Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
79294
View
2489
Reply

BUKAN KERANA AKU TAK CINTA (NELYDIA SENROSE & SHARNAAZ AHMAD)

 Close [Copy link]

Author: ladydolph       Show all posts   Read mode

Post time 18-10-2013 06:46 AM From the mobile phone | Show all posts
mrsrezza posted on 18-10-2013 12:27 AM
nah bekalan n bahan rujukan supaya ramai2 menyokong abam syarul jadik hero...ni versi mahad batu pah ...

Tu dia....sesi lobi melobi ....

Sesape ada calon laen berkenan di hati ,sila bentangkan segla proposal yang ada..
Keh.keh...
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2013 08:01 AM | Show all posts
ladydolph posted on 18-10-2013 01:49 AM
Wahhh tetiba ada dek izzue kesygan ku itewww... muahaha...
tak tepiker pun... tp ok gak kan since ...

izzue masuk list gak..ok la..2 2 klate pastu dialong semua kuar klate...hihik
:lol


again, laki org...deqnel deqnel
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-10-2013 08:19 AM | Show all posts
irsuzie posted on 18-10-2013 08:01 AM
izzue masuk list gak..ok la..2 2 klate pastu dialong semua kuar klate...hihik
:lol ...

laki org pun laki org la.... janji chemistry best.... hhihihihi...
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2013 08:44 AM | Show all posts
mycute posted on 17-10-2013 10:10 PM
belum pilih hero ya..
ingat hairul hero nya coz baca mstar kata,
hairul belakon dgn nely...

cerita pria terhebat kot...
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2013 10:43 AM | Show all posts
mrszack1 posted on 18-10-2013 01:23 AM
Statement uols sangat menikam hati iols tau...ada benarnya jugak..
Tapi watak nih tak la urban ma ...

iols suka badboy tp x suka bad girls sbb iols lurus cam pembaris...bernepsu kat laki je

oklah watak ni tuk nelly, baru ada kelainan...watak mas ni mengingatkn iols pd watak arumi...
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2013 10:45 AM | Show all posts
mrszack1 posted on 18-10-2013 06:46 AM
Tu dia....sesi lobi melobi ....

Sesape ada calon laen berkenan di hati ,sila bentangkan segla p ...

iols kuat melobi tuk syarul sbb heols tgh hawt....
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2013 11:23 AM | Show all posts
charlizetheron posted on 17-10-2013 03:24 PM
cek masuk...

adoii mahat batu pahat.. tak sesuai...

Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2013 11:54 AM From the mobile phone | Show all posts
ladydolph posted on 18-10-2013 01:49 AM
Wahhh tetiba ada dek izzue kesygan ku itewww... muahaha...
tak tepiker pun... tp ok gak kan since ...

Yes..cayunk same ladyD sebab letak abam beto dalam list.

Nih Z punye calon:
1.aeril zafrel
2.beto kusyairi
3.syahrul ridwan
4.remy ishak
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2013 11:56 AM From the mobile phone | Show all posts
mrsrezza posted on 18-10-2013 10:45 AM
iols kuat melobi tuk syarul sbb heols tgh hawt....

Ehem..hem..bakal hawt okey..sebab belum ada cite dia jadi leader..so belum hawt lagi, tengah panas enjin..
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2013 11:57 AM From the mobile phone | Show all posts
mrsrezza posted on 18-10-2013 10:43 AM
iols suka badboy tp x suka bad girls sbb iols lurus cam pembaris...bernepsu kat laki je

okla ...

Opkoz la uols nih lurus cam pembaris..3B kan
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2013 12:26 PM | Show all posts
cek in jugak ...kalo boleh biarlah ngan hero yg nelly x penah berlakon same, rasa excited nk tgk tu lagi melonjak...kalo akim kg girl tu ok gak rasenye coz muke n gaya dia ade unsur2 ganster .Pepun nk beli novel ni dulu nk dptkn mood...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-10-2013 02:50 PM | Show all posts
mrszack1 posted on 18-10-2013 11:54 AM
Yes..cayunk same ladyD sebab letak abam beto dalam list.

Nih Z punye calon:

harus la ada beto.... heheh
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2013 03:32 PM | Show all posts
Baru lps habis baca buku nie....
Watak jebat - kasar, x romantik langsung n bercakap ngan isteri pun cuma ber'aku' n 'kau'
Tapi ada kalanya bahasakan isteri as sayang...
Bekas gangster yg masih bleh buat org gerun ngan dia...kasar tapi ade baiknya...bleh berlawan...badan tegap2 n bukannya lembik...
Hurmmmm....ade ke pelakon msia yg bleh bawak watak nie???
Iols cuma nampak sorang aje.... Tp dah tua lah....pakcik emam manan....
Okey2....paham..... Mmg dia xleh bawak watak jebat...tp ciri2 kasar tu ade pada dia....
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2013 03:37 PM | Show all posts
Seblm nie dlm shn n cj nely bahasakan 'suami' dia sbg 'abang' & 'awak'....
Tp dlm cite nie dia bahasakan 'suami' sbg 'sayang'
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2013 04:12 PM | Show all posts
hans78 posted on 18-10-2013 03:32 PM
Baru lps habis baca buku nie....
Watak jebat - kasar, x romantik langsung n bercakap ngan isteri pu ...

