Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
1234
Return to list New
3749
View
95
Reply

Kenapa korang suka pergi karaoke?

[Copy link]

Author: vierra_trisya28    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 5-1-2014 03:15 PM | Show all posts
tak berani gi karaoke...
tak compident walaupun dgn family sendiri
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2014 04:40 PM | Show all posts
TT jom karok hehe..suka karok sebab suka test suara n setiap lagu kan ada kenangan tersendiri...so bila dgn kawan2 nyanyi lagu lama2 macam....wahhh lagu ni....lama tak dengar *sambil semua main kenangan masing2 dalam minda*

kalau karok lagu baru, sing along je la...sbb sorry to say lagu skang kan sekadar siulan je...tak sentuh roh emosi...huhu
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2014 12:21 AM | Show all posts

Errr...



Aku bukang dalam kategori suka karaoke... Jadi kalau bagi maikeropong kat aku tu samada aku bisu atau aku baca sajak jer lah...


Jizzz... Klong! Klong!
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2014 02:28 AM | Show all posts
suka karok, klu dpt mic jgn hrp nk lepas, 2 jam pun rasa kejap je
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2014 01:43 AM | Show all posts

Errr...

yossup posted on 5-1-2014 03:15 PM
tak berani gi karaoke...
tak compident walaupun dgn family sendiri



Kenapa...? Ko takot hujang ke...?


Jizzz... Klong! Klong!

Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2014 10:17 PM | Show all posts
suka karoke sorang2. karoke ble hilangkan stress.. sbb sukati kita nk nyanyi dan time tulah sukati nak jerit2 ke apa..
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2014 11:11 PM | Show all posts
tak pernah pegi karaoke..teringin tapi tak tau kat mana.

tapi aku suka karok kat rumah kalau duduk sorang2,line clear..pasang sound system sampai begegar rumah.kalau boleh biar jiran2 aku pindah sebab bengang dengar aku melalak
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2014 02:09 AM | Show all posts
nak kate gile karoke tak lah...
lil just karok bile bosan tatau nak buat ape..or nak lepaskan tension...
selalu pilihan lagu ikut mood
kalau mood tgh gile..lagu raya pun jadi...
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2014 12:39 AM | Show all posts

Hmmm...

lan_86 posted on 11-4-2014 11:11 PM
tak pernah pegi karaoke..teringin tapi tak tau kat mana.

tapi aku suka karok kat rumah kalau dudu ...



Kat sesetengah supermarket pong ada sediakang satu bilek box untok sesapa berkaraoke... Muat lar masok dalam tu 2 - 3 worang kalau nak ...


Jizzz... Klong! Klong!

Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2014 01:43 AM | Show all posts
AceHand posted on 15-4-2014 12:39 AM
Kat sesetengah supermarket pong ada sediakang satu bilek box untok sesapa berkaraoke... Muat l ...

ada ke?tak tau pulak.kat mana?

yang selalu aku jumpa bilik khas,tapi boleh masuk sorang je. lelaki pompuan asing-asing.

Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2014 03:07 AM | Show all posts

Hmmm...

lan_86 posted on 16-4-2014 01:43 AM
ada ke?tak tau pulak.kat mana?

yang selalu aku jumpa bilik khas,tapi boleh masuk sorang je. lel ...



Ada jer... Tapi aku lupa kat mana... Dia buat bilek kotak kayu jah...


Jizzz... Klong! Klong!

Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2016 09:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by mohdkhairul83 at 18-4-2016 06:10 PM

Tempat karok kat area sunway pj kat mana best & murah ye?

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2016 09:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by mohdkhairul83 at 18-4-2016 06:11 PM

HARGA PROMOSI
1.Mini Microphone Smartphone= RM30,
2.Al-Quran Speaker+Radio=RM150.
WhatsApp Khai: +6013-3332502 .
Boleh Pos @ COD di Sunway Pyramid, PJ.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2016 04:47 PM | Show all posts
saja suka2
nak hiburkan hati
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2016 10:43 AM | Show all posts
suara tak sedap sebab tu suka pegi karoke. kalau suara sedap i masuk muzik-muzik juara lagu
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2017 08:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak kinat sgt pun sbb suara tk sdp
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2017 08:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Tp zaman dulu suka gi red box sbb pakej sekali maka
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2017 02:41 AM | Show all posts

Hah! Hah! Hah!

[AceHand SPECTaceLAR]

Bukang aku lar tu kalau gila karaoke...



Jizzz... Klong! Klong!
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 10:30 AM From the mobile phone | Show all posts
dulu gigih kwn dok heret ajk g karaoke..tp temankan n layankan sja..x pnh nyanyi..nk lpskn tension katenyer
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2017 06:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Sebab memang suka nyanyi. Tak bosang pun pegi apatah lagi kalu bosang
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2017 07:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Suka karaoke sorg2 je. Tp kalau ada org terus jd pemalu mcm tu. Hahaha.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.066857s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list