Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
27130
View
215
Reply

AYAH CURANG update page 7..

[Copy link]

Author: honey_bee       Show all posts   Read mode

Post time 28-11-2013 11:26 AM | Show all posts
sy penah rasa pengalaman ni..sy godek2 hp ayah senyap2 then serang pmpn tu..(msg la). last2 senyap.. maka saya sedih sgt smpai kurus.. tp ttp cool..tp kita anak kita tau la mak kita kan.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-11-2013 12:02 PM | Show all posts
lolen posted on 28-11-2013 10:53 AM
maap tt x baca dr awai...bp umur cekgu nih?

ermmm ada lg skang ek org pakai tudung menyala baju m ...

tau takpe.. pastu pakai gelang emas berumbai2, jam emas.. purse pon macam cik kiah.. my mom lg class.. tak paham taste ayah ni

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-11-2013 12:04 PM | Show all posts
fie90 posted on 28-11-2013 11:26 AM
sy penah rasa pengalaman ni..sy godek2 hp ayah senyap2 then serang pmpn tu..(msg la). last2 senyap.. ...

tu la yunk... siap kite baca tau sms dia.. pompuan tu bg
" abang dah tak sayang ^&^% ke?"

nak muntah hokay...jijik

Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2013 12:37 PM | Show all posts
honey_bee posted on 28-11-2013 12:04 PM
tu la yunk... siap kite baca tau sms dia.. pompuan tu bg
" abang dah tak sayang ^&^% ke?"

yes sgt jijik..giler xtau malu pmpn tu..geli hokeyyy..doa mak sy tmakbul bila dia dpt amik fon ayh sy wktu time tido n baca sume2 msg pmpn tu..siap kejut saya sbb nk baca sama. masa tu mak saya bagi kata 2, klau nk kawin lain boleh tp ceraikan mak saya. terus tak jadi. smpai skrg hbgn sy dgn ayah suam2 kuku je..xboleh nak rapat sebab xtau la..bukan benci.. tp...susah nk gambarkan.huhu.. harap2 kejadian tu xkan berulang.. apa yg boleh sy ckp dr pengalaman saya, sabarlah..doa byk2.. mak pun kena doa byk2.. spy ayah kita kembali atas landasan keluarga. kita kne pandai kawal perasaan mak kita.. bawak jalan2 ke... mak sy ada jumpa ustaz.. dia tawarkan air bgi ayah sy minum.. alhamdulillah kuasa Allah..

Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2013 01:21 PM | Show all posts
zehra2 posted on 27-11-2013 10:13 AM
hmmm... ok lah tu.. bapak ko diam aje..
masa aku dulu, bapak dah angkat parang nak tetak aku. nas ...

kan.bapak aku takdelah angkat parang..tp sempat la die berboxing ngn adik aku..sebbaik tak patah meja makan..
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2013 01:23 PM | Show all posts
honey_bee posted on 28-11-2013 12:02 PM
tau takpe.. pastu pakai gelang emas berumbai2, jam emas.. purse pon macam cik kiah.. my mom lg cla ...

kadang2 bukan sbb org tu lg lawa ke apa..madu my mom pon buruk gak..gigi dah la kuning..gemok tinggi camtuh...akak iols panggil zirafah kat dia...

tp rasanya lebih kepada perasaan nk bercinta balik tu...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-11-2013 01:51 PM | Show all posts
siputsedut posted on 28-11-2013 01:23 PM
kadang2 bukan sbb org tu lg lawa ke apa..madu my mom pon buruk gak..gigi dah la kuning..gemok ting ...

tulah .. menggatal.. kite siyes tak boleh tgk cerita kat tv pasal laki2 gatal.. lagi2 la .. kalau jalaludin hassan tu kan kadang2 watak dia ada yang macam tu kan...terus tutup tv.. nak muntah or pelakon mana2 lah.. sampai gitu sekali..

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-11-2013 01:52 PM | Show all posts
fie90 posted on 28-11-2013 12:37 PM
yes sgt jijik..giler xtau malu pmpn tu..geli hokeyyy..doa mak sy tmakbul bila dia dpt amik fon ayh ...

mudah2an.. la.. sama2 kita doa

Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2013 02:24 PM | Show all posts
honey_bee posted on 28-11-2013 01:51 PM
tulah .. menggatal.. kite siyes tak boleh tgk cerita kat tv pasal laki2 gatal.. lagi2 la .. kalau  ...

sian okay jalaludin hassan dia tu kat luar baik aje dengan bini dia...
tuh la susahnya org laki...bg perempuan..skali dah cinta..selamanya cinta..
tp kalu laki..kejaaapp aje cinta tu pudar..boleh aje nk bercinta balik ngn bini
tp tah thrill kut..kene la cari pasangan lain..test power..pengsannnn

tp tak semua ye..ade sesetengah...kang ada plk yang menyentap

eh btw...mmg nampak makcik2 sangat pompuan tu...
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2013 03:01 PM | Show all posts
glamer jap kak nap tu..

tapi seriously, fesyen tipikal makcik2 yg hobi dia mengunyah kat meja opis and baca mastika waktu senggang.

to TT, syabas sebab berani serang gf/wife ayah ko tu.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-11-2013 03:39 PM | Show all posts
becir posted on 28-11-2013 03:01 PM
glamer jap kak nap tu..

tapi seriously, fesyen tipikal makcik2 yg hobi dia mengunyah kat meja opi ...

cikgu2 yang keje separoh hari..budget poyo konon educated.. sy cakap ngan dia direct je " Ko cikgu kan, tak tau pulak kat sekolah cikgu ade ajar jadi pencuri ngan mengatal ngan laki orang... cikgu ape ko ni?" macam tu lah me cakap.. hurm..

