Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
3907
View
106
Reply

Kenapa korang suka pergi karaoke?

[Copy link]

Author: vierra_trisya28       Show all posts   Read mode

Author
Post time 13-12-2013 04:25 PM | Show all posts |Read mode
Salam..

First of all momod iols tumpang bukak thread kat sini yer..

aku jujurnya mmg org yg gila gi karaoke....mmg suka menyanyi..walapun suara tak berapa nak hado tapi tetaplah gigih..cer kongsi apa yg buat korang suka sgt gi karok tu? sebab nak release tension ke..fefeeling dgr suara sendiri ke ape eh?

silakan masuk...hiks
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-12-2013 04:25 PM | Show all posts
@wookiehoney
@hellghast

sila bagi pendapat korang!
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2013 04:26 PM | Show all posts
saya nak jadi artis cita2 dulu,tapi...........
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-12-2013 04:28 PM | Show all posts
Hellghast posted on 13-12-2013 04:26 PM
saya nak jadi artis cita2 dulu,tapi...........

tapi ape ye???
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2013 04:29 PM | Show all posts
vierra_trisya28 posted on 13-12-2013 04:25 PM
@wookiehoney
@hellghast

nk release tension tu tade sangat

more towards nak buang2 masa dgn kawan selepas penat bbual dan mengabihkan air bgelen2

gitewww
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2013 04:30 PM | Show all posts
Hellghast posted on 13-12-2013 04:26 PM
saya nak jadi artis cita2 dulu,tapi...........

tpi tak layak sebab badan mcm tiang tnb kan kan kan
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-12-2013 04:31 PM | Show all posts
wookiehoney posted on 13-12-2013 04:29 PM
nk release tension tu tade sangat

more towards nak buang2 masa dgn kawan selepas penat bbual da ...

buang air??? air apa yg bergelen?? maklumlah free flow yer...amik ajelah gamaknye...
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2013 04:31 PM | Show all posts
vierra_trisya28 posted on 13-12-2013 04:31 PM
buang air??? air apa yg bergelen?? maklumlah free flow yer...amik ajelah gamaknye...



buang dan ambil air semua lepas kak

achhhhh
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-12-2013 04:32 PM | Show all posts
wookiehoney posted on 13-12-2013 04:30 PM
tpi tak layak sebab badan mcm tiang tnb kan kan kan

wakakakakkaka..jahanam lah gelak cenggini....mati aku gelakkkk
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2013 04:33 PM | Show all posts
vierra_trisya28 posted on 13-12-2013 04:32 PM
wakakakakkaka..jahanam lah gelak cenggini....mati aku gelakkkk {:1_563: ...

wakakakaka
jumaat selalu bermula sendu dan berakhir ngn gelakan yg mnciritkan!
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2013 04:33 PM | Show all posts
aku suka je pegi karaoke..tapi ngan laki dan anak2 lah
suara memang out gila..tapi apa nak kisah kan..cuma kalo mak aku tahu  aku g karoke trus aku kena ceramah 3hari 2 malam..itupun sebab anak aku pecah lubang
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-12-2013 04:33 PM | Show all posts
wookiehoney posted on 13-12-2013 04:31 PM
buang dan ambil air semua lepas kak

achhhhh

owh begitu....baiklah...tpi ada fefeeling nyanyi lagu azie ke lagu kpop ke ada x? ada x?
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2013 04:34 PM | Show all posts
vierra_trisya28 posted on 13-12-2013 04:33 PM
owh begitu....baiklah...tpi ada fefeeling nyanyi lagu azie ke lagu kpop ke ada x? ada x?  ...

wakakakakakaka





oiiii ni betul aku tak tahan nk gelak ni oiiiiiiii
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-12-2013 04:36 PM | Show all posts
vv2005 posted on 13-12-2013 04:33 PM
aku suka je pegi karaoke..tapi ngan laki dan anak2 lah
suara memang out gila..tapi apa nak kisah ka ...

