Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
120315
View
2054
Reply

Apa Korang Rasa Hari Ni [Vol. 4] Sedih? Hepi? Terkilan? Luahkan di sini.. ^_^

[Copy link]

Author: chenta_dewi       Show all posts   Read mode

Post time 10-4-2017 07:58 PM From the mobile phone | Show all posts
arini ai sedih mrah geram sakit ati
dah 2 kali kene sexual harrasment.brcakap benda2 lucah.nk pegang2 dr dua org yg berbeza.
salah ai ke diorg layan ai mcmni?ai bukan peramah gedik2. ai senyum je kalau org ckp apa.tp kenapa diorg lyn ai mcmni?
bila mengadu dgn manager diorg xpndang serius pon.gelakkan ai lg ada la.pdhal manager ai prempuan.kwn2 office pon gelak bila ai cerita
rse nk nangis.nak brenti keje semua ada
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2017 11:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Harini mood ok. Taktau la akan datang nnt macammana kan.
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2017 02:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Sehari dua ni, rindu betul pada masakan mak aku..

Rindu sgt nak rasa air tangan mak..
Daging masak lemak, ayam masak lemak, daging goreng kunyit, ikan tenggiri cili api..

Masa remaja je boleh ngadap lauk mak hari2. Sekarang dah tinggal berjauhan ni. Setahun sekalipun belum tentu dapat merasa
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2017 09:22 AM | Show all posts
Big bos dengan rasminya bersara hari ini.
Sedih sangat semalam masa majlis persaraan.
Dengan videonya, dengan lagunya, dengan ucapannya.
Walaupun hanya sempat bersama 2 tahun, air mata saya mengalir juga.
Beliau memang srikandi yang tiada galang ganti.
Sekarang? Terpaksa menghadap timbalan bos yang lambat dan lebih mendengar kata "JUSA peringkat tertinggi". Menanti dengan penuh bimbang dan takut siapakah yang bakal menduduki bilik big bos.
Cuma satu harapan kami, jika bakal big bos tidak mampu jadi setabah bekas big bos, biarlah dia setidaknya cepat buat kerja dan mendengar masalah staf dari semua pihak, bukannya hanya seorang dua yang dominan membuatkan keputusan untuknya.
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2017 08:36 PM From the mobile phone | Show all posts
hr ni mood down..rase nk berborak..tp xde kawan..if its true that im facing midle age krisis, how to handle it..hmm..ht sedih
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2017 09:59 PM | Show all posts
tade mood sjk smlm.... n ari ne tah lah.....
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2017 12:03 PM | Show all posts
hr ni mood hepi sb dh hr jumaat... esok cuti.. yeayyy
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 09:55 PM From the mobile phone | Show all posts
hari ni termarah orang..nak sgt kan..
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2017 04:05 PM | Show all posts
Edited by TEDDYASESARA at 26-4-2017 04:13 PM

Ari ne mood aq

Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2017 04:12 PM | Show all posts
emmm . haih .
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2017 12:27 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2017 11:43 AM From the mobile phone | Show all posts
hmmm..
ye ye je ckp ada problem rahim etc..
tuptup dpt baby sekejapan je xsampai sebulan dua kawen..
ntah yer ntah tak pembuka thread tu..
cam berdrama jer lebih..
ni mls nk jadi silent reader..
sllu jer ada keraguan .
aih
Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2017 11:44 AM From the mobile phone | Show all posts
silap ayat..
tuptup mengandung sebulan dua kawen
Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2017 11:45 AM From the mobile phone | Show all posts
macam maner nk dapat poin lebih..
nak baca thread gossip tu..
adehhh
Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2017 11:51 AM From the mobile phone | Show all posts
suka jugak baca thread paranormal sakti..
tapi bengang jugak kalo asek cont jer..
tasabar tunggu sambungan...
ntah pape jer pengarang tu..
bukak thread pastuh tinggal..
ajet2 orang gigih nk menunggu dia sambung..
awal2 kemain lagi gigih buat story 2,3 hari skli..
pastu tgk dah ramai sambutan,ajet2 diva plak..
huh
Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2017 05:17 PM | Show all posts
............
Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2017 05:56 PM | Show all posts
yahooo balik kampung
Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2017 09:07 PM | Show all posts
Rasa sangat best sebab aku masih dalam cuti..ngegege

Yang tak bestnya walau cuti still kelek keje ke sana ke sini...
Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2017 10:44 PM | Show all posts
rasa sedih dengan cabaran2 kat office..
minggu ni macam minggu penuh kegagalan untuk aku
buat apa2 pun salah walaupun dah put effort 100%
selama ni pun ada jugak kerja2 yang gagal tapi aku rasa ok lagi..
minggu ni bila berturut2 gagal.. rasa down gila
bila hasil kerja gagal, of course boss tak peduli effort kita kan.. yg dia nampak kegagalan kita ..
tadi mata dah bergenang depan opismate.. dalam meeting room.. aku tak salahkan dia..sebab aku paham cabaran dia lagi hebat.. and dia cuma cakap yg jujur depan aku..
entah la.. rasa macam hati terpanggil2 nak resign.. sebab betul2 rasa useless dan bodoh.. next week tak masuk ofc sebab travel.. semoga sepanjang perjalanan aku nanti, aku dapat petunjuk.
Reply

Use magic Report

Post time 1-5-2017 12:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Rasa happy sgt sebab baru konvo.tercapai sudah satu wishlist.harapnya lepas ni ada peluang lain yg lebih baik.
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2017 09:28 PM | Show all posts
harini mood kurang baik...
semalam mintak...tapi tak dapat..
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2017 06:56 PM | Show all posts
hatiku... meratap setinggi gunung....
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2017 02:36 PM | Show all posts
Rindu kat ayah.. hari ni genap 2 minggu beliau pergi.. semoga Allah permudahkan di alam sana..
Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2017 09:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Rindu kat jugak kat arwah ayah,1hb5 aritu genap 5thn pemergian arwah ayah,semoga arwah ayah tenang disana dan diampunkan segala dosa2. Sedihnye
Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2017 10:27 AM | Show all posts
mengantuk.. sejak 6 bulan lepas rasa macam tak puas rehat je..
penat berjalan sana-sini..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.061815s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list