JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
66140
View
692
Reply

Beijing, China [PART 5]

[Copy link]

Author: skuter_buruk146       Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 24-6-2014 03:51 PM | Show all posts
midori888 posted on 12-6-2014 01:50 PM
Yup, dia htr semua ticket. Ko bole jer book ticket dan byr skrg....nanti bila dah bole beli tick ...

dah book..tq...

walaupun awal lagi, tapi rase lega sikit sebab boleh susun itinerary & booking hotel


Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2014 04:00 PM | Show all posts
skuter_buruk146 posted on 24-6-2014 03:51 PM
dah book..tq...

walaupun awal lagi, tapi rase lega sikit sebab boleh susun itinerary & ...


good for u....enjoy your trip nanti....
Reply

Use magic Report

Post time 10-7-2014 12:13 AM | Show all posts
dorby posted on 13-6-2014 02:24 PM
nak pg beijing bln 11  ni 21 til 25...sorag kawan tetibe tak dapat pegi..sapa nak join jom la kita s ...

dorby ni lelaki ke pompuan? tengah berkira2 nak ke beijing jugak ni
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2014 10:34 AM | Show all posts
Assalam plan nak g gak cuti sekolah ni 12-18sept 2014. Tgh musim aper gaknya
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2014 10:49 AM From the mobile phone | Show all posts
haziq_97 posted on 8-8-2014 10:34 AM
Assalam plan nak g gak cuti sekolah ni 12-18sept 2014. Tgh musim aper gaknya

Waktu nie permulaan musim luruh.
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2014 01:09 AM | Show all posts
owen81 posted on 8-8-2014 10:49 AM
Waktu nie permulaan musim luruh.

Cuaca camne??? Room temperature ke
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2014 04:32 PM | Show all posts
aku nak gi bln 12 ni....sape2 ade pengalaman gi bln 12 blh la cite....

aku nak bawak anak aku ni main salji
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2014 11:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols p 17 dec. Kalau ikut weathet.. Temp dia antara 3degrees hingga -7
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2014 01:57 PM | Show all posts
adakah aku berpeluang bermain salji? sila share sape2 ade foto
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2014 05:51 PM | Show all posts
sarinah posted on 10-7-2014 12:13 AM
dorby ni lelaki ke pompuan? tengah berkira2 nak ke beijing jugak ni

tu la, x tau dorby ni laki ke pompuan
mcm nk join
tiket pn tgh murah ni, baru cek bleh dpt 800+- return
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2014 02:56 PM | Show all posts
Selalu salji trun ble temperature cecah brape ye?
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2014 08:34 AM | Show all posts
Baru blik 18/9/2014 nak cecah musim luruh cuaca dingin. Bnyk penipuan kat sana terutana kat kedai mutiara...yg bg speech mengaku anak tokey kilang tu...jumpa group dari msia yg berlainan pun yg bg speech kta mereka ayat yg sama..berhati2 jgn termkn ayat mereka...
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2014 11:10 AM | Show all posts
bunick posted on 8-9-2014 05:51 PM
tu la, x tau dorby ni laki ke pompuan
mcm nk join
tiket pn tgh murah ni, baru cek bleh dpt 800+- ...

amboi murahnye......bile tarikh fly?
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2014 12:54 PM | Show all posts
akughi posted on 26-9-2014 11:10 AM
amboi murahnye......bile tarikh fly?

pegi 21.11 kol 7pm, then blk 25.11 kol 2.30am.
return dpt rm700, tp x msk luggage ngan mkn.
kalo msk mkn n luggage maybe jd dlm rm800++ sikit je.
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2014 03:34 PM | Show all posts
bunick posted on 26-9-2014 12:54 PM
pegi 21.11 kol 7pm, then blk 25.11 kol 2.30am.
return dpt rm700, tp x msk luggage ngan mkn.
kalo ...

oooooooo kalo rm700 tambah makan n 20kg luggage mau cecah rm 1+++
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2014 03:35 PM | Show all posts
akughi posted on 26-9-2014 03:34 PM
oooooooo kalo rm700 tambah makan n 20kg luggage mau cecah rm 1+++

x smpai rasanya. dlm 800++ je
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2014 03:37 PM | Show all posts
bunick posted on 26-9-2014 12:54 PM
pegi 21.11 kol 7pm, then blk 25.11 kol 2.30am.
return dpt rm700, tp x msk luggage ngan mkn.
kalo ...

nnt balik ko cite la pasal cuace kat sane cam ner.....

oooooo aku nak tanye la...ko standy longjohn tak nak mengadap winter season ni?
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2014 03:49 PM | Show all posts
akughi posted on 26-9-2014 03:37 PM
nnt balik ko cite la pasal cuace kat sane cam ner.....

oooooo aku nak tanye la...ko standy long ...

okey, inshaallah kalo selamat pegi n balik nt aku citer psl beijing
longjohn mmg nk kena stenbai sbb aku mmg x tahan sejuk
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2014 03:56 PM | Show all posts
bunick posted on 26-9-2014 03:49 PM
okey, inshaallah kalo selamat pegi n balik nt aku citer psl beijing
longjohn mmg nk kena stenbai  ...

ko beli jaket winter kat mane?

aku nak beli kat aliexpress...tapi takut pulak lepas aku bace review customer
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2014 05:34 PM | Show all posts
akughi posted on 26-9-2014 03:56 PM
ko beli jaket winter kat mane?

aku nak beli kat aliexpress...tapi takut pulak lepas aku bace re ...

belum beli apa2 lagi
ada jugak tgk yg online, tp x berani nk beli lg
ari tu ada dpt baucer jusco, so igt nk g cari kt jusco jek
x pun aku rembat jek winter jacket kakak aku
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.044267s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list