abam eman.. hmmm teringat dia berlakon kat tv alhijrah dulu tu.. yg ada bini sampai 4.. hari2 buat senama harimau
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2013 04:38 PM | Show all posts
nely klu bergandingan dgn hero selalu ada kimia.  walaupun awal2 kita rasa mcm tak sesuai tetapi lama2 kita pun jadi angau dgn kekimiaan diorng.  so nely pandai blend diri dia dgn hero.  kaka nak cadangkan le kat artis2 lain .. sila lah amek course psikologi
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2013 05:50 PM | Show all posts
charlizetheron posted on 18-10-2013 04:12 PM
abam eman.. hmmm teringat dia berlakon kat tv alhijrah dulu tu.. yg ada bini sampai 4.. hari2 buat ...

Oooo....cite tu....yg ade fauziah ghaus n fazura...
ngeri tgk cite tu n nak pun ye jugak....hahahahaha...

susah jugak nak cari pelakon yg berkarisma mcm pakcik eman nie...
kalau jebat nie romantik kan senang...ramai calon2 nya....az,beto atau ri sesuai aje ngan watak tu...



Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2013 05:58 PM | Show all posts
mrszack1 posted on 18-10-2013 11:54 AM
Yes..cayunk same ladyD sebab letak abam beto dalam list.

Nih Z punye calon:

Tambah lagi sorang bleh x? Tapi rasanya mcm uols xsetuju nnt....
ungku ismail....muka bleh lah mcm cina skit..... Cuma xpopular mcm pelakon lain...
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2013 06:17 PM From the mobile phone | Show all posts
hans78 posted on 18-10-2013 05:58 PM
Tambah lagi sorang bleh x? Tapi rasanya mcm uols xsetuju nnt....
ungku ismail....muka bleh lah mc ...

Boleh je..pastu jgn lupe kat fb pun tambah gak..
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2013 06:21 PM From the mobile phone | Show all posts
hans78 posted on 18-10-2013 03:32 PM
Baru lps habis baca buku nie....
Watak jebat - kasar, x romantik langsung n bercakap ngan isteri pu ...

Boleh tak iols nak cakap yang iols selalu nampak AZ ada karakter cam eman manan,waktu CJ lagi iols ada bgtau okay..bukan skrg..
Thihihi..mohon haters jangan nak muntah sangat hokey...
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2013 06:23 PM | Show all posts
mrszack1 posted on 18-10-2013 11:54 AM
Yes..cayunk same ladyD sebab letak abam beto dalam list.

Nih Z punye calon:

check in...
iols suke sgt cdgn2 uols..
aeril... of coz tringin nk tgk gndgn magis dorg dua lg ... n hrp kali ni plot akan cntik sbb adaptasi novel kan...
syahrul ... suke jgk ... hero terkini yg msk dlm list fav iols ... hensem n mmg ada gaya hero .. nk sgt tgksatu citey dia yg boleh naikkan nm dia..
abg wemy... yg ni paling like .. rndu btl nk tgk lakonan dia...


Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-10-2013 06:26 PM | Show all posts
mrszack1 posted on 18-10-2013 06:21 PM
Boleh tak iols nak cakap yang iols selalu nampak AZ ada karakter cam eman manan,waktu CJ lagi iols ...

Iols setuju je sbb iols dulu pun karatz eman manan...
Now karatz AZ... so of coz le suker ngn comparison tu.....
Ahakssss..... Karisma tu mmg lebih kurang sama.....
Kalo nowadays kita nak AZ jd laksamana sunan.... I bet kalo si sunan tu ada zaman eman manan dulu... Mmg kita nak eman manan yg lakonkan iye dok? Hehe....
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2013 06:42 PM From the mobile phone | Show all posts
ola_oli posted on 18-10-2013 06:23 PM
check in...
iols suke sgt cdgn2 uols..
aeril... of coz tringin nk tgk gndgn magis dorg dua lg . ...

Yeay welkam..welkam..

Pandai kan iols nyer calon sume menepati kriteria hero masa kini..
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2013 06:46 PM From the mobile phone | Show all posts
ladydolph posted on 18-10-2013 06:26 PM
Iols setuju je sbb iols dulu pun karatz eman manan...
Now karatz AZ... so of coz le suker ngn com ...

Hahha khen....az sangat mengingatkan iols pada eman manan,payah nak cari pelakon yang ada karakter nih sebenarnya..
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2013 07:34 PM | Show all posts
check in makin byk rumah nely kat bod tv nih good good
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.064200s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list