JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
139845
View
1975
Reply

AIR ASIA - PART 9

[Copy link]

Author: owen81       Show all posts   Read mode

Post time 11-6-2014 07:29 PM | Show all posts
tumpang tnya :
dd tersalah letak adik perempuan dd jd MR. so xpe ke?
ke x bole? book pkai hp mcm ni la jd x prasan x tuka ms,

tlg bantuan
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-6-2014 08:45 PM From the mobile phone | Show all posts
rbmy posted on 11-6-2014 04:41 PM
Atas nama sendiri ke? Atau if i beli tuk mom ?
Huwaa punya la banyak aku tak isi tang big point  ...

Untuk diri sendiri je. Tak boleh untuk orang lain.
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2014 08:49 PM | Show all posts
owen81 posted on 11-6-2014 08:45 PM
Untuk diri sendiri je. Tak boleh untuk orang lain.

thanks yaaaaa

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-6-2014 12:09 PM From the mobile phone | Show all posts
dee_dee posted on 11-6-2014 07:29 PM
tumpang tnya :
dd tersalah letak adik perempuan dd jd MR. so xpe ke?
ke x bole? book pkai hp mcm n ...

Cuba try live chat

Http://www.airasia.com/my/en/live-chat.page

Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2014 12:57 PM | Show all posts
dee_dee posted on 11-6-2014 07:29 PM
tumpang tnya :
dd tersalah letak adik perempuan dd jd MR. so xpe ke?
ke x bole? book pkai hp mcm n ...

saya aritu macam tu jugak..apa  yang saya buat, tulis mesej kat facebook air asia..bagi booking no..pastu nak tukar yang mana...
nanti dia tolong betulkan..
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2014 02:48 PM | Show all posts
ada org beli promo airasia go tk? ingatkan nk beli hong kong..989 utk flight n hotel..beli asing2 ni dh lbh 1200
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2014 03:50 PM | Show all posts
adik sy patutnyer fly ptg ni gi bali..
tp pagi td tetiba dia kene sakit kepala tak bole bgn..
pastu gagahkan jgk gi klinik..doc ckp dia kene migrain..
so nak tanye sesiapa kt thread ni bole tak adik sy dptkan blk duit dia..
mohon pencerahan..
kesian plk dahlah nak pegi haneymoon ni..
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2014 08:28 AM | Show all posts
k guys da settle...
senang gk sy gune live chat.. cepat dan pantas.. cume nk menunggu dekat 20 min but still ok
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2014 09:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Salam...saya ade beli tiket promo ke osaka br2 ni..masa key in name mil saya tertinggal Mohamad utk nama ayah mil....sepatutnya Mohamad Atan tp saya letak Atan saje..mcm mn ye? Dkt mn saya kne betulkn? Mohon bantuan otai2...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-6-2014 10:48 AM From the mobile phone | Show all posts
MissN-ny posted on 13-6-2014 09:13 AM
Salam...saya ade beli tiket promo ke osaka br2 ni..masa key in name mil saya tertinggal Mohamad utk  ...

Memang kita tak boleh nak ubah. Cuba try live chat

Http://www.airasia.com/my/en/live-chat.page
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2014 11:12 PM | Show all posts
Salam. Siapa ad pengalaman beli tix untuk standby waiting list? Ada emergency keluarga, tix ke Tawau esok smua fully booked
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2014 09:45 AM | Show all posts
adakah free seat guna big points untuk redeem?
cuba click kena guna ribu points untuk redeem.

i clicked return ticket hk rm318 on May. Cuaca panasss. belum beli food + baggage + seat + insurance.

if nak jimat wang utk beli tempat duduk macam mana? cth 5 org booking number under 1. if web check in that time, system akan atur duduk bersama atau split? thanks.
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2014 11:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Ai nk tny..sape2 leh share naik aax...economy seat tu sempit sgt ke..? Utk long hours flight kalau compare ngan flight lain ok x
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2014 11:59 AM | Show all posts
mummy_nisa posted on 15-6-2014 11:08 AM
Ai nk tny..sape2 leh share naik aax...economy seat tu sempit sgt ke..? Utk long hours flight kalau c ...

Sempit la juga..
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2014 12:38 PM | Show all posts
mummy_nisa posted on 15-6-2014 11:08 AM
Ai nk tny..sape2 leh share naik aax...economy seat tu sempit sgt ke..? Utk long hours flight kalau c ...

Saya tinggi 1.8m..Duduk dekat Windows Seat..Rasa selesa juga sebab jarak seat agak luas..flight 8 jam..
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2014 12:41 PM | Show all posts
straw posted on 14-6-2014 09:45 AM
adakah free seat guna big points untuk redeem?
cuba click kena guna ribu points untuk redeem.

Sepanjang naik airasia, semua buat web check in..Seat selalunya sebelah menyebelah kalau dalam 1 booking. Pernah web check in untuk 6 org pun dapat seats sebelah menyebelah..
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2014 12:18 AM | Show all posts
tkdak promo br ka
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-6-2014 12:04 PM From the mobile phone | Show all posts
af_1993 posted on 16-6-2014 12:18 AM
tkdak promo br ka

Kan baru promo 0 fare hari tuh...
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2014 02:57 PM From the mobile phone | Show all posts
owen81 posted on 16-6-2014 12:04 PM
Kan baru promo 0 fare hari tuh...

Aah tp tk best pun..tgh check promo skang ni
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2014 03:44 PM | Show all posts
owen81 posted on 16-6-2014 12:04 PM
Kan baru promo 0 fare hari tuh...

hi for zero fare itu hanya selected seat sahaja kan?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.063458s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list