kikikikiki..kann? aku paham perasaan ko nak2 bila anak bukak mulut dpn mak pak kita..time tu kita rasa nak berlari je n cekup mulut deme kan?

suara out tapi uols janji dpt pegang mic...boleh?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-12-2013 04:37 PM | Show all posts
wookiehoney posted on 13-12-2013 04:34 PM
wakakakakakaka

nyanyi kakyop nyanyi..kepit lagi kepit lagi..cum onnn.....

eewwwaahh....
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2013 04:38 PM | Show all posts
abang dulu mmg ade potensi pegi jauh utk jadi artis,kalau abg pegi karok kat restoren2 ramai anak2 gadis tanpa segan silu minta autograph,so abg rasa tertekan bile dikelilingi gadis2 murahan, errrr maksud abg,gadis2 cantik...almaklumlah ape kata org kita ni bukan mahram...
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2013 04:43 PM | Show all posts
gi karok layan lagu2 lame....
paling best lagu uji Rashid ngn sharipah aini...
sampai toke karoke perambat baru nk balik...hehehe
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-12-2013 04:46 PM | Show all posts
Hellghast posted on 13-12-2013 04:38 PM
abang dulu mmg ade potensi pegi jauh utk jadi artis,kalau abg pegi karok kat restoren2 ramai anak2 g ...

abang ni gi karaoke ke umah urut??
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-12-2013 04:46 PM | Show all posts
Targus posted on 13-12-2013 04:43 PM
gi karok layan lagu2 lame....
paling best lagu uji Rashid ngn sharipah aini...
sampai toke karoke  ...

kenapa uji rashid n kak pah jugak???

adoii...sib baik toke suh balik kalau x berumahtangga ler kat situ....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-12-2013 04:49 PM | Show all posts
wookiehoney posted on 13-12-2013 04:33 PM
wakakakaka
jumaat selalu bermula sendu dan berakhir ngn gelakan yg mnciritkan!

kenapa mesti cirit?? kenapa mesti cirit kakyop???
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2013 04:54 PM | Show all posts
vierra_trisya28 Post on 13-12-2013 08:46 AM
kenapa uji rashid n kak pah jugak???
adoii...sib baik toke suh balik kalau x berumahtangga ler kat situ....
kalo toke awek lah laa brumah tangge...tp kalo toke ahso...kite bakor jer..kiter bakor jer...hehehe
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-12-2013 04:56 PM | Show all posts
Targus posted on 13-12-2013 04:54 PM
kalo toke awek lah laa brumah tangge...tp kalo toke ahso...kite bakor jer..kiter bakor jer...hehehe

kahkahkahkah ada ke lagi jaman karoke toke ahso....
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2013 05:01 PM | Show all posts
vierra_trisya28 Post on 13-12-2013 08:56 AM
kahkahkahkah ada ke lagi jaman karoke toke ahso....
ader lagi tao....karoke yg nk save bajet...
amik ahso jage konter....bayar gaji 2kupang...hikhikhik.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-12-2013 05:04 PM | Show all posts
Targus posted on 13-12-2013 05:01 PM
ader lagi tao....karoke yg nk save bajet...
amik ahso jage konter....bayar gaji 2kupang...hikhikhi ...

hahahaha..dulu2 jaman2 pas habis sekolah ada gak gi tpt2 gitu...karaoke dia mmg sempoi...tpi x menahan sofa ya hazab dah blh humban ke tong sampah..tpi tu lah yg best nyanyi....
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2013 05:11 PM | Show all posts
vierra_trisya28 Post on 13-12-2013 09:04 AM
hahahaha..dulu2 jaman2 pas habis sekolah ada gak gi tpt2 gitu...karaoke dia mmg sempoi...tpi x menahan sofa ya hazab dah blh humban ke tong sampah..tpi tu lah yg best nyanyi....

tu yang menggamit nostalgia lame tue....tp org ckp suare cik sya merdu.
sy yg blom dgr suare cik sya pn rase cam tu gak....nati nk ajak cik sya gi karoke lah...leh kite duet same2....hikhikhik
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.071186s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list