Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
120473
View
2055
Reply

Apa Korang Rasa Hari Ni [Vol. 4] Sedih? Hepi? Terkilan? Luahkan di sini.. ^_^

[Copy link]

Author: chenta_dewi       Show all posts   Read mode

Post time 12-3-2017 10:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Obviously i am not that important
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2017 09:57 AM | Show all posts
Anak aku dah stress.  Aku pesan istighfar byk2, mengaji mcm biasa.  Apa pun resultnya, bersyukur kita masih hidup utk beribadat kpdNya.   Ok or not result masing2, mesti byk drama air mata Khamis nanti.  Sesuailah aku bw tissue byk2.  
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2017 02:53 PM | Show all posts
how to improve communication skills? problem nye aku ni i dont know how to put my ideas into words. haih..
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2017 08:31 PM From the mobile phone | Show all posts
arini aku sedih, aku xde sapa2 utk bercerita, maka aku tulis kat sini, aku sedih sgt2..  
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2017 09:43 PM | Show all posts
little_sis replied at 13-3-2017 08:31 PM
arini aku sedih, aku xde sapa2 utk bercerita, maka aku tulis kat sini, aku sedih sgt2..

citerla apa yg buat sedihnya
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2017 10:18 AM From the mobile phone | Show all posts
hari ni pepagi bangun lapar gila
jalan kosong sebab awal kot..sampai opis g mall sebelah tu nak beli bihun goreng siam tapi hari ni dorang buat bihun singapore pulak..last2 beli kuey teow jer..bukan fav tapi dah lapar..
naik atas makan kat meja je..malas nak menapak p pantry
jom keje..ikhlaskan hati nak cari rezeki halal..jangan jadi macam kelig meols ni..nampak macam religious..tapi mengular je banyak
eh, terkutuk pulak
pegang hempon kejap2 tu normal..jeling sikit sana sini tapi kalau sepanjang hari hempon duk melekat kat tangan je, baik lah ko tak payah keje..tak membantu langsung
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 06:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Hmm hr ni perasaan rase happy ade..sedih pn ade.. I met him, but realize I bertepuk sblh tgn jer.. hope boleh la hilang angau ni cepat2.. why did he look so handsome & sweet today??? Nape lh susah sgt nk jumpe pasangan yg kite suke & die pn suke kn kite?? Why..why???
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 10:54 PM From the mobile phone | Show all posts
hari ni rasa taknak gi kerja esok
bestnya kalu sambung cuti
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 10:54 PM From the mobile phone | Show all posts
hari ni rasa taknak gi kerja esok
bestnya kalu sambung cuti
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2017 04:29 PM | Show all posts
rasa stress...  2 weeks 2 go..
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2017 04:29 PM | Show all posts
Edited by psychoz at 24-3-2017 10:52 PM

Stone.....
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2017 04:44 PM | Show all posts
rasa sakit.. sebab senggugut.  
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2017 10:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Hari ni rasa penat sangat.
Reply

Use magic Report

Post time 24-3-2017 03:15 PM | Show all posts
xde mood arini
Reply

Use magic Report

Post time 25-3-2017 10:15 PM From the mobile phone | Show all posts
princessjay replied at 19-3-2017 06:37 PM
Hmm hr ni perasaan rase happy ade..sedih pn ade.. I met him, but realize I bertepuk sblh tgn jer.. h ...

Perasaan yg sama juga ku alami...Huhuu  
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2017 12:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Gembira, sedih, benci cemburu. Kenapa entah mcm ni.
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2017 07:56 PM | Show all posts
Salam, korang....
Andai kat ofis korang ada vacancy esp bahagian HR, admin atau general finance, mohon la bantu ai... sbb company tpt keja ai skrg dh mcm nk bungkus jah... Ramai staff yg dh kena buang keja... skrg tinggal brape kerat jah lg... Tgh risau sgt2 ni... puas apply sana sini tp masih blum ada rezeki... teda langsung jemputan intebiu.. kalo ofis korang ada nk pakai staff HR, admin or general finance, minta la bgtau ai ye... ai nk cuba apply... terima kasih in advance!
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2017 07:53 PM From the mobile phone | Show all posts
I feel blessed ,but at the same time sucked !!! :
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2017 07:27 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2017 07:28 PM | Show all posts



Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2017 10:35 AM | Show all posts
Hari ni rasa nak nangis je...tapi takkan la nak nangis kat opis, giler ke ape?

so, teruskan dgn fake face...senyum keras kejung
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2017 04:51 PM | Show all posts
hari ni...sama macam hari2 minggu lalu
terpaksa berpura2..
walapun dlm hati hancur berkecai..lunyai
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2017 08:42 PM From the mobile phone | Show all posts
hr ni rase menyampah..kan bagus kalo die dh xde..tgk die ade kt rumah ni rase mcm ape je
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2017 03:22 PM From the mobile phone | Show all posts
sedihhhh pilu sebak.... nangiss
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2017 08:54 PM | Show all posts
Bodoh piang betul akak ni.kena tipu lagi.akak percaya la bila orang kata dia call sebab nak bagi coki coki rupa2nya dia nak intip crush lamanya yg dah makan tahun tak muncul kini muncul kembali.cis akak sungguh kecewa.sudah la ko malas akak nak percaya ko lagi.teruskan lakonan mu itu.no no no aku tak percaya cinta aku tak percaya cinta aku tak percaya c.I.n.t.a
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.059266s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list