Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
3905
View
106
Reply

Kenapa korang suka pergi karaoke?

[Copy link]

Author: vierra_trisya28       Show all posts   Read mode

Post time 17-12-2013 11:42 AM | Show all posts
Hellghast posted on 17-12-2013 11:31 AM
takut bini kepala bana! set masa!

kepala bana pun kecut!

puihhhhhhhhhh
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-12-2013 11:43 AM | Show all posts
wookiehoney posted on 17-12-2013 11:42 AM
dekat2 area uptown je nyah
tp tadelah free flow air segala tp cukuplah lepas gian speaker pun se ...

tak sabarnye nak gi...entah bile...
Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2013 11:46 AM | Show all posts
vierra_trisya28 posted on 17-12-2013 11:43 AM
tak sabarnye nak gi...entah bile...

wuuuu

nah utk mike




i love this song..terbuai rasanya.mcm nk duet je ngn uols nnti
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-12-2013 01:15 PM | Show all posts
wookiehoney posted on 17-12-2013 11:46 AM
wuuuu

nah utk mike

ni 1 of my fave..tatau pula ada versi duet kekdahnye..thanks sayang... ilebiu!!
Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2013 01:29 PM | Show all posts
vierra_trisya28 posted on 17-12-2013 01:15 PM
ni 1 of my fave..tatau pula ada versi duet kekdahnye..thanks sayang... ilebiu!!  ...

rasa mcm nk kahwin je tau dngor lgu ni
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-12-2013 01:32 PM | Show all posts
wookiehoney posted on 17-12-2013 01:29 PM
rasa mcm nk kahwin je tau dngor lgu ni

kalau kawin nati time uols masuk dlm dewan mintak ler diputarkan lagu ini..owhh....suweeet..........
Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2013 01:38 PM | Show all posts
vierra_trisya28 posted on 17-12-2013 01:32 PM
kalau kawin nati time uols masuk dlm dewan mintak ler diputarkan lagu ini..owhh....suweeet........ ...

kakakaka
pengsan mak ayah iols kalau mintak psg lagu ni nnti
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-12-2013 02:00 PM | Show all posts
wookiehoney posted on 17-12-2013 01:38 PM
kakakaka
pengsan mak ayah iols kalau mintak psg lagu ni nnti

wakakaka..pasang ya hanana lah....lagi suweeet...
Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2013 02:17 PM | Show all posts
vierra_trisya28 posted on 17-12-2013 02:00 PM
wakakaka..pasang ya hanana lah....lagi suweeet...

tu @maleo  pasang time debab kawen nnti
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-12-2013 02:20 PM | Show all posts
wookiehoney posted on 17-12-2013 02:17 PM
tu @maleo  pasang time debab kawen nnti

kahkahkahkah....debab ngan bear nye tak dpt dipisahkan...
Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2013 02:24 PM | Show all posts
vierra_trisya28 posted on 17-12-2013 02:20 PM
kahkahkahkah....debab ngan bear nye tak dpt dipisahkan...

wakakakaka tbayang bila ckp bear letak kat seat blkg
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-12-2013 02:31 PM | Show all posts
wookiehoney posted on 17-12-2013 02:24 PM
wakakakaka tbayang bila ckp bear letak kat seat blkg

kan??? tetibe nk bebetui cermin blkg nampak bear lah pulakkkk....
Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2013 03:05 PM | Show all posts
vierra_trisya28 posted on 17-12-2013 01:32 PM
kalau kawin nati time uols masuk dlm dewan mintak ler diputarkan lagu ini..owhh....suweeet........ ...

errr ade ke nak kawin dengan bini popeye cekeding ni?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-12-2013 03:13 PM | Show all posts
Hellghast posted on 17-12-2013 03:05 PM
errr ade ke nak kawin dengan bini popeye cekeding ni?

wooiiiii ngate org...
Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2013 03:13 PM | Show all posts
fefeeling nak jd retis tp makpak x kasik. hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2013 03:15 PM | Show all posts
Dia_Yuni posted on 17-12-2013 03:13 PM
fefeeling nak jd retis tp makpak x kasik. hahaha

sebenarnya mak bapak dah nampak hala tuju anak ni,kalau mak bapak tegah maknanya memang takde bakatlah gamaknya...kakaka!
Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2013 03:16 PM | Show all posts
wookiehoney posted on 17-12-2013 11:42 AM
kepala bana pun kecut!

puihhhhhhhhhh

dah muntah dia kecutlah,tapi dia boleh kembang balik! eh!
Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2013 03:18 PM | Show all posts
Hellghast posted on 17-12-2013 03:16 PM
dah muntah dia kecutlah,tapi dia boleh kembang balik! eh!

plotok aok!!!!!!!!
jilake!
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-12-2013 04:00 PM | Show all posts
Hellghast posted on 17-12-2013 03:16 PM
dah muntah dia kecutlah,tapi dia boleh kembang balik! eh!

JAHANAM!!!
Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2013 04:39 PM | Show all posts
Hellghast posted on 17-12-2013 03:15 PM
sebenarnya mak bapak dah nampak hala tuju anak ni,kalau mak bapak tegah maknanya memang takde baka ...

Dari tangisan baby makpak dah nampak anaknya bakat nan hado! hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2013 07:15 PM | Show all posts
aku dulu penah gak memaksa diri berjinak2 dgn karaoke ni sb kwn2 aku rata2 gila karok ni...tapi aku ended up membuta kt dalam tu
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-12-2013 10:10 AM | Show all posts
NBM posted on 17-12-2013 07:15 PM
aku dulu penah gak memaksa diri berjinak2 dgn karaoke ni sb kwn2 aku rata2 gila karok ni...tapi aku  ...

mmg ler ramai je yg aku kenal yg mmg x suka karok suba beno membuta dlm tu..takpun main ps yg disediakan kat dlm tu...eee wakakakakakaka
Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2013 09:33 PM | Show all posts
lega bila dpt nyanyi lagu yg jenis menjerit (terutama lagu ziana zain).. bleh hilang stressss... jerit la sesuka hati pon...
Reply

Use magic Report

Post time 26-12-2013 04:54 PM | Show all posts
sape tau tmpt karoke dkt jln reko atau seri kembangan
yg petugas die malay
murah tanpa mesti byr air mineral

pm me, thanx!
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2013 02:56 AM | Show all posts
Suke dgr lagu kuat2.. kalo kat rmh payah sket
N suke tgk gelagat kwn2 aku menari2
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.062459s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list