Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
24321
View
96
Reply

Seronok Tak Menjadi Gadis Berupa Paras Matang Di Usia Muda Remaja?!

[Copy link]

Author: RED 666       Show all posts   Read mode

Post time 7-4-2014 04:24 PM | Show all posts
RED 666 posted on 7-4-2014 04:13 PM
sorang lagi pelakon yg sebaya erin dan nelly ialah elfira loy, itu lagi nampak macam budak2 sebab  ...

Si elfira loy tu... nasib baik bulu kening tebal. Kalau tak, memang sebijik cam budak2. Paling aku tak dapat menahan time dia berlakon bercinta dengan pelakon indonesia,yg nama cerita dia bukan aku tak cinta.

Lawak beb, tak logik langsung. cerita dia mengisahkan yg elfira ni gadis yg umur 25+. Pastu bercinta dgn orang yg umur dlm 30 an.  Tapi muka cam budak 15 tahun...








Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-4-2014 09:16 PM | Show all posts
Lula2 posted on 7-4-2014 02:55 PM
aku tgk bdk2 skolah suke dress up mcm org besar..means 20an..masa diorg belasan thn mesti happy nmpk ...

bila zaman remaja memang ramai org sibuk nak nampak matang, sehingga memandang rendah kawan2 yg buat perkara yg kononnya tak matang seperti contoh, tgk katun, baca komik dan main mainan

bila dah hujung 20an awal 30an, mulalah sibuk nak berlagak macam remaja semula, lagi teruk nak jadi bebudak semula



Last edited by RED 666 on 7-4-2014 09:26 PM

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-4-2014 09:17 PM | Show all posts
budak pompuan ni kawin muda umo 12 tahun tapi muka dah macam 20an dah

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-4-2014 09:25 PM | Show all posts
beberapa artis muda remaja yg berwajah matang,

nelydia senrose (lahir 1994)



kilafairy (lahir 1992)




diana danielle (lahir 1991)



Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2014 08:47 AM | Show all posts
RED 666 posted on 7-4-2014 04:06 PM
muka matang di usia muda macam pompuan cantik umo 25 ke atas macam wajah nelydia dan diana daniell ...

klu tgk nelydia & diana  danielle .. aku igt umur diaorg dlm likungan 26-28 gitu..
padahal masing2 mude lagi.... tp muke nampak sgt berumur...
perangai matured takpe.. tp muke biar la nampak cem sweet 18 gitu..hehe
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2014 11:49 AM | Show all posts
i like the way i am now. im 30, but my friends still thought im under 30
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2014 07:02 PM | Show all posts
Aku 27....tp aku muka tak matang...tp aku suka muka nampak matang dalam keja aku..aku jenis pentingkan career..so bila jumpa org org tanya, baru keje ke? Aku cukup tak suka..sbb seolah2 aku xde experience..kat opis pulak aku cepat2 bahasakan diri aku akak supaya diorg hormat aku...
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2014 12:56 AM From the mobile phone | Show all posts
x best... org lg nak muka remaja sentiasa...
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2014 12:57 AM From the mobile phone | Show all posts
i pnah kna tahan dgn abam polis msa roadblock, lpas dia tgk lesen terus dia kata, awat muka hang cam bdk sekolah je...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-4-2014 01:52 PM | Show all posts
clarizsa posted on 9-4-2014 12:56 AM
x best... org lg nak muka remaja sentiasa...

bukankah menjadi satu kebanggaan ke dianggap matang pada usia yg muda lagi2 mempunyai wajah cantik matang macam nelydia dan diana danielle?

masa muda2 pun senang2 je boleh kawan dgn org dewasa

pelik aku ramai yg vote tak suka kat sini....



Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2014 05:59 PM From the mobile phone | Show all posts
RED 666 posted on 9-4-2014 01:52 PM
bukankah menjadi satu kebanggaan ke dianggap matang pada usia yg muda lagi2 mempunyai wajah cantik ...

citarasa masing masing.....
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2014 09:54 PM | Show all posts
X berapa nak suka kut nampak matang sebelum usia. Prefer nampak muda or kalo x dpt biar rupa sejajar usia.
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2014 07:23 PM | Show all posts
RED 666 posted on 7-4-2014 09:25 PM
beberapa artis muda remaja yg berwajah matang,

nelydia senrose (lahir 1994)

nelydia nmpk mcm budak2.

btw tak sangka kilafairy lagi muda dari dd. i selalu ingat kilafairy ni baya2 lisa surihani.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-4-2014 10:44 PM | Show all posts
mystica posted on 10-4-2014 07:23 PM
nelydia nmpk mcm budak2.

btw tak sangka kilafairy lagi muda dari dd. i selalu ingat kilafairy  ...

ni kali pertama aku nampak org kata muka nelydia cam budak2 sebab majoriti kat sini dan forum2 lain semua kata dia muka matang, paling teruk kata muka cam janda umo 30an



Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2014 08:24 AM | Show all posts
dari pemerhatian aku, org kalu muka cepat matang nanti bila umur dia meningkat 35 above, muka dia still sama jer...tapi org yg muka lambat matang, nanti bila dah cecah above 35....muka dia cepat menampakkan ketuaan...

takyah lah nak bangga2 sgt kalu baby face....tunggu 40's nanti....umur baru 40an dah nampak cam 50an....

Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2014 10:10 AM | Show all posts
midori888 posted on 11-4-2014 08:24 AM
dari pemerhatian aku, org kalu muka cepat matang nanti bila umur dia meningkat 35 above, muka dia st ...

Ada betulnya kot..aku tgk gambar mak aku time muda2 dulu, aku rasa dia Nampak matang dari usia..tapi bila mak aku masuk 50an dan tahun ni 60 tahun, ramai x sangka mak aku dah berusia..coz org ckp mak aku nmpk cam akhir 40s je.  Maybe hati senang anak2 Alhamdulillah menjadi, rajin baca Quran dan eksesais sejak usia 30an..ni pemerhatian aku pada aktiviti harian mak aku la yg memungkinkan dia Nampak lagi muda di masa tua..lagi pulak mak aku aktif xde sakit2 lutut bagai..Alhamdulillah.
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2014 10:15 AM | Show all posts
shop_girl posted on 11-4-2014 10:10 AM
Ada betulnya kot..aku tgk gambar mak aku time muda2 dulu, aku rasa dia Nampak matang dari usia..ta ...


kadang2 faktor keturunan gak.....dulu2 org kata mak aku nampak muda...now org pun ckp aku nampak muda...tapi harap nampak muda jerlah...tenaga takde lah muda pun.....haha....

Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2014 12:07 PM | Show all posts
Tak Seronok
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-4-2014 12:39 PM | Show all posts
midori888 posted on 11-4-2014 08:24 AM
dari pemerhatian aku, org kalu muka cepat matang nanti bila umur dia meningkat 35 above, muka dia st ...

ada je yg baby face muka menten muda di 40an macam amy mastura, sheila majid dan raja azura

tapi mungkin jugak bagi sesetengah org, sebagai cth ziana zain dan erra fazira

ziana muka mmg selaras dgn umo dia dari muda sampai ke 40an sekarang, tetapi erra diusia muda boleh dikatakan bermuka matang tapi menten je sampai 40an sekarang ni

ziana tua lebih kurang beberapa tahun dari erra

di zaman umo 20an diorang, disebabkan rupa erra lebih matang dari ziana, erra berlakon jadi kakak ziana dalam filem maria mariana

tetapi lain pula di zaman umo 30an diorang pulak, memandangkan rupa ziana dah memang nampak sgt lebih tua dari erra pada masa itu, ziana berlakon jadi kakak erra dalam filem qabil khusri qabil igam


Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-4-2014 12:45 PM | Show all posts
annahita ni dulu masa zaman dewi remaja muka matanglah jugak

skang di umo 30an nampak macam makcik2 le pulak



Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2014 03:57 PM From the mobile phone | Show all posts
RED 666 posted on 11-4-2014 12:39 PM
ada je yg baby face muka menten muda di 40an macam amy mastura, sheila majid dan raja azura

tap ...

Diorg tu artist...guna muka tuk carik mkn...kena lah maintain..anyway mmg ada yg masih nampak muda walau dah 40+...
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2014 06:28 PM | Show all posts
xbest
bf kawan penah ckp muka kawan ko macam umur 30an je
sebab dia tengok kt gamba
padahal muda lg sy ni
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2014 06:32 PM | Show all posts
RED 666 posted on 7-4-2014 09:17 PM
budak pompuan ni kawin muda umo 12 tahun tapi muka dah macam 20an dah

muka dia mcm Catherine Zeta Jonesla
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-4-2014 06:36 PM | Show all posts
asurya posted on 12-4-2014 06:28 PM
xbest
bf kawan penah ckp muka kawan ko macam umur 30an je
sebab dia tengok kt gamba

cuba dressing macam org mudalah ikut umo sekarang, jgn dressing macam nelydia, nanti nampak matang sgt


Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2014 06:38 PM | Show all posts
RED 666 posted on 12-4-2014 06:36 PM
cuba dressing macam org mudalah ikut umo sekarang, jgn dressing macam nelydia, nanti nampak matang ...

iye da start berubah slow2..berkat bukak thread dgn ajaran forumer2 sini..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.062149s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list