Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
121703
View
2070
Reply

Apa Korang Rasa Hari Ni [Vol. 4] Sedih? Hepi? Terkilan? Luahkan di sini.. ^_^

[Copy link]

Author: chenta_dewi       Show all posts   Read mode

Post time 9-5-2017 04:21 PM | Show all posts
asyik2 mengantuk aje
entah la virus apa yg hinggap kat aku...
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2017 11:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Hari ni x buat apa..cuma asik fikir masalah hidup..oh mertua ku..letih aku melayan kerenahmu..moga Allah berikan aku kekuatan...
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2017 04:57 AM | Show all posts
Ya  Allah, berilah daku kekuatan dalam mesyuarat pagi ni....
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2017 06:18 PM | Show all posts
Rasa teramat sedih dan kecewa...
Hari ini...penamat segala-galanya
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2017 02:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Nak meluahkan semue pada seseorang..tp xde kawan...hurmmmm
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2017 04:31 PM | Show all posts
Boringnye hr nie... huhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2017 05:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Tensen aku dgn tm ni...aku tawla aku salah...tp ms nk amik ckp xkena caj bkn2...skg da jd kes mahkamah..
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2017 02:25 PM | Show all posts
raya dah nak dekat..
boring nyer.....
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2017 03:10 PM | Show all posts
down sangat2. ingatkan bulan march dah bunuh diri.
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2017 04:24 PM | Show all posts
happy lyn cite korea
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 07:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Sama juga situasi. Nak meluahkan segala gala. Cuma takde org yg dgr.
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 07:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Semalam ada orang cakap muka kita very baby face. Forever cute dan orang tak jadi nak marah tgk muka kita.
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 07:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Pastu bila dah lama2 telek muka sendiri rasa cantik pula. Perasan sgt. Kena konfiden kita cantik baru jadi cantik.
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 11:29 AM | Show all posts
siapa yang suka tengok cerita korea...
memang tak tahu menghargai masa...
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2017 09:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Sibuk sgt2.. napa ler tk dpt nk hidup mcm dulu.. lama tk dpt follow citer korea betul2..
Nak berpoya2 cuti2.. jln2 mkn2..pun tkde
Laa ni aku byk kerja skolah.. bwk balik buku menimbun.. shopping pun online.. mkn pun order delivery..
Hidup aku dari rumah ke skolah balik rumah esok skolah lagi..
Mlm td pukul 3 pagi goreng nasi. Teringin.
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2017 06:59 PM | Show all posts
Emosional sesangattt
Rasa macam si dia da tak sayang kat kite, tp sebenar nye si dia tengah sibuk sebab baru masuk base baruu. Emmmm, emo tak masal.
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2017 09:46 PM | Show all posts
rasa bosan hari ni..
keluar masuk bilik n makan ..
so bored today
Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2017 06:33 AM From the mobile phone | Show all posts
bile dah cube utk memahami sikap seseorg . tp hakikatnya diri kau sebagai sandaran... dan kau hanya blh tgu dan lihat sbb ko x leh nak buat ape2 langsung... dan hanya boleh pendam x blh luahkan pd dye.. sbb ko taw perangai dye x mudah dgr cakap kau wlwpon ape yg ko ckp tu betul....
Reply

Use magic Report

Post time 4-6-2017 03:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Mcm mana lah nak hadapi dua minggu tanpa buddy di sisi.
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2017 01:42 PM | Show all posts
Rasa sedih sebab aku tak boleh stalk thread tu sebab rp tinggi sangat
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2017 10:35 AM | Show all posts
Penat, ngantuk, low energy. Berapa lama dah tak minum kopi
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2017 01:06 AM | Show all posts
Sedih, Terkilan, redha, stress
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2017 03:44 PM | Show all posts
malas aku nak layan drama beradik aku ni..dulu2 aku perlukan korang korang sisihkan aku..sekarang aku dah biasa sorg2 korang nak aku pulak menyendeng hidup korang 24 jam..aduiiii

Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2017 02:53 PM | Show all posts
tak sabar nya nak balik kampung minggu ni
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2017 10:11 AM | Show all posts
aku menyesal...semalam dgn konfiden aku potong jubah baru yg aku beli..tanpa pikir panjang..kenapa la aku bodo sgt!!! jubah tu jadi pendek..sebab aku nmpk jubah tu sapu lantai..part yg aku potong tu ngam2 bawah buku lali..pas aku jahit dia jadi senteng..tu belom lepas basuh mesti lagi pendek jadinya. dahla la kain tu sedap pakai..bazir je
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.059281s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list