Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
59187
View
239
Reply

MEMANAH WARISAN / SUNNAH MEMANAH / MEMANAH TRADISIONAL (MALAY ARCHERY)

[Copy link]

Author: HangPC2       Show all posts   Read mode

Post time 20-5-2014 01:44 AM From the mobile phone | Show all posts
STONER posted on 19-5-2014 04:54 PM
harap ada producer filem hollywood ambik abg ni jadi hero robin hood 3

Haiskkkk Robin Hood from malaysia hanya Mat Said
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2014 01:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Orange1 posted on 20-5-2014 01:31 AM
Sunnah kawin 4 lagi best dpt celop sana sini.

Penat wooooaaa nak layan
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2014 01:49 AM | Show all posts
alinone78 posted on 20-5-2014 01:45 AM
Penat wooooaaa nak layan

Ntah aku pun tak phm lelaki melayu ni kxtxyy kecik jah sibuk nak kawin 4, siksa anak dara org jah. Klu kail panjang sejengkal jgn lautan hendak diduga, klu kxtx tak besar mana kawin satu sudahlah.













Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2014 01:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Orange1 posted on 20-5-2014 01:49 AM
Ntah aku pun tak phm lelaki melayu ni kxtxyy kecik jah sibuk nak kawin 4, siksa anak dara org jah. ...

Size does not matter
Ohkay?

Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2014 01:57 AM | Show all posts
alinone78 posted on 20-5-2014 01:52 AM
Size does not matter
Ohkay?

Tiga menet?





















Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2014 01:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Orange1 posted on 20-5-2014 01:57 AM
Tiga menet?

3 minit j?
Mau kena pelangkung tau!!!!!

Size does not matter
But how u satisfy her
(Ewahhhh boleh jadi kata semangat untuk PRK Teluk Intan ni)

ps : peace kakak @yipun_78 Last edited by alinone78 on 21-5-2014 09:40 AM

Comments

sorry baca sekali lalu, I dah removed ...  Post time 21-5-2014 08:15 AM
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2014 02:07 AM | Show all posts
alinone78 posted on 20-5-2014 01:59 AM
3 minit j?
Mau kena pelangkung tau!!!!!

Hehe mmglqh size doesnt matter tp klu size pun tak seberapa bertahan pun cuma dlm 3 menet jah tak ke mmg takde keperluan langsung utk kawin lebih dr satu pompuan?




Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2014 09:43 AM | Show all posts
memanah ni sunnah..dpt pahala kalo praktikkan..asalkan jgn memanah binatang sudahhhhhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2014 09:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Woww... impressive... bagged all three gold silver and bronze... tahniah2...
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2014 10:26 AM | Show all posts
alinone78 posted on 20-5-2014 01:52 AM
Size does not matter
Ohkay?

ianya matter bagi akak.


Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2014 10:42 AM | Show all posts
Auk minat betul dengan baju tradisi melayu ni. Tapi kenapa orang melayu tak mau pakai hari hari macam bangsa arab, Pakistan, India.
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2014 10:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Orange1 posted on 20-5-2014 01:57 AM
Tiga menet?

Kalau iklan kat TV tu, Tak Habis iklan Dah flat....hu hu hu
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2014 11:12 AM | Show all posts
cantik baju2 diaorang.. suka aku nengok..
tahniah

yang tak best ada pulak monyet2 diskas pasal sex dalam thread ni..
mangkuk hayun betol..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-5-2014 02:27 PM | Show all posts
Orange1 posted on 20-5-2014 01:21 AM
Ko ni kan pakcik pakai kopiah tu dah start sunnah memanah ni sampai terkorbqn seekor anji ...

Pak Cik Kopiah tuh Di Pakai Busur Moden Compound Bow



Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-5-2014 02:29 PM | Show all posts
ren0_0 posted on 19-5-2014 05:11 PM
orang bajau ke apa lelaki ni? bajau kan yang terer part naik kuda dan panah memanah ni?

Dekat Kelantan Pun ada Orang Naik Kuda juga...


Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-5-2014 06:45 PM | Show all posts
Edited by HangPC2 at 29-10-2017 09:56 AM

The 9th World Horseback Archery Championship, Sokcho South Korea (2013)



http://www.whaf.net
















Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2014 04:51 AM | Show all posts
STONER posted on 20-5-2014 09:46 AM
rasa nk reply plak..... mungkin kau blom jmpa lagi kail melayu yg btol2 panjang lebih dari sejen ...

Satu dlm seribu kut takpelah aku pun tak bisa lagi once u go black u ll never go back hoccaeyyy!
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2014 04:58 AM | Show all posts
Acong posted on 20-5-2014 01:13 AM
ini sunnah nabi........ apasal tak buat?

sekoq2 sibuk nak kawen 4

NABI tak pernah membebankan umat umatnya...........dan kalau tak silap pernah bersabda.....kalau tak berdaya mengikuti sunnah2 nya yang banyak........satu pun memadai.......

So nko ada pilihan sebenarnya ACONG....

Boleh aku sambung lagi?




Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2014 04:58 AM | Show all posts
scorpionkiki posted on 20-5-2014 10:46 AM
Kalau iklan kat TV tu, Tak Habis iklan Dah flat....hu hu hu

Hehe....klu yg mcm tu suruh self service je lah
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2014 05:05 AM | Show all posts
kalau batang zakar panjang seinci, faraj yang dalam jangan diduga

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.081752s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list