Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
78432
View
2489
Reply

BUKAN KERANA AKU TAK CINTA (NELYDIA SENROSE & SHARNAAZ AHMAD)

 Close [Copy link]

Author: ladydolph       Show all posts   Read mode

Post time 18-10-2013 07:36 PM | Show all posts
mrsrezza posted on 17-10-2013 10:02 PM
cek in gak...bawak masuk hero cadangan...sbb hero ni ada kacukan melayu/cina so iols rasa 3 org ni l ...

redza minhat heols mmg x sasa tp ada six pack kot kat dlm hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2013 07:50 PM | Show all posts
iols nak suggest fatah amin ...tp heols dah habis ke shooting kat akasia?
muka pun boleh la kira mix cina & malay

badan pun boleh tahan walaupun x sesasa SR

kalau SR pun okay gak
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2013 08:15 PM | Show all posts
Iols pun nak tumpang menguntumlah....

Alahai iols tak subscribe Astro Mustika. Kena tunggu org upload baru boleh tgk.
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2013 08:26 PM | Show all posts
zucheezy posted on 18-10-2013 07:36 PM
redza minhat  heols mmg x sasa tp ada six pack kot kat dlm hehehe

kalo cite gangster HK, body cam redza tu dah mantap sgt tuk jd gangster...kalo si fattah tu body n rupa ok ler tp tahap lakonan kena polish lagik...SR much better dr segi lakonan...
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2013 08:28 PM | Show all posts
zucheezy posted on 18-10-2013 07:50 PM
iols nak suggest fatah amin ...tp heols dah habis ke shooting kat akasia?
muka pun boleh la kira mi ...

muka fattah ni ade iras seseorang tp iols x leh nk recall sampe..
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2013 10:08 PM | Show all posts
ladydolph posted on 18-10-2013 01:49 AM
Wahhh tetiba ada dek izzue kesygan ku itewww... muahaha...
tak tepiker pun... tp ok gak kan since ...

beto tak kena laaa....dia dah taraf ayah2 pun pun nely

Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2013 02:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah beli novel ni.. skg tgh mengkaji watak mastura.... . Eh ada x kat sini yg tweet kat nely psl watak mastura?.. yelah kot2 boleh bg input kat nely...
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2013 02:23 PM | Show all posts
mrszack1 posted on 17-10-2013 07:52 PM
Gedik dia ala2 LJ kan..?
Tapi helah dia lawak okey..
Memang teruji lah dek nely ngn watak mastur ...

sy pun terbayang beto,,,,
jebat ni anak cina kan?
beto ade rupa cina jahat sikit...


Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2013 03:25 PM | Show all posts
heroin nyer mmg dh konfem deq nell ker????


my list of hero

1. aeril zafrel
2. remy ishak
3. iqram dinzly

voleh ker????
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2013 03:26 PM | Show all posts
zucheezy posted on 18-10-2013 07:50 PM
iols nak suggest fatah amin ...tp heols dah habis ke shooting kat akasia?
muka pun boleh la kira mi ...

hensem jgk ek !!!!
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-10-2013 03:29 PM | Show all posts
Gigih beli novel ni jugak just now.....
Nak cuba bygkan heronya saper...
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2013 03:31 PM | Show all posts
mrszack1 posted on 18-10-2013 06:21 PM
Boleh tak iols nak cakap yang iols selalu nampak AZ ada karakter cam eman manan,waktu CJ lagi iols ...

yg ini iols pun ada perasan jgk,
dr gaya bckp dn bahasa bdn. tp ofkos lah pakcik eman lg tuff n tggi
(eril pernh blakon jd ank eman kan dlu sama nell)

Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2013 03:45 PM From the mobile phone | Show all posts
duku posted on 19-10-2013 02:23 PM
sy pun terbayang beto,,,,
jebat ni anak cina kan?
beto ade rupa cina jahat sikit...

Yeay.give me5..teringat citer bayangan rindu beto jadi mualaf,memula cam tak yakin jeh beto nih ada upe cine ke,pastu bila tayang kat tb omg memang beto boleh buat upe cine tuh..wlupun kulit tak bape nak putih..
Eh jebat pun cina yang tak bape putih kan..
Tapi jebat badan taff n rupe dia cam digilai la jugak..so kalo beto cam tak sesuai nak masuk kategori digilai nih..kihkih..
*iolscubabersikapjujurwalaupuniolsharapabambetojadihero
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2013 03:47 PM From the mobile phone | Show all posts
miss_manja posted on 19-10-2013 03:25 PM
heroin nyer mmg dh konfem deq nell ker????



