Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Search
136918
View
835
Reply

Gossipers Help Desk-soalan dan Idea, pengumuman, feedback, report thread - II

[Copy link]

Author: teky       Show all posts   Read mode

Post time 4-2-2017 06:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Tekan report button je mana2 forumer yg up thread lama utk komen
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2017 10:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by ginbug at 4-2-2017 11:27 PM
F685 replied at 4-2-2017 06:54 PM
Tekan report button je mana2 forumer yg up thread lama utk komen


butang report tak wujud untuk mobile browser. mods were made aware of this already. since there is no improvement on cari's end, hadap lah kami tag kulur kilir

@seribulan
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2017 01:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Selama ni silent reader je. Sekarang byk board xleh bukak. Help me.
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2017 05:12 AM From the mobile phone | Show all posts
hi mod sekalian. tak ada statement ke pasal aduan2 lambakan thread lofa ni? dah berhari, still, nothing is being addressed. tag macam mana pun tetap kena bolayan. we are not asking for bulan and bintang here pun, just that we'd love it for peace to be restored for us gossipers tempatan. it's hard enough to use the forum in mobile browser, and now, we have to sift through the pages just to be able to read anything that has got nothing to do with scene acik epot. it used to be that first page of the board is enough for us casual gossipers to get current news. tapi sekarang, sebab haters and fanataiks alike, semua benang lain dah tenggelam ke belakang

@seribulan @lonely_surina @annehuda
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2017 06:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Berapa tacang diperlukan Utk lolos thread lofake?
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 05:01 PM | Show all posts
Salam semua

jadi sekarang ni kami dah ada fungsi butang merge. mohon kepada sesapa forumer yang dapat detect thread sama utk tag mod pastu sila letak link skali. saya kasi ganjaran +50 kepada forumer ni tp first come first serve la.
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2017 01:54 AM | Show all posts
Kepada MOD-MOD:

Sila ban ID Forummer ini me1eis kerana telah melakukan aktiviti spamming bukan sahaja di BOD GOSSIP malahan di BOD CI juga.

Sekian, terima kasih.


-WS-
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.063672s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list