Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
1234
Return to list New
23566
View
96
Reply

Seronok Tak Menjadi Gadis Berupa Paras Matang Di Usia Muda Remaja?!

[Copy link]

Author: RED 666       Show all posts   Read mode

Post time 12-6-2014 05:17 AM | Show all posts
muke matang ke muke budak2 kalau x matured same aje
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2014 05:14 PM | Show all posts
aku salah sorang yg bermuka matang
me and my big sis beza setahun je tp mesti org ingat aku ni kakak sbb muka aku ni jenis garang kot
sedih bila baca fb or tweet kawan2 bangga je bila org puji diorang babyface or looking younger than actual age
dulu aku ada je sorg member ni suka sangat nganjeng muka aku nampak tua...mementang la dia tu nampak muda khen
tapi lantaklah...i hope i can age gracefully when i get older
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2014 09:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Umur 20-an and adik baru tingkatan satu. Tapi bila jumpa orang tak kenal mesti orang tanya adik U mana and iols tingkatan berapa.


Mungkin jugak sebab pendek kot tak nampak seiring dengan usia. sobs. Tak best jugak kadang kadang nampak muda sebab ada situasi yang kita dianggap macam budak budak.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-2-2015 04:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Fasha sandha masa umo baru 16 tahun muka macam 40 dah


Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2015 06:13 PM | Show all posts
ais_kosong replied at 7-4-2014 07:20 AM
bagi aku xsuka nampak sebelum usia
kalau tua nampak muda hoccay

Aku gelak ayat last .Haha
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2015 06:14 PM | Show all posts
ais_kosong replied at 7-4-2014 07:20 AM
bagi aku xsuka nampak sebelum usia
kalau tua nampak muda hoccay

Aku gelak ayat last .Haha
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2015 06:23 PM | Show all posts
clarizsa replied at 8-4-2014 04:57 PM
i pnah kna tahan dgn abam polis msa roadblock, lpas dia tgk lesen terus dia kata, awat muka hang cam ...

Hahaha..lawok lawok.
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2015 06:24 PM | Show all posts
RED 666 replied at 10-4-2014 02:44 PM
ni kali pertama aku nampak org kata muka nelydia cam budak2 sebab majoriti kat sini dan forum2 lai ...

Hahahahahahahahahahahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2015 06:24 PM | Show all posts
midori888 replied at 11-4-2014 12:24 AM
dari pemerhatian aku, org kalu muka cepat matang nanti bila umur dia meningkat 35 above, muka dia st ...

Aku likeeeeeee postt ni!
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2015 06:25 PM | Show all posts
shop_girl replied at 11-4-2014 02:10 AM
Ada betulnya kot..aku tgk gambar mak aku time muda2 dulu, aku rasa dia Nampak matang dari usia..ta ...

mak aku 53....nmpk.muda mcm awal.40.rahsianya, hati jgn busuk maaa..kena baik hati.
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2015 06:46 PM | Show all posts
wallflower replied at 9-6-2014 08:57 AM
Aku setuju.Cth maya Karin.muka dia maintain early 30s gitu kan.

maya tak lawa bila tak mekap
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2015 06:48 PM | Show all posts
RED 666 replied at 11-6-2014 11:08 AM
muka amoi nyanyi lagu malaysia chabor ni muka matang gak padahal umo baru 17 tahun!

http://www.yo ...

Betul. permh jumpa amoi yg nmpk.24 tahun tapi rupanya 15 TAHUN!Dia cashier! Perghhhhhhhhhhh
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-2-2015 08:13 AM | Show all posts
Esmiria replied at 17-2-2015 06:24 PM
Hahahahahahahahahahahahaha

adik beradik senrose muka matang gilerr.........




Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2015 01:26 PM | Show all posts
RED 666 replied at 18-2-2015 08:13 AM
adik beradik senrose muka matang gilerr.........

uqasha tu lahir 1991. ingatkan dah 28
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-12-2015 04:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by RED 666 at 4-12-2015 04:24 PM
crunchez replied at 4-12-2015 01:26 PM
uqasha tu lahir 1991. ingatkan dah 28


Bukan 1991 tapi 1992, baru je 23 thn. Masa comolot dgn nabil dulu umo dia bru 18
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2015 06:10 PM | Show all posts
RED 666 replied at 4-12-2015 04:23 PM
Bukan 1991 tapi 1992, baru je 23 thn. Masa comolot dgn nabil dulu umo dia bru 18

mak ai. ingatkan dia sebaya atau lebih tua dari iols. muka matang sgt. kilafairy pun same dgn dia kan. accept je la diri ini sudah tua
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-12-2015 09:19 AM From the mobile phone | Show all posts
crunchez replied at 4-12-2015 06:10 PM
mak ai. ingatkan dia sebaya atau lebih tua dari iols. muka matang sgt. kilafairy pun same dgn dia  ...

Janna nick yg berlakon drama aku kau dia tu pun muka matang jgak padahal umo bru 20 tahun
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2016 11:20 AM | Show all posts
Tak dapat nak vote sebab orang kata iols muka kebudakan walaupun dah nak masuk 25. err, orang cakap la, bukan iols yang cakap ye. hmm
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2016 10:00 PM | Show all posts
Hey bro! Hi kawan2!!


Nikmati bonus deposit anda dialu-alukan pada deposit pertama, kedua dan ketiga anda sehingga 254% sekarang !!!




Hari2 miskin, bila la nak kaya!!!
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2016 05:57 AM | Show all posts
i suka kematangan personaliti Julia stiles...tengok film jason bourne,
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2016 09:41 PM | Show all posts
Hey bro! Hi kawan2!!


Nikmati bonus deposit anda dialu-alukan pada deposit pertama, kedua dan ketiga anda sehingga 254% sekarang !!!




Hari2 miskin, bila la nak kaya!!!
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2016 08:06 PM | Show all posts
Hey bro! Hi kawan2!!


Nikmati bonus deposit anda dialu-alukan pada deposit pertama, kedua dan ketiga anda sehingga 254% sekarang !!!




Hari2 miskin, bila la nak kaya!!!
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.062743s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list