Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
114824
View
1964
Reply

Apa Korang Rasa Hari Ni [Vol. 4] Sedih? Hepi? Terkilan? Luahkan di sini.. ^_^

[Copy link]

Author: chenta_dewi       Show all posts   Read mode

Post time 2-3-2014 07:25 AM | Show all posts
nape suka sgt buat hal..
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2014 12:30 PM | Show all posts

taktau nk luahkan apa, dh tak terluah apa yg aku rasa dan pendam....
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2014 08:29 PM | Show all posts
anak kucing oh anak kucing.... kesian ko... dipisahkn dari adik beradik ko yg lain...

kami memng janji nak bagi, kami akan bagi la... jgn la kata kami tak nak bagi pula... kan kesian anak kucing tu asyik mengeow carik mak dia.... adoi yay... tak sabar sungguh
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2014 09:11 PM | Show all posts
Sangat2 stress arini..rase nak
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2014 08:48 AM | Show all posts

sedang berduka sebab tahun nie tak dpt gi merambu kat europe......
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2014 12:02 PM | Show all posts
nyampah ngan adik ipar aku dah 2 bulan numpang rumah. Dah bujang beso galah nak tunggu aku laki bini suap makan. Kalau aku x masak tu pandai2 la carik makan sendiri. Aku ni sampai rumah kul 7 kadang2 x sempat masak. Ni kitaorang mkan mana2 dia sibuk ngikut. Aku x berkira pasal duit tp aku x suka dia lepak sama ngan kitaorang. X tahulah perasaan aku mmg x besh. Dia ada keta ada gaji sendiri pi la carik makan sendiri.

Pastu tido dalm bilik anak aku x jaga langsung. Cadar x penah berkemas. Suar pendek campak2 jer. Anak2 sampai cakap.."Ibu..bilik pak usu busuk sangat. Ain masuk kena tutup hidung'. Eeee...geli aku laaarrrrr....Cepatlah dia pindah rumah sewa
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2014 12:54 PM | Show all posts
aku pun sedang berduka..
hatiku meratap setinggi gunung...
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2014 01:28 PM | Show all posts
Mengantuk......
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2014 03:59 PM | Show all posts
thinks positip genchi
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2014 10:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak keruan selagi belum lulus pertukaran..:@
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2014 10:20 PM | Show all posts
Dah semakin pulih, harap hujong tahon ni bolih kembali sehat seperti sediakala.
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2014 08:07 AM | Show all posts
tadi tanya.....friday nie jadi tak? dia kata jadi...let see if last minute still on ker ada alasan lagi.....
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2014 10:26 AM | Show all posts
buat keje yg sia2 bila org atas xreti nak appreaciate
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2014 10:11 AM | Show all posts
baru sihat dari demam yg panjang so
rasa gatal je tapak kaki ni nak travel
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2014 11:03 AM | Show all posts

pelik ngan perangai org....ko abaikan dia, ko buat ikut suka ko....ko buat tak peduli kat dia....tapi, bila ada org lain dtg kat dia....layan dia baik, motivate dia, do things yg ko sepatutnyer buat kat dia....bila hatinyer berpaling kpd org baru...and now u want to meroyan and blame others....
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2014 03:37 PM | Show all posts
aku rasa busan sgt arini.. argh....
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2014 11:53 PM | Show all posts
hai lah mate,berhenti la mengalirkan air
Reply

Use magic Report

Post time 7-3-2014 12:15 AM | Show all posts
adoi. haha. hahaha.
Reply

Use magic Report

Post time 7-3-2014 12:25 AM | Show all posts
Nangis, nangis & nangis...
Reply

Use magic Report

Post time 7-3-2014 02:18 AM From the mobile phone | Show all posts
tensen sbb kahak batuk x abis2 lg... mlm mmg xleh tdo, dh cm burung antu.. hmmm
Reply

Use magic Report

Post time 7-3-2014 03:10 AM From the mobile phone | Show all posts
terkejut td tetiba jadik highlander dah... haha.. pkai hp bkn perasan pun semua tu...

yeayyy... walaupun xtau ape yg speselnyaa.. haha
Reply

Use magic Report

Post time 7-3-2014 10:08 AM | Show all posts
rasa meluat dan benci serta jijik ngan pangai dia...walau dia dah berubah tapi penipuannya tu aku sendiri yang kena korek dan akhirnya baru tau sangkkan aku dulu tepat...itu yg buat aku rasakan menyesal bersamanya.....kalau aku .....
Reply

Use magic Report

Post time 7-3-2014 11:12 AM | Show all posts
Ya Allah aku rs stress sngt skrg ni.stress dgn apa yg telah terjadi.aku xslhkan sape2 cuma aku salahkan diri aku sendiri.klo aku yg xmulakan dulu xdela aku rs stress mcm ni..sbr la wahai hati..apa yg jadi mgkin ada hikmah disebaliknya..aku kne think positif..ubhlah perangai yg suka berwasangka bkn2. walaupun mereka mereka  itu xtahu niat sbnr aku tp Allah thu niat aku...move on la whai hati
Reply

Use magic Report

Post time 7-3-2014 04:03 PM | Show all posts
am happy.....dpt kasut baru.....
Reply

Use magic Report

Post time 7-3-2014 05:22 PM | Show all posts
wheeee...minggu dpn dah leh dapat kunci rumah baru
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.058132s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list