Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
124555
View
2124
Reply

Apa Korang Rasa Hari Ni [Vol. 4] Sedih? Hepi? Terkilan? Luahkan di sini.. ^_^

[Copy link]

Author: chenta_dewi    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 28-4-2017 11:44 AM From the mobile phone | Show all posts
silap ayat..
tuptup mengandung sebulan dua kawen
Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2017 11:45 AM From the mobile phone | Show all posts
macam maner nk dapat poin lebih..
nak baca thread gossip tu..
adehhh
Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2017 11:51 AM From the mobile phone | Show all posts
suka jugak baca thread paranormal sakti..
tapi bengang jugak kalo asek cont jer..
tasabar tunggu sambungan...
ntah pape jer pengarang tu..
bukak thread pastuh tinggal..
ajet2 orang gigih nk menunggu dia sambung..
awal2 kemain lagi gigih buat story 2,3 hari skli..
pastu tgk dah ramai sambutan,ajet2 diva plak..
huh
Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2017 05:17 PM | Show all posts
............
Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2017 05:56 PM | Show all posts
yahooo balik kampung
Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2017 09:07 PM | Show all posts
Rasa sangat best sebab aku masih dalam cuti..ngegege

Yang tak bestnya walau cuti still kelek keje ke sana ke sini...
Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2017 10:44 PM | Show all posts
rasa sedih dengan cabaran2 kat office..
minggu ni macam minggu penuh kegagalan untuk aku
buat apa2 pun salah walaupun dah put effort 100%
selama ni pun ada jugak kerja2 yang gagal tapi aku rasa ok lagi..
minggu ni bila berturut2 gagal.. rasa down gila
bila hasil kerja gagal, of course boss tak peduli effort kita kan.. yg dia nampak kegagalan kita ..
tadi mata dah bergenang depan opismate.. dalam meeting room.. aku tak salahkan dia..sebab aku paham cabaran dia lagi hebat.. and dia cuma cakap yg jujur depan aku..
entah la.. rasa macam hati terpanggil2 nak resign.. sebab betul2 rasa useless dan bodoh.. next week tak masuk ofc sebab travel.. semoga sepanjang perjalanan aku nanti, aku dapat petunjuk.
Reply

Use magic Report

Post time 1-5-2017 12:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Rasa happy sgt sebab baru konvo.tercapai sudah satu wishlist.harapnya lepas ni ada peluang lain yg lebih baik.
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2017 09:28 PM | Show all posts
harini mood kurang baik...
semalam mintak...tapi tak dapat..
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2017 06:56 PM | Show all posts
hatiku... meratap setinggi gunung....
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2017 02:36 PM | Show all posts
Rindu kat ayah.. hari ni genap 2 minggu beliau pergi.. semoga Allah permudahkan di alam sana..
Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2017 09:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Rindu kat jugak kat arwah ayah,1hb5 aritu genap 5thn pemergian arwah ayah,semoga arwah ayah tenang disana dan diampunkan segala dosa2. Sedihnye
Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2017 10:27 AM | Show all posts
mengantuk.. sejak 6 bulan lepas rasa macam tak puas rehat je..
penat berjalan sana-sini..
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2017 04:21 PM | Show all posts
asyik2 mengantuk aje
entah la virus apa yg hinggap kat aku...
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2017 11:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Hari ni x buat apa..cuma asik fikir masalah hidup..oh mertua ku..letih aku melayan kerenahmu..moga Allah berikan aku kekuatan...
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2017 04:57 AM | Show all posts
Ya  Allah, berilah daku kekuatan dalam mesyuarat pagi ni....
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2017 06:18 PM | Show all posts
Rasa teramat sedih dan kecewa...
Hari ini...penamat segala-galanya
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2017 02:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Nak meluahkan semue pada seseorang..tp xde kawan...hurmmmm
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2017 04:31 PM | Show all posts
Boringnye hr nie... huhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2017 05:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Tensen aku dgn tm ni...aku tawla aku salah...tp ms nk amik ckp xkena caj bkn2...skg da jd kes mahkamah..
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2017 02:25 PM | Show all posts
raya dah nak dekat..
boring nyer.....
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2017 03:10 PM | Show all posts
down sangat2. ingatkan bulan march dah bunuh diri.
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2017 04:24 PM | Show all posts
happy lyn cite korea
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 07:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Sama juga situasi. Nak meluahkan segala gala. Cuma takde org yg dgr.
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 07:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Semalam ada orang cakap muka kita very baby face. Forever cute dan orang tak jadi nak marah tgk muka kita.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.055187s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list