Isu Semasa
ADVERTISEMENT

Acong Lv.20

Fav
Legenderer | Credits 114242   
Updated: Wednesday June 4, 2014 MYT 7:56:12 AM
Song about 'Malaysia Chabor' goes viral
BY DINA MURAD


https://www.youtube.com/watch?v=79uuj5hXsOg

PETALING JAYA: Joyce Chu, the 17-year-old YouTube singing sensation from Johor Baru, is making waves on Internet with her catchy hit Malaysia Chabor (Malaysian girl).

Just a week after it was uploaded, the song has gone viral, generating a staggering 2.3 million views with steadily climbing numbers.

In the song, written and composed by rapper-songwriter Namewee, Joyce tells viewers that she is a "Malaysian Chabor" and not Korean, as many have assumed her to be.

"I'm from JB, a place near Singapore. I'm a true Malaysian girl. I know kimchi tastes delicious, but my favourite is cendol and keropok," she proudly sings while playing the ukulele.

She also pokes fun at the idea of plastic surgery, a popular trend in South Korea, and takes a light-hearted jab at those who accuse her of going under the knife.

"Thank you for 'following' me day and night, although I know you're actually criticising me. About my face, nose, chin, eyes and dimples, everything is fake including my ears," Joyce chirps.

Apart from the catchy Malaysian tune, Joyce has also uploaded many other videos of her singing to her YouTube account.


http://www.thestar.com.my/News/N ... u-video-goes-viral/
Last edited by Acong on 4-6-2014 01:53 PM

11.3K Views
85 Reply Reverse order

ADVERTISEMENT


Acong Author 2#

Legenderer | Credits 114242   



RED 666 Lv.12 3#

Defender | Credits 14888   
amoi cpap kpop ni umo baru 17 tahun tapi muka matang macam adik beradik senrose tu

annehuda Lv.22 4#

Moderator | Credits 74153   
actually kalau ikutkan kata kawan2 china aku lah, malaysian chinese ni lg sopan santun skit kalau nk dibandingkan ngan china negara lain. mayb dh terikut org melayu yg lemah lembut ni kot. tu yg nmpk malaysian chinese ni mcm ayu ayu skit. diorg ckp la
Follow Us

cubby_qt Lv.9 5#

Adventurer | Credits 3480   
Cumellllllllllll... eh... molek juga senikata musican nawawee ni.. heeee

Acong Author 6#

Legenderer | Credits 114242   
Quote: annehuda posted on 4-6-2014 01:54 PM
actually kalau ikutkan kata kawan2 china aku lah, malaysian chinese ni lg sopan santun skit kalau nk ...

tak jugak......... stgh tu cam siyal....... ada gak kena maki dgn aku.......




MatDeghem Lv.13 7#

Challenger | Credits 18153   


ADVERTISEMENT


penyo Lv.14 8#

Fighter | Credits 21620   
Jabor Terrengganu

shoryu Lv.7 9#

Revolutioner | Credits 1116   
Sedap lagu ni..catchy jugak la

Simunggu Lv.14 10#

Fighter | Credits 28710   
ada juga budak cina yg baik baik...tidak dinafikan...

Simunggu Lv.14 11#

Fighter | Credits 28710   
Quote: Acong posted on 4-6-2014 01:57 PM
tak jugak......... stgh tu cam siyal....... ada gak kena maki dgn aku.......

Acong ini specis DNA apa agaknya???

Loxlaxman Lv.11 12#

Highlander | Credits 7810   
Ingatkan kes jual seluar dalam terpakai lagi .. apapun aku suke la tengok amoi ni .. comel jerr..rasa macam nak french kiss jer ...hmm

AbukRokok Lv.17 13#

Superior | Credits 50506   
Quote: Loxlaxman posted on 4-6-2014 02:35 PM
Ingatkan kes jual seluar dalam terpakai lagi .. apapun aku suke la tengok amoi ni .. comel jerr..ras ...

dah la cun... pakai short plak tu.... rasa mcmm nk terperosok bawah kangkang je

Acong Author 14#

Legenderer | Credits 114242   
Quote: Simunggu posted on 4-6-2014 02:33 PM
Acong ini specis DNA apa agaknya???

jap............... lobai DNA babi @tekoyong    sila munculkan diri anda di sini

Acong Author 15#

Legenderer | Credits 114242   
Quote: Simunggu posted on 4-6-2014 02:23 PM
ada juga budak cina yg baik baik...tidak dinafikan...

wow....... satu pujian drpd org asli brunei

ADVERTISEMENT


Loxlaxman Lv.11 16#

Highlander | Credits 7810   
Quote: AbukRokok posted on 4-6-2014 02:39 PM
dah la cun... pakai short plak tu.... rasa mcmm nk terperosok bawah kangkang je

Hahahahahahahaha .... "pelliaq kawaq" sungguh hang ni ..

ifanonline Lv.18 17#

Master | Credits 60456   
nampak cam china doll aje acong...

chazey Lv.17 18#

Superior | Credits 57664   
Hahaha. Ntah kenapa aku boleh agak ko akan buka thread pasal ni. Dari semalam aku tunggu keh.

Acong Author 19#

Legenderer | Credits 114242   
Quote: ifanonline posted on 4-6-2014 02:48 PM
nampak cam china doll aje acong...

pls......... not for sale......

Acong Author 20#

Legenderer | Credits 114242   
Quote: chazey posted on 4-6-2014 02:51 PM
Hahaha. Ntah kenapa aku boleh agak ko akan buka thread pasal ni. Dari semalam aku tunggu keh.
...

ko multinick aku????
1234.. 5Next