Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
122905
View
2096
Reply

Apa Korang Rasa Hari Ni [Vol. 4] Sedih? Hepi? Terkilan? Luahkan di sini.. ^_^

[Copy link]

Author: chenta_dewi       Show all posts   Read mode

Post time 16-2-2017 11:44 AM | Show all posts
mengantuk sbb makan unat selsema..tp xboleh cuti sbb keje banyak
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 07:37 PM | Show all posts
penatnya hari ni, nak marah nak terasa hati pun tak ada selera. penat gila
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2017 10:54 AM | Show all posts
Henpon aku dua biji arini rosak serentak (sehidup semati betoi)
da la nak buat keje payah
dugaan betul la da la ujung bulan ....
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2017 08:47 AM | Show all posts
Permudahkanlah urusan kami pada minggu ni dan seterusnya

*serius sedih..kuciwa klu xberjaya..musnah semua
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2017 05:03 PM From the mobile phone | Show all posts
dear cats,

why are you guys so cute
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2017 02:23 PM | Show all posts
hari ni lagi baik dari semalam
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2017 03:05 PM | Show all posts
Hari yg agak memenatkan.
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2017 05:57 AM | Show all posts
haisss..dh la tmpt sini gelap, tgh laut lak tu...goyang r aku nk amik reading, tgk equipment status ape sume...hadoi la keje aku niiiiii
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2017 09:29 AM | Show all posts
semoga diriku istiqomah dan semoga assignment + quiz 1 siap minggu ini hendaknya...
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2017 10:42 AM | Show all posts
emmmm rase gelisah sgtttt....
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2017 03:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Moga siap satu paper aku minggu depan...
Harini rasa down gila bila terserempak dgn pensyarah yg menyampah kat aku..
Aku senyum dia boleh buat dek je
Tgkla nnt akan ku habiskan thesis ini dgn jayanya...sbb dia pernah ckp aku tak competence.
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2017 05:07 PM From the mobile phone | Show all posts
ingat lagi last year, around this period of the year lah..we were so bz..keje non stop, iols nak g solat pon terkejar2..balik lambat je..12 hours tu normal..tapi taun ni aman2 je..keje banyak camtu gak, tapi ni iols still boleh jenguk2 porem, pukul 7 dah kemas meja..so before 9 dah tergolek kat rumah

adakah memasing dah semakin cekap ye la, dulu banyak betul checking part..mesti nak kena email HK first..even nak RL payment pon nak kena HK yang 1st auth, even nak send sub cost notification pon nak kena HK check dulu..now aman2 je, tak sampai 5 minit dah boleh notify client

so ni dah jadi dilemma..should i stay
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2017 11:31 PM | Show all posts
entah apa tah yang buat aku teringat kat kenalan aku yang sorng tu...

sampai aku cari kat google, belek punya belek rupanya hukuman pada pelaku kes tersebut dah cukup setahun,

apa pun bertabah la dik ye.....
anggap sahaja itu salah satu dari cubaan hidup adik dan pengajaran bagi orang sekeliling...

akak tahu adik memang seorang yang tabah...
harap adik juga dapat pegajaran dari dugaan itu dan hati tu biar lebih tulus berniat kerana-Nya.
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2017 10:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Obviously i am not that important
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2017 09:57 AM | Show all posts
Anak aku dah stress.  Aku pesan istighfar byk2, mengaji mcm biasa.  Apa pun resultnya, bersyukur kita masih hidup utk beribadat kpdNya.   Ok or not result masing2, mesti byk drama air mata Khamis nanti.  Sesuailah aku bw tissue byk2.  
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2017 02:53 PM | Show all posts
how to improve communication skills? problem nye aku ni i dont know how to put my ideas into words. haih..
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2017 08:31 PM From the mobile phone | Show all posts
arini aku sedih, aku xde sapa2 utk bercerita, maka aku tulis kat sini, aku sedih sgt2..  
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2017 09:43 PM | Show all posts
little_sis replied at 13-3-2017 08:31 PM
arini aku sedih, aku xde sapa2 utk bercerita, maka aku tulis kat sini, aku sedih sgt2..

citerla apa yg buat sedihnya
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2017 10:18 AM From the mobile phone | Show all posts
hari ni pepagi bangun lapar gila
jalan kosong sebab awal kot..sampai opis g mall sebelah tu nak beli bihun goreng siam tapi hari ni dorang buat bihun singapore pulak..last2 beli kuey teow jer..bukan fav tapi dah lapar..
naik atas makan kat meja je..malas nak menapak p pantry
jom keje..ikhlaskan hati nak cari rezeki halal..jangan jadi macam kelig meols ni..nampak macam religious..tapi mengular je banyak
eh, terkutuk pulak
pegang hempon kejap2 tu normal..jeling sikit sana sini tapi kalau sepanjang hari hempon duk melekat kat tangan je, baik lah ko tak payah keje..tak membantu langsung
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 06:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Hmm hr ni perasaan rase happy ade..sedih pn ade.. I met him, but realize I bertepuk sblh tgn jer.. hope boleh la hilang angau ni cepat2.. why did he look so handsome & sweet today??? Nape lh susah sgt nk jumpe pasangan yg kite suke & die pn suke kn kite?? Why..why???
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 10:54 PM From the mobile phone | Show all posts
hari ni rasa taknak gi kerja esok
bestnya kalu sambung cuti
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 10:54 PM From the mobile phone | Show all posts
hari ni rasa taknak gi kerja esok
bestnya kalu sambung cuti
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2017 04:29 PM | Show all posts
rasa stress...  2 weeks 2 go..
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2017 04:29 PM | Show all posts
Edited by psychoz at 24-3-2017 10:52 PM

Stone.....
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2017 04:44 PM | Show all posts
rasa sakit.. sebab senggugut.  
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.049600s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list