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-11-2013 03:40 PM | Show all posts
siputsedut posted on 28-11-2013 02:24 PM
sian okay jalaludin hassan  dia tu kat luar baik aje dengan bini dia...
tuh la susahnya org l ...

ye ... tp me takleh .. la kalau yang cam muka2 gatal2 tu.. rasa ringan je kaki ni.. hahhaha

Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2013 07:07 PM | Show all posts
honey_bee posted on 28-11-2013 12:04 PM
tu la yunk... siap kite baca tau sms dia.. pompuan tu bg
" abang dah tak sayang ^&^% ke?"

..baju merah tudung merah...gelang mas menyala..kasut???????hati dia menyala tu...
syabas ko berani serang sampai macam tu sekali..tempat terbuka pula tu....n berani cakap dengan ayah..
tak ramai anak berani macam tu depan2...selalu kutuk belakang je...

step seterusnya....

saya cadangkan kena pg pejabat agama juga/mahkamah syariah....
biar perkara ni jelas..jatuh atau tidak talak..
kalau dalam mahkamah pun ayah ko xmengaku..selebihnya antara dia dengan Allah..

tak usah stress sangat la..setelkan perkara ni cepat..
kalau mak nak cerai pun terpulang kpd keputusan dia..
dia nak cari damai cara dia mungkin ada hikmahnya..

biar ayah kau dengan betina baju merah menyala tu...


Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2013 07:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Mommy bc citer hbee ni mommy tergelak..
Bukn per teringat kesah my small sis...
Member dia call ckp kata nmpk ayah ktorg kt rumh jiran kot klu xsilp.....
Sbb dorg mmg thu yg jirn tu bru kawen...kawen kt siam..ank dara lg tp da berusia skit...
Jd bini kedua...
So masa nmpk tu dia kenlknlh kata ni suami dia..kt kwn my sis dgn mak dia
Tekejutlh kwn dia sbb tgk..dia kta dia tau tu ayah ktorg..
So terus dia msuk and call my sis..

My sis dgn terkejutnya dia tanay betulka ayah aku?
Member dia cakp..betul..mmg ayah ko....Mmg aku tengok depan2..bukn tgk dr jauh...
My sis mmg naik angin...dia kat tunggu aku nak g rumah ko....
Letak tepon dia siap amik parang....naik motor terus g umah member dia...
Elok sampai kat umah meber dia tanya..mana rumah tu?
Member dia pon tunjuk..sambil cakap..sabar weh...parang tu....
Pastu elok nak sampai dekat... Dia tgk motor...
Mcm kenal...pastu meber dia tarik.. Jgnlah serang mcm ni... Ko sabar..jom dok kat depan rumah aku..kita ngendap...
Adik pon ikutlah kawn dia..dok kt depan sambil ngendap..
Mak member punya tekejut tgk my sis dgn parang....
Kamu nak buat apa dgn parang tu?
My sis jawab... Nak libas kepala m cik...
Hah? Apa?
My sis.. Hehehxlah m cik..nak gi amik kelapa...
Tunggu dekat setengah jam gtu..dengar org buka pagar rumah..
My sisteus bangun..
Tengok dari jauh.....
Rupanya....
Bapak sedara ktorang..
Abang pada ayah ktorang....
Mmg kantoi..... Dia kawen lain... Tp my sis xgi tunjuk muka lah...hahahahahaha

Tp ktorg xbgtaulah kat swpupu dgn mak sedara..sbb xsempat bgtau dah terkantoi sendiri...
Mmg anak bini  dia pegi seang pompuan tu.... N sampai skrg ni pak sedara ktorg tu dipulau oleh anak n bini pertama dia....

My sis..Ya Allah...nasib baik aku xpi amuk td..patut mcm kenal moto tu....
Mmg kenal pon....
Punyalah kami pulun guling2 gelak masa dia cerita...
Ayah ktorg pon ada dengar dia gelak ja..
My sis siap warning..
Igt ayah...jgn nak macam2.. Adik parang nanati....
Hahahahahahaha Last edited by mommymonster82 on 28-11-2013 07:46 PM

Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2013 07:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Honer bee..
Sabar byk2..jgn rosakkn diri sendiri..
Klu ayah jlnkn tanggungjawab... Mommy rs ok jer
Klu dia xjlnkn tanggungjawab... Yg tu mmg xptt n cdgnkn mk amik tindkn seterusnya
Bincg dgn mak.... Bgtau mk..
N tgk keputusan mk mcm mn..
Sbb bukn per kdg2 dh lm hidup bersm..umur gini nk cerai mybe mk pon rs cm xsyok plk..
Cuba cdgkn...

