Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12
Return to list New
201171
View
31
Reply

Mengenal Tanda-Tanda Kucing Sedang Sakit

[Copy link]

Author: tykarib    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 8-10-2014 12:12 PM | Show all posts
owh kena keracunan ke? xyah bagi die ubat cacing ke?
sy ingat nak belikan serbuk protein
skg kucing sya asyik bising je xtahu lah
berak dan kencing pun merata2
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2014 12:14 PM | Show all posts
haniz98 posted on 9-3-2014 01:38 PM
Salam Perkenalan untuk semua.

Dapatkan stok TRANSFER FACTOR (TF) anda hari ini pada harga serenda ...

ada ig x? nk cube jugak ubat ni
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2014 01:36 PM | Show all posts
mizshareen posted on 8-10-2014 12:14 PM
ada ig x? nk cube jugak ubat ni

Salam.. jika berminat nak order boleh hubungi saya
Wasap pun boleh di 012-3480834

Reply

Use magic Report

Post time 28-10-2014 10:02 AM | Show all posts
haniz98 posted on 16-10-2014 01:36 PM
Salam.. jika berminat nak order boleh hubungi saya
Wasap pun boleh di 012-3480834

ok sy whatpps nanti
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2015 11:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Salam.. Lately, en. Miow saya kencing macam kemerah2an la. Saya perasan jugak lama  dia 'cuba' utk buang air besar@kecil. Nak hantar vet, tp kos vet agak2 mahal ke? Ke ada cara lain...?
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2016 11:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Assalamualaikum. Saya nak tanya, kucing saya start muntah kuning tadi. Sebanyak 3 kali dan cirit. Dia sakit ke? Apa yg perlu saya buat???
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2016 11:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Mohon pencerahan
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2016 10:26 AM | Show all posts
FleursDuMal replied at 14-8-2015 11:27 PM
Salam.. Lately, en. Miow saya kencing macam kemerah2an la. Saya perasan jugak lama  dia 'cuba' utk b ...

waalaikumusalam wbt.
spt sakit batu karang tu.. bg makan apa pd kucing? itu pentingnya premium food..supaya tidak terkena penyakit batu karang..
lagi satu ajar kucing kita bykkan minum air.. jika dia mkn kibbles..kandungan garam pd kibbles tu tinggi.. itu juga punca kucing terkena penyakit baru karang.. bawa cepat2 ke vet utk rawatan lanjut.. vet kerajaan ada kan.. boleh kesana.. di cheras, berhadapan dgn stadium badminton... boleh semak address dlm thread senarai klinik2 haiwan..
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2016 10:28 AM | Show all posts
Nuryuyu replied at 10-8-2016 11:47 PM
Assalamualaikum. Saya nak tanya, kucing saya start muntah kuning tadi. Sebanyak 3 kali dan cirit. Di ...

kucing Nuryuyu mungkin terkena virus? bawalah ke vet.. jika lambat boleh menyebabkan kematian..
kucing akak penah kena mcm ni.. mmg kena cepat jumpa vet
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2017 10:12 PM From the mobile phone | Show all posts
nak tanya . kalau kucing lepas kita bagi ubat cacing . then doa cirit birit pastu taik dia mc ada darah sikit je . then esok esok tu dia mcm tk nk mkn n tido je . . tapi kdg dia ada main main sikit bergurau .. tpi leps tu dia mcm lemah balik . knp ek .
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2018 08:21 PM From the mobile phone | Show all posts
leotazz818 replied at 11-8-2016 10:26 AM
waalaikumusalam wbt.
spt sakit batu karang tu.. bg makan apa pd kucing? itu pentingnya premium fo ...

Betul tu my cat pernah kena..smpi dh begenang dia dlm darah..rush g vet..masuk tiup pn xlepas sudahnya kena operate..itu cerita 6 tahun lepas.sejak dr tu mmg bagi premium food sjh..alhamdulillah sihat til now..cuma dh nampak laa dia makin tua..
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2018 08:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Kucing kerap muntah hairball mcmane ye? Dlm seminggu mesti ada..normal ke tu?but better out then in kan
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.080007s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list