Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
79295
View
2489
Reply

BUKAN KERANA AKU TAK CINTA (NELYDIA SENROSE & SHARNAAZ AHMAD)

 Close [Copy link]

Author: ladydolph    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 22-10-2013 09:42 PM | Show all posts
tintin22 posted on 22-10-2013 10:59 AM
homaigad nanas

katakan TIDAK pada nanas...
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2013 09:44 PM From the mobile phone | Show all posts
ladydolph posted on 22-10-2013 09:41 PM
Beto was offered....tp jadual penuh...
Fakta ni la yg ku sedih sgt nih....

LadyD..fakta mu ini buat ku sentap sangat2 tau tak..sangat..sakit. Oi....(Sori lepas geram kat uols nyer post)..
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2013 09:48 PM | Show all posts
irsuzie posted on 22-10-2013 09:36 PM
AZ, SR, RI, Hero2 lain tak free kot.

takpun deqnel kansel je lah takyah amik job ni....kuiku ...

nak SR/RI!!

rasa mcm nk buat petition gugurkan nama nanas dalam citer nih
boikot nanas!

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-10-2013 09:53 PM | Show all posts
mrszack1 posted on 22-10-2013 09:44 PM
LadyD..fakta mu ini buat ku sentap sangat2 tau tak..sangat..sakit. Oi....(Sori lepas geram kat uol ...

mmg sentap pun...
iolls yg terima berita ni kat inbox fb tadi pun dah sentap giler.....
mmg takleh terima la.....
huhu.....
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2013 10:02 PM | Show all posts
ladydolph posted on 22-10-2013 09:53 PM
mmg sentap pun...
iolls yg terima berita ni kat inbox fb tadi pun dah sentap giler.....
mmg takl ...

uols,klau kenal org dlm,bagitau dorg sruh carik pelakon lain selain nanas....iols x kisah la pelakon mana pn janji jgn nanas
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2013 10:08 PM From the mobile phone | Show all posts
shiraloveyou posted on 22-10-2013 10:02 PM
uols,klau kenal org dlm,bagitau dorg sruh carik pelakon lain selain nanas....iols x kisah la pelak ...

Kata admin...astro yang mau nanas..tak nak org laen...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-10-2013 10:12 PM | Show all posts
mrszack1 posted on 22-10-2013 10:08 PM
Kata admin...astro yang mau nanas..tak nak org laen...

choi sgt kannnn....
Astro yg nakkan Nanas......
ntah aper yg dorang suka sgt kat nanas tu aku pun tak faham.....
nak kata citer apa hari tu ngn chacha maembong tu meletop.... tak jugak meletop....
sendu lagi ader....


Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2013 10:17 PM From the mobile phone | Show all posts
cekimmmm...ku lupa rumah ini telah wujud
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2013 10:17 PM From the mobile phone | Show all posts
ladydolph posted on 22-10-2013 10:12 PM
choi sgt kannnn....
Astro yg nakkan Nanas......
ntah aper yg dorang suka sgt kat nanas tu  ...


Memang sendu mendu..iols agak astro nak upkan balik name nanas yang makin kusam, kulat dan busuk itu..jadi kena la ada pain killer..so depa taruk la nely..sbg penarik, perencah, perasa bagai...

Memang choi sangat khen..choi..choi..choi... Last edited by mrszack1 on 22-10-2013 10:18 PM

Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2013 10:19 PM From the mobile phone | Show all posts
mrszack1 posted on 22-10-2013 10:08 PM
Kata admin...astro yang mau nanas..tak nak org laen...

*emotkatoknanaslelaju
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2013 10:23 PM From the mobile phone | Show all posts
jajahazani posted on 22-10-2013 10:19 PM
*emotkatoknanaslelaju

*emottembakpalenanas sejuta kali
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-10-2013 10:26 PM | Show all posts
mrszack1 posted on 22-10-2013 10:17 PM
Memang sendu mendu..iols agak astro nak upkan balik name nanas yang makin kusam, kulat dan busuk ...

grrrrrrrrrrrrrrrrr...............
dah la tadi ada berita dia gaduh ngn org......


Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2013 10:32 PM From the mobile phone | Show all posts
ladydolph posted on 22-10-2013 10:26 PM
grrrrrrrrrrrrrrrrr...............
dah la tadi ada berita dia gaduh ngn org......

Admin ada bals komen ek.dia kata bukan salah penerbit.astro yang nak nanas...again...*emottembakpalenanas
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2013 10:41 PM | Show all posts
tuh lah, ssh kan....
slu jd mcm tuh, penulis, penerbit dan stesen tv slu xsepakat

cam CJ episode akhir tuh.....
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2013 10:53 PM | Show all posts
jajahazani posted on 22-10-2013 10:17 PM
cekimmmm...ku lupa rumah ini telah wujud

jgn lah g2.....

Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2013 10:59 PM | Show all posts
what ???? sharnaz ke yg jadi hero whyyyyyyy xde org lain ke? tau la dia mmg ngam watak gangster tu tp takkan xde plakon lain kot

Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2013 12:47 AM | Show all posts
tak tau nak ckp apa ..... klu kaka tgk pun ..semata2 kerana nely... tgh bayangkan nely duk goda2 shanaz... haishhh

nely plak baik dgn shila... Last edited by charlizetheron on 23-10-2013 01:04 AM

Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2013 02:02 AM | Show all posts
ladydolph posted on 22-10-2013 10:12 PM
choi sgt kannnn....
Astro yg nakkan Nanas......
ntah aper yg dorang suka sgt kat nanas tu  ...

bg aku sharnaaz acting best...bg je la watak pape kt dia... sure hidup pnyer.

cite dia ngan chacha maembong 2 pn best ( mira sofea )
berganda2 best dr drama cinta jannah kt tv3 nun...
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2013 05:27 AM | Show all posts
charlizetheron posted on 23-10-2013 12:47 AM
tak tau nak ckp apa ..... klu kaka tgk pun ..semata2 kerana nely... tgh bayangkan nely duk goda2 sha ...

Kita tgk ajelah ....demi nely....
sian kat dia....


Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2013 07:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Whattt?? Sharnaaz??? Adesss.. X bole nk hadammm la dia ni kalo berlakon.. Kalo da astro yg nk heolss nih, baik x payah dok canang kat peminat suh cadang watak hero.. Hishhh kechiwaaa gilerrr..
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2013 08:46 AM | Show all posts
hans78 posted on 23-10-2013 05:27 AM
Kita tgk ajelah ....demi nely....
sian kat dia....

tu la... demi nely.... support2....
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2013 08:52 AM From the mobile phone | Show all posts
me_lur posted on 23-10-2013 07:28 AM
Whattt?? Sharnaaz??? Adesss.. X bole nk hadammm la dia ni kalo berlakon.. Kalo da astro yg nk heolss ...

Kan..betul2..kalau dah astro memang ada pilihan sendiri baik tak yah nak suh kita bagi cadangan ..buat sakit hati je...

Demi nely..ku akan layan jugak lah...tapi nak meroyan ke tak tengok la takat mane merembes nye jebat nanti...haish*emotberapi
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2013 08:58 AM | Show all posts
charlizetheron posted on 23-10-2013 08:46 AM
tu la... demi nely.... support2....

Yeah

xsabar nak tgk nely bawak watak gedik....
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2013 08:59 AM | Show all posts
mrszack1 posted on 23-10-2013 08:52 AM
Kan..betul2..kalau dah astro memang ada pilihan sendiri baik tak yah nak suh kita bagi cadangan .. ...

Layan ajelah z...sian kat nely.....
kalau malas nak komen bab jebat.... Kita komen mastura ajelah...
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2013 09:18 AM From the mobile phone | Show all posts
hans78 posted on 23-10-2013 08:59 AM
Layan ajelah z...sian kat nely.....
kalau malas nak komen bab jebat.... Kita komen mastura ajelah ...


Hans...lagi sakit bila dapat tau depa dah offer kat beto..tapi sebab jadual beto dah penuh..kalo tak tercapai impian kita mau nengok gandingan 'Nelyto'

Takpelah teringin gak nak tengok sisi lain lakonan nely..
Nobel terbaik...harap adaptasi pun terbaek...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.055721s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list