Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
158755
View
898
Reply

Gossipers Help Desk-soalan dan Idea, pengumuman, feedback, report thread - II

[Copy link]

Author: teky       Show all posts   Read mode

Post time 17-5-2017 10:13 PM From the mobile phone | Show all posts
shahirakay replied at 15-5-2017 10:55 AM
mod nak free points sebanyak 500. ya ampun tingginya pagar sampai 8 tingkat. nangis nak panjat

Stuju... cian kita...hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2017 05:07 PM | Show all posts
Edited by lonely_surina at 18-5-2017 05:10 PM



Sapa nak tambah kredit boleh join pertandingan ini di bod Kongsi Tular..
sila klik..
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2017 05:09 PM | Show all posts
Pertandingan Cipta Banner Kongsi Tular 2017

Jom semua yang nak tambah kredit..
klik link tu..

Hadiah (kredit forum) :
Pemenang pertama : +700
Pemenang Kedua : +500
Pemenang ketiga : +300
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2017 08:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Momod!! Please monitor new threads kat bodgos ni. Dah kenapa thread fazura, lofa dgn fattah byk bebenor? Please merge je sbb all these threads discuss the same topic  
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2017 08:57 PM From the mobile phone | Show all posts
fayy replied at 7-5-2017 12:27 PM
I think some threads belong to drama section. Bahan2 kat situ bukan gosip pun - more like platform f ...

Totally agree! Momod please do something
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2017 05:54 PM | Show all posts
lonely_surina replied at 18-5-2017 05:09 PM
Pertandingan Cipta Banner Kongsi Tular 2017

Jom semua yang nak tambah kredit..

momod tolong sekolah kan newbie sajebosan
asyik naik kan benang lama


Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2017 02:09 AM From the mobile phone | Show all posts
enginelady replied at 18-5-2017 08:56 PM
Momod!! Please monitor new threads kat bodgos ni. Dah kenapa thread fazura, lofa dgn fattah byk bebe ...

Ye la.. Banyak sgt. Mcm dah x Best. Kalau yg bincang pasal drama masuk la dlm bod drama. Nape masuk dlm gossip
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2017 03:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Mod tolong ban wimamp05.

Mana2 thread dia masuk, hang terus pc/hp. Tolong buang posting dia. Thanks in advance momod
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2017 07:16 AM | Show all posts
mohon mod memantau thread berkaitan neelofa dan fatah yg makin berleluasa

errrr..

cc: @annehuda @lonely_surina
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2017 10:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Awat benang bini pismidon hilang dari radar mod? @lonely_surina
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2017 01:09 PM | Show all posts
panjang tajuk benang2 bodgos sekarang, penuh dengan # dan ejaan banyak huruf.

contoh : zamaniiiiiiiiiiiii
kalau tulis zamani saja lagi senang untuk baca kan? berpinar mata iols tengok tajuk thread
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2017 07:59 AM | Show all posts
mintak tolong.
knapa kt pc ni tak kuor gamba2 kat forom semua crack2 je ni.
pastu site not secure la unsafe la.
mohon pertolongan pada yg mahir.
tq.

Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2017 10:38 PM From the mobile phone | Show all posts
puteri je yg excited medina peknen..
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2017 09:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa kebelakangan ni banyak thread tanpa gosip wujud kat bod gosip ni?

@annehuda
Reply

Use magic Report

Post time 10-7-2017 07:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by samasam90 at 10-8-2017 02:10 AM

Forumer @Rahman+Mulhid asik2 spam thread dgn pengharaman menyerupai kaum heshe. Semak tengok. Cc: @annehuda @lonely_surina
Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2017 06:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Betul-betul senang dan menang
Sudah setapak lebih maju mod @annehuda
Dah buka benang sendiri
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2017 09:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Apa pasal format baru forum ni menyusahkan. Nak reply comment pun susah. Nak melingkupkah?
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2017 12:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Best, best dah template bru forum ni. Tp asek kena refresh byk kali sbb ada kluar iklan setiap kali nak masuk list thread gosip. Do something please! Kaco mood yach nak berforem.

Lg satu apesal xleh nak upload gmbr byk ni? Asek xlepas je, exceed size katanya
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2017 03:27 PM | Show all posts
kepada forumer sekalian kalau ada posting kene delete harap maklum tu sebab korang double post. skrang ni kaka tgh dalam proses pembersihan posting2 multiple tu ye

dan kepada korang yg ghairah sgt bukak thread tu mohon jgn la bukak thread retis yg sama je. tau la kisah diorg tgh hot. kesian siti saleha kawen takde sape pun yg perasan

sekian
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2017 03:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Maaf nk tnya, mcm mana nk check point rp utk naik level eh..level 5 smpai atas. Sbb mcm lama beno duk level 4 Ni. Hihuhihu
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 09:49 AM | Show all posts
Edited by gibrana at 14-9-2017 09:51 AM

moderator @annehuda   sy tak tahu pun yg pm anda sebagai mod utk bertanya atau beri pendapat mengenai forum satu kesalahan besar.sy pm pun kerana ada forumer yg beri komen sependapat sy tetapi komen2 itu tidak diendahkan.ini pertama kali dapat pm kah?
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 02:57 PM | Show all posts
d_dalia replied at 31-5-2017 07:16 AM
mohon mod memantau thread berkaitan neelofa dan fatah yg makin berleluasa

errrr..

aku setuju sila buat bod memuja patahkayu,fakezura & lofake
cam bod nd & fs @annehuda


semak la baca asyik ala ada kt atas benang 3 ni
aku dh x baca gosip panas
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 05:52 PM | Show all posts
mixed replied at 14-9-2017 02:57 PM
aku setