang2 brutal tapi time ngayat cair habis..
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2013 10:02 PM | Show all posts
cek in gak...bawak masuk hero cadangan...sbb hero ni ada kacukan melayu/cina so iols rasa 3 org ni layak kot..


calon 1: syarul ridzwan
kriteria: lakonan antagonis terbukti melalui drama LYMA, badan cukup sasa utk watak gangster, muka ada gaya mix cina-malay, bijak membina kimia dengan pelakon gandingan...




calon 2: zul arifin

kriteria: badan saa, banyak kali melakonkan watak aksi (gangster) dan mempunyai karisma tersendiri sebgai seorang pelakon..



calon 3: redza minhat
kriteria: muka mix cina-malay sgt2..ad karektor sbg pelakon serba boleh, cuma badan x bapae nk sasa tp kalau ikut cite gangster HK, body cam heols mmg sesuai jd ganster...
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2013 10:10 PM | Show all posts
belum pilih hero ya..
ingat hairul hero nya coz baca mstar kata,
hairul belakon dgn nely...
tak tau cite apa..

belum baca novel so, belum decided lg nak pilih hero sapa..

Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2013 10:33 PM From the mobile phone | Show all posts
mrsrezza posted on 17-10-2013 10:02 PM
cek in gak...bawak masuk hero cadangan...sbb hero ni ada kacukan melayu/cina so iols rasa 3 org ni l ...

Loong aa..uols nyer calon no 2 wa reject awal2 maa..haiya takmo dia lomantik2 ngan amoi nely maa...

Lu nyer request wa pilih no1 maa..
Tiptop meletop...
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2013 10:35 PM From the mobile phone | Show all posts
mycute posted on 17-10-2013 10:10 PM
belum pilih hero ya..
ingat hairul hero nya coz baca mstar kata,
hairul belakon dgn nely...

Shn2 kot kak mai...

Abam ikram chinese look ke?

Cc kak bedah @jozanfan
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2013 10:54 PM | Show all posts
mrszack1 posted on 17-10-2013 10:33 PM
Loong aa..uols nyer calon no 2 wa reject awal2 maa..haiya takmo dia lomantik2 ngan amoi nely maa.. ...

wakaka lu memang manyak jelly ngn wa punya calon no.2...x pers...sbb wa kasi 3 calon..tp kalo no.2 tu dpat lu jangan sawan lorh!..
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2013 11:19 PM From the mobile phone | Show all posts
mrsrezza posted on 17-10-2013 10:54 PM
wakaka lu memang manyak jelly ngn wa punya calon no.2...x pers...sbb wa kasi 3 calon..tp kalo no.2 ...

Wajib wa sawan 7petala kalu zul lipin jadi jebat..kasi jadi hang lebat boleh maa..?wakaka

*tengok fb BKATC admin dia cam nak SR jadi jebat.hepi uols kan..
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2013 11:31 PM | Show all posts
tak confirm lagi ka heronya??

Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2013 11:47 PM | Show all posts
mrszack1 posted on 17-10-2013 11:19 PM
Wajib wa sawan 7petala kalu zul lipin jadi jebat..kasi jadi hang lebat boleh maa..?wakaka

*teng ...

nah jebat versi SR..remves to the max!..



kalo betul SR jd hero, baru iols gegeh cari novel ni..
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2013 11:54 PM From the mobile phone | Show all posts
mrsrezza posted on 17-10-2013 11:47 PM
nah jebat versi SR..remves to the max!..



Remves sangat....

Tunggu la sikit mase lagi ada la depa announce...

Yang penting deq rose dah rembat awal2..
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2013 11:57 PM From the mobile phone | Show all posts
mrsrezza posted on 17-10-2013 11:47 PM
nah jebat versi SR..remves to the max!..



Macho nampaknye....berpontensi
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2013 12:02 AM | Show all posts
mrszack1 posted on 17-10-2013 11:54 PM
Remves sangat....

Tunggu la sikit mase lagi ada la depa announce...

okay..kali ni watak nelly urban kan...sudah2 ler bawak watak budak inesen cap ayam tuh..takot nt org jemu sbb asik watak yg sama...nelly ni kalo up skit lagik leh masuk carta pelakon waita yg iols x kan miss tengok drama lakonan sheols..usaha skit lg dek nelly, sila masuk carta tiz n zara hocay!...so far dek nelly ni mcm lalang dlm hati iols..
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2013 12:03 AM | Show all posts
fayy posted on 17-10-2013 11:57 PM
Macho nampaknye....berpontensi

sangat macho m berpotensi!..hero malaya yg baru!..
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2013 12:27 AM | Show all posts
nah bekalan n bahan rujukan supaya ramai2 menyokong abam syarul jadik hero...ni versi mahad batu pahat mat rempit romantik dlm hati ada taman..



Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2013 01:22 AM | Show all posts
LISA tgk watak hero sesuai kat izzue je....hehee

tp yg ok laa
1--aeril
2-izzue
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2013 01:23 AM From the mobile phone | Show all posts
mrsrezza posted on 18-10-2013 12:02 AM
okay..kali ni watak nelly urban kan...sudah2 ler bawak watak budak inesen cap ayam tuh..takot nt o ...

Statement uols sangat menikam hati iols tau...ada benarnya jugak..
Tapi watak nih tak la urban mane pun cume len dari yang penah nely bawak sblm nih..and yess nely takde can nak buat muka ala2 inesen cap hayam sebab mastura sangat advance,licik,degil,gedik cukup pakej...selalu uols suke badboys kan..kali nih versi girls pulak..tap bukan la badgirls pulak..cam teruk sangap bunyinye...
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2013 01:24 AM | Show all posts
jap...tayang kat astro kan??? naper kaler merah nih....??

ok...edit...
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2013 01:25 AM From the mobile phone | Show all posts
eddlisa_uyuk posted on 18-10-2013 01:22 AM
LISA tgk watak hero sesuai kat izzue je....hehee

tp yg ok laa

Yeay....Lisa pun pilih aeril first choice....
Go aeril.go aeril...
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2013 01:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Kaka ttp 2 hero ni je masuk list.. aeril or shahrul.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-10-2013 01:49 AM | Show all posts
eddlisa_uyuk posted on 18-10-2013 01:22 AM
LISA tgk watak hero sesuai kat izzue je....hehee

tp yg ok laa

Wahhh tetiba ada dek izzue kesygan ku itewww... muahaha...
tak tepiker pun... tp ok gak kan since izzue ni pun chameleon... n tak pernah lagi belakon ngn nely kan....
boleh je izzue jdkan badan buff cket.... muka pun ada iras chinese....

so yeah.... another candidate is Izzue....
apart from my 1st choice being Aeril of course....

so my choices are :
1. Aeril Zafrel
2. Izzue Islam
3. Syahrul Rizwan
4. Beto Khusyairi





Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2013 06:18 AM | Show all posts
mrszack1 posted on 17-10-2013 07:49 PM
Gerenti besh sangat...
Watak hero lain dari yang laen..
Nobel ni pun lain dari yang laen..

Ye ke.. Kaka dah baca eh..?
Nk try baca kat penulisan2u laa..
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2013 06:43 AM From the mobile phone | Show all posts
tiewa posted on 18-10-2013 06:18 AM
Ye ke.. Kaka dah baca eh..?
Nk try baca kat penulisan2u laa..

Dah sudah...hehe
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.070988s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list