Yezza.kompem..

AZ tehtap no1 an..
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2013 03:49 PM From the mobile phone | Show all posts
miss_manja posted on 19-10-2013 03:31 PM
yg ini iols pun ada perasan jgk,
dr gaya bckp dn bahasa bdn. tp ofkos lah pakcik eman lg tuff n t ...

Haah kan..dalam iqra'..agaknya dari situ lah sumber inspirasi aeril ...
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2013 03:50 PM From the mobile phone | Show all posts
ladydolph posted on 19-10-2013 03:29 PM
Gigih beli novel ni jugak just now.....
Nak cuba bygkan heronya saper...

Dah dapat bayang nanti kongsi2 la ye..
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2013 03:53 PM | Show all posts
mrszack1 posted on 19-10-2013 03:45 PM
Yeay.give me5..teringat citer bayangan rindu beto jadi mualaf,memula cam tak yakin jeh beto nih ad ...

yg gila kt jebat 2 org je kan...
mastura ngn sape sepupu dia tu....
beto tu body boleh tahan tau...
lg muka dia memang x de perasaan...
rase dia paling sesuai jd jebat...

Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2013 03:58 PM From the mobile phone | Show all posts
duku posted on 19-10-2013 03:53 PM
yg gila kt jebat 2 org je kan...
mastura ngn sape sepupu dia tu....
beto tu body boleh tahan tau ...

Airen..
Tula pasal sebab muka jebat menten jeh kena ngorat ngan mas padahal dalam hati tuhan je yang tahu...

Jebat cakap brutal akukau jeh ngan mastura,takde langsung bahasa romantik..
Muka takde perasaan tuh memang kena la ngan beto...
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2013 04:27 PM | Show all posts
mrszack1 posted on 19-10-2013 03:58 PM
Airen..
Tula pasal sebab muka jebat menten jeh kena ngorat ngan mas padahal dalam hati tuhan je y ...

tp masalahnye..beto layan ke cite mcm nie....

dia kan memilih...

Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2013 05:15 PM | Show all posts
charlizetheron posted on 19-10-2013 02:15 PM
Dah beli novel ni.. skg tgh mengkaji watak mastura.... . Eh ada x kat sini yg tweet kat nely psl w ...

Sila2 lah...kaji watak mas nie....
bayangkan skali aksi n perilaku nely kalau dia lakonkan watak nie...sure gelak sorang2 punya...
tp dlm cite nie nnt mas pakai tudung lps kawin...wah mesti lawa kan nely pakai tudung...

eh bukan skrg nely dah start shooting kan?...tapi xtau shooting drama apa...
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2013 05:19 PM | Show all posts
eddlisa_uyuk posted on 18-10-2013 10:08 PM
beto tak kena laaa....dia dah taraf ayah2 pun pun nely

La xkena ke lisa?
iols tgk ok aje beto berlakon ngan ct saleha, tiz zaqyah n sh amani....
stok2 muda jugak tu...
xpelah kalau bukan utk cite nie...harap2 adelah gandingan dorang berdua utk drama lain plak....
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2013 05:22 PM | Show all posts
ladydolph posted on 19-10-2013 03:29 PM
Gigih beli novel ni jugak just now.....
Nak cuba bygkan heronya saper...

Bgtau  lah ye nnt...hero dlm bayangan tu...
tapi kompemlah mesti nak selitkan jugak az tu...kan ..kan ...kan
hahahahahaha...
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2013 05:27 PM | Show all posts
Watak2 lain dlm novel nie yg iols teruja sgt nak tau sapa pelakonnya...
-hannah
-airen
-tiger
-aryan
-uncle bujang

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-10-2013 05:34 PM | Show all posts
hans78 posted on 19-10-2013 05:22 PM
Bgtau  lah ye nnt...hero dlm bayangan tu...
tapi kompemlah mesti nak selitkan jugak az tu...kan . ...

Ngehngehngeh..
Tgk intro kat pintu gerbang pun dah tau sekilas ikan di air tu Dolphin kacak atau org lain....
:p
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2013 06:05 PM | Show all posts
check in jugak.. novel ni xda dalam simpanan.. koleksi novel iolss semuanya hanyalah versi kawen paksa,, awai2 xsuka last2 cinta mati..

tp harus beli novel ni.. n sokong beto jadi jebat.. suka giler beto blakon.. nak2 plak kalau ganding kan dia ngn sharifah amani.. sangat kimia... n kalau sungguh beto dpt watak jebat sangat2 berharap kimia ngn nely kebabom dr dgn amani....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.063848s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list