Mommy setuju hbee g bersemuka dgn dia..tp mommy xsetuju hbee mki hamun dia..
Sbb mki hmun tu takkan menjad kudis pon utk dia...
Hbee yg malu jugak..jatuh maruah kita maki hamun orang
Patutnya duduk n soal siasat dgn bertegas dengan dia...
Bagi ayat sampi dia termalu...

N lg mommy nasihat..tolonglh remove gmbar dia..xbaik buat mcm tu..jgn ikut perasaan...
Pe2 pon dia dah jd isteri ayah hbee...

Sabar yer...


Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2013 10:30 AM | Show all posts
siputsedut posted on 28-11-2013 01:21 PM
kan.bapak aku takdelah angkat parang..tp sempat la die berboxing ngn adik aku..sebbaik tak patah m ...

dah adik lelaki aku lari pindah dok London.
aku jek terkulat-kulat melayan karenah bini muda bapak aku yg masa tu masih lagi jd isteri orang & dtg ke rumah melalak-lalak kat pagar jerit2 tanya kenapa bapak aku tak nak kawen dgn dia? mcm lah aku tak tau yg status dia masih menuntut fasakh kat mahkamah syariah masa tu..
aku pergi tau tgk dia bicara.. bapak aku siap ambikkan lawyer.. punyalah ndak jugek kawen dgn bini org tu..
jd mcm mana nak kawen?? sebab belum jatuh talak.. itu pun bapak aku ambik point nak menetak aku.. elehhh.. malu lah skit.

aku lebih kenal bapak aku tu... aku kan darah daging dia.. bini2 ni semua boleh bercerai hidup.. tp hubungan darah anak dgn bapak tak kan terputus. tu sebab dia paling sayang pd aku, jauh lebih dari sayang bapak kepada emak aku sendiri.
dah tua2 ni. bapak yg termalu sendiri.. kita org mmg dlm situasi kurang bercakap.. setahun tak sampai 10x bersembang.. byk ckp dlm hati aje...
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2013 11:10 AM | Show all posts
mommymonster82 posted on 28-11-2013 07:42 PM
Mommy bc citer hbee ni mommy tergelak..
Bukn per teringat kesah my small sis...
Member dia call ck ...

hahaha mommmy ...
trus aku tergelak2  
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2013 11:24 AM From the mobile phone | Show all posts
outcast posted on 29-11-2013 11:10 AM
hahaha mommmy ...
trus aku tergelak2

Mmg..mmg lawak...
My sis pon kt waktu tu mmg dia berdebar2...
Patut dia kt tgk moto deon rumh tu mcm kenal..tp xnmpk moto ayah pon...
Hahahaha...guling2 ktorg gelak...
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2013 07:01 PM | Show all posts
mommymonster82 posted on 28-11-2013 07:42 PM
Mommy bc citer hbee ni mommy tergelak..
Bukn per teringat kesah my small sis...
Member dia call ck ...

Adoi bertukar mood sedih aku baca citer ko nih....
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2013 07:03 PM | Show all posts
honey_bee posted on 28-11-2013 03:39 PM
cikgu2 yang keje separoh hari..budget poyo konon educated.. sy cakap ngan dia direct je " Ko ci ...

Mesti ko puas hati kan dah cakap terus terang depan2 muka dia....

Baguslah ko ada utk pertahankan family ko....

Kuat smgt k TT....

Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2013 09:05 PM From the mobile phone | Show all posts
dedaun30 posted on 29-11-2013 07:01 PM
Adoi bertukar mood sedih aku baca citer ko nih....

Hihihi..nasib baik bp sedara ktorg..kalu x..xtaulah ayah ktorg tu kena parang ke tak...hihihihi
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2013 10:07 PM | Show all posts
zehra2 posted on 29-11-2013 10:30 AM
dah adik lelaki aku lari pindah dok London.
aku jek terkulat-kulat melayan karenah bini mud ...

Masa tu uols umo brapa dan ayah uols pulak?


Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2013 10:09 PM | Show all posts
mommymonster82 posted on 29-11-2013 09:05 PM
Hihihi..nasib baik bp sedara ktorg..kalu x..xtaulah ayah ktorg tu kena parang ke tak...hihihihi

Macit  uols tau x dia kena madu?
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2013 10:49 PM | Show all posts
camrey posted on 29-11-2013 10:07 PM
Masa tu uols umo brapa dan ayah uols pulak?

baru jek.. dlm beberapa tahun ni..
sekitar 2009..
lps kes tu, aku terus masuk zon senyap dgn bapak aku.. ha ha..


Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2013 11:08 PM | Show all posts
zehra2 posted on 29-11-2013 10:49 PM
baru jek.. dlm beberapa tahun ni..
sekitar 2009..
lps kes tu, aku terus masuk zon senyap dgn ba ...

Hah?
Baru je berlaku
Mesti ayah uols dah bersara kan?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.065945s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list