Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
124387
View
2119
Reply

Apa Korang Rasa Hari Ni [Vol. 4] Sedih? Hepi? Terkilan? Luahkan di sini.. ^_^

[Copy link]

Author: chenta_dewi    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 23-3-2017 10:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Hari ni rasa penat sangat.
Reply

Use magic Report

Post time 24-3-2017 03:15 PM | Show all posts
xde mood arini
Reply

Use magic Report

Post time 25-3-2017 10:15 PM From the mobile phone | Show all posts
princessjay replied at 19-3-2017 06:37 PM
Hmm hr ni perasaan rase happy ade..sedih pn ade.. I met him, but realize I bertepuk sblh tgn jer.. h ...

Perasaan yg sama juga ku alami...Huhuu  
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2017 12:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Gembira, sedih, benci cemburu. Kenapa entah mcm ni.
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2017 07:56 PM | Show all posts
Salam, korang....
Andai kat ofis korang ada vacancy esp bahagian HR, admin atau general finance, mohon la bantu ai... sbb company tpt keja ai skrg dh mcm nk bungkus jah... Ramai staff yg dh kena buang keja... skrg tinggal brape kerat jah lg... Tgh risau sgt2 ni... puas apply sana sini tp masih blum ada rezeki... teda langsung jemputan intebiu.. kalo ofis korang ada nk pakai staff HR, admin or general finance, minta la bgtau ai ye... ai nk cuba apply... terima kasih in advance!
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2017 07:53 PM From the mobile phone | Show all posts
I feel blessed ,but at the same time sucked !!! :
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2017 07:27 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2017 07:28 PM | Show all posts



Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2017 10:35 AM | Show all posts
Hari ni rasa nak nangis je...tapi takkan la nak nangis kat opis, giler ke ape?

so, teruskan dgn fake face...senyum keras kejung
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2017 04:51 PM | Show all posts
hari ni...sama macam hari2 minggu lalu
terpaksa berpura2..
walapun dlm hati hancur berkecai..lunyai
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2017 08:42 PM From the mobile phone | Show all posts
hr ni rase menyampah..kan bagus kalo die dh xde..tgk die ade kt rumah ni rase mcm ape je
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2017 03:22 PM From the mobile phone | Show all posts
sedihhhh pilu sebak.... nangiss
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2017 08:54 PM | Show all posts
Bodoh piang betul akak ni.kena tipu lagi.akak percaya la bila orang kata dia call sebab nak bagi coki coki rupa2nya dia nak intip crush lamanya yg dah makan tahun tak muncul kini muncul kembali.cis akak sungguh kecewa.sudah la ko malas akak nak percaya ko lagi.teruskan lakonan mu itu.no no no aku tak percaya cinta aku tak percaya cinta aku tak percaya c.I.n.t.a
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2017 07:58 PM From the mobile phone | Show all posts
arini ai sedih mrah geram sakit ati
dah 2 kali kene sexual harrasment.brcakap benda2 lucah.nk pegang2 dr dua org yg berbeza.
salah ai ke diorg layan ai mcmni?ai bukan peramah gedik2. ai senyum je kalau org ckp apa.tp kenapa diorg lyn ai mcmni?
bila mengadu dgn manager diorg xpndang serius pon.gelakkan ai lg ada la.pdhal manager ai prempuan.kwn2 office pon gelak bila ai cerita
rse nk nangis.nak brenti keje semua ada
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2017 11:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Harini mood ok. Taktau la akan datang nnt macammana kan.
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2017 02:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Sehari dua ni, rindu betul pada masakan mak aku..

Rindu sgt nak rasa air tangan mak..
Daging masak lemak, ayam masak lemak, daging goreng kunyit, ikan tenggiri cili api..

Masa remaja je boleh ngadap lauk mak hari2. Sekarang dah tinggal berjauhan ni. Setahun sekalipun belum tentu dapat merasa
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2017 09:22 AM | Show all posts
Big bos dengan rasminya bersara hari ini.
Sedih sangat semalam masa majlis persaraan.
Dengan videonya, dengan lagunya, dengan ucapannya.
Walaupun hanya sempat bersama 2 tahun, air mata saya mengalir juga.
Beliau memang srikandi yang tiada galang ganti.
Sekarang? Terpaksa menghadap timbalan bos yang lambat dan lebih mendengar kata "JUSA peringkat tertinggi". Menanti dengan penuh bimbang dan takut siapakah yang bakal menduduki bilik big bos.
Cuma satu harapan kami, jika bakal big bos tidak mampu jadi setabah bekas big bos, biarlah dia setidaknya cepat buat kerja dan mendengar masalah staf dari semua pihak, bukannya hanya seorang dua yang dominan membuatkan keputusan untuknya.
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2017 08:36 PM From the mobile phone | Show all posts
hr ni mood down..rase nk berborak..tp xde kawan..if its true that im facing midle age krisis, how to handle it..hmm..ht sedih
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2017 09:59 PM | Show all posts
tade mood sjk smlm.... n ari ne tah lah.....
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2017 12:03 PM | Show all posts
hr ni mood hepi sb dh hr jumaat... esok cuti.. yeayyy
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 09:55 PM From the mobile phone | Show all posts
hari ni termarah orang..nak sgt kan..
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2017 04:05 PM | Show all posts
Edited by TEDDYASESARA at 26-4-2017 04:13 PM

Ari ne mood aq

Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2017 04:12 PM | Show all posts
emmm . haih .
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2017 12:27 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2017 11:43 AM From the mobile phone | Show all posts
hmmm..
ye ye je ckp ada problem rahim etc..
tuptup dpt baby sekejapan je xsampai sebulan dua kawen..
ntah yer ntah tak pembuka thread tu..
cam berdrama jer lebih..
ni mls nk jadi silent reader..
sllu jer ada keraguan .
aih
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.049952s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list