JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
135739
View
1921
Reply

AIR ASIA - PART 9

[Copy link]

Author: owen81       Show all posts   Read mode

Post time 15-6-2014 12:41 PM | Show all posts
straw posted on 14-6-2014 09:45 AM
adakah free seat guna big points untuk redeem?
cuba click kena guna ribu points untuk redeem.

Sepanjang naik airasia, semua buat web check in..Seat selalunya sebelah menyebelah kalau dalam 1 booking. Pernah web check in untuk 6 org pun dapat seats sebelah menyebelah..
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2014 12:18 AM | Show all posts
tkdak promo br ka
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-6-2014 12:04 PM From the mobile phone | Show all posts
af_1993 posted on 16-6-2014 12:18 AM
tkdak promo br ka

Kan baru promo 0 fare hari tuh...
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2014 02:57 PM From the mobile phone | Show all posts
owen81 posted on 16-6-2014 12:04 PM
Kan baru promo 0 fare hari tuh...

Aah tp tk best pun..tgh check promo skang ni
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2014 03:44 PM | Show all posts
owen81 posted on 16-6-2014 12:04 PM
Kan baru promo 0 fare hari tuh...

hi for zero fare itu hanya selected seat sahaja kan?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-6-2014 04:17 PM From the mobile phone | Show all posts
straw posted on 16-6-2014 03:44 PM
hi for zero fare itu hanya selected seat sahaja kan?

Haah...memang dari dulu pun mcm tu. Domestik and ASEAN je yg ada 0 ni. Tu pun bukan semua destinasi cover tapi selalunya masa nie la tiket dia jual paling rendah.Tapi kali ni ada pulak 0 fare ke Adelaide and Perth. Hampir nak terbeli. Hehehe. Last2 beli shanghai and beijing.
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2014 09:49 PM From the mobile phone | Show all posts
mummy_nisa posted on 15-6-2014 11:08 AM
Ai nk tny..sape2 leh share naik aax...economy seat tu sempit sgt ke..? Utk long hours flight kalau c ...

Pada saya, ok je..x la sempit sgt....luas sket compared dgn airasia domestic..hotseat  yg dpn sekali mmg luas sket, tp kalo dpt yg dekat toilet, x best kot sbb org asik kuar masuk
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2014 11:47 AM | Show all posts
aisya_hadi posted on 17-6-2014 09:49 PM
Pada saya, ok je..x la sempit sgt....luas sket compared dgn airasia domestic..hotseat  yg dpn seka ...

ow..ade hot seat gak eh aax...orait2 tq for info..
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2014 12:10 PM | Show all posts
mummy_nisa posted on 18-6-2014 11:47 AM
ow..ade hot seat gak eh aax...orait2 tq for info..

haah..ade hotseat...tp mahai kot pada saye

Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2014 12:12 PM | Show all posts
af_1993 posted on 16-6-2014 02:57 PM
Aah tp tk best pun..tgh check promo skang ni

xyah tunggu promo kot...manjang je ade yg murah ...

riki perth ...return rm637...travel bulan dpn bulan 8 ..kalo tgk calendar view tu....almost hari2 ade tiket murah tuh ...
bertabah jer nih

Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2014 03:22 PM | Show all posts
[azam] posted on 15-6-2014 12:41 PM
Sepanjang naik airasia, semua buat web check in..Seat selalunya sebelah menyebelah kalau dalam 1 b ...

betul..biasa nyer seblh nyebelah jer..
kalu terpisah pon..setakat dpt the next row..
tapiiii.....1st time aku kene bila aku web check in last week..

we 4 beranak..
doter..son and hubby dpt 1 row...
tp aku...tercampak kat seat selang 10 row...

mula2 aku ingat kat row depan tu dah penuh...
so aku try la konon2 nak beli seat...
tgk2 kosong je seat kat row yg sama dgn hubby n anak2..
cam siot je AA ni..


Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2014 04:33 PM | Show all posts
hari tu..tatau kenapa...ala ala so lucky..

p langkawi dpt hot seat line no 4

balik dr langkawi hot seat gak line ni 2

ada kah sebab 2 org dr kami berempat big shot member hehe
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2014 08:19 PM | Show all posts
xette posted on 18-6-2014 03:22 PM
betul..biasa nyer seblh nyebelah jer..
kalu terpisah pon..setakat dpt the next row..
tapiiii.... ...

Haah sy pun penah kena camtu. Saje dia nak suh kite beli seat.
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2014 05:56 AM | Show all posts
kalau point BIG kita dh 500 dh bole beli tix yg diskaun BIG kan.. maknanya point mmg xcukup, kita byr cash. soklan saye point kita jd kosong blk ke bila kite beli guna facility ni? sape tau tlg jwb......thanks in advance Last edited by pavlova on 19-6-2014 06:25 AM

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-6-2014 08:11 AM From the mobile phone | Show all posts
pavlova posted on 19-6-2014 05:56 AM
kalau point BIG kita dh 500 dh bole beli tix yg diskaun BIG kan.. maknanya point mmg xcukup, kita by ...

Memang kosong balik sebab you dah redeem.
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2014 09:20 AM | Show all posts
owen81 posted on 19-6-2014 08:11 AM
Memang kosong balik sebab you dah redeem.

ok thanks...
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2014 05:28 PM | Show all posts
salam nak tye

naik flight ke luar malaysia bole bwk ke cooler beg with ais ngn susu yg dipam utk
baby?
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2014 01:51 AM | Show all posts
hangin betul naik AA dr penang hari tu. uncle2 ni selamba je angkat beg x kisah kiri kanan dia ade orang ke, ade budak ke. pastu baru je sume setel down duduk, ade satu group ni keluarkan makanan siap pass kat row sebelah. berbau dlm flight. flight attendant tgh bg penerangan pun dorg sibuk amik gmbr. pastu nak beli air x reti penyabar.

yg aunty sebelah ni pulak bwk makanan letak kat riba. i thought barang semua kena letak kat overhead compartment or  bawah seat.
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2014 02:15 PM | Show all posts
AA buka semula route ke Da Nang. Haritu xsilap dah tutup route ni. Adakah baru ternampak prospek route ni bakal menjadi?
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2014 06:28 PM From the mobile phone | Show all posts
suka dgn keadaan AA kt klia2...
nampak teratur..senang nak cari kaunter yang terlibat..
pestime guna AA kt klia2, oklah senang..
berguna juga pindah ke klia2, sangat menyenangkan pax.
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2014 07:35 PM | Show all posts
ailoveusomuch posted on 21-6-2014 02:15 PM
AA buka semula route ke Da Nang. Haritu xsilap dah tutup route ni. Adakah baru ternampak prospek rou ...

Ye bukak blk. Ape yg kat Danang nie
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2014 10:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Airasia pun dah bukak laluan baru ke cebu...seronok tak?tp target nak gi manila dulu
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2014 02:15 PM | Show all posts
korang bole ke klu kite beli tiket untuk baby bwh 2 tahun masa tarikh penerbangan kita tu?
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2014 02:46 PM From the mobile phone | Show all posts
ilang smua lmk jln jauh...nk kuar ke erl...
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2014 11:09 AM | Show all posts
MissN-ny posted on 13-6-2014 09:13 AM
Salam...saya ade beli tiket promo ke osaka br2 ni..masa key in name mil saya tertinggal Mohamad utk  ...

ober sgt uolll letak nama ayah 'atan' je... btw kelakar jgk u ni.... ilang stress dok gelak2 ni
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.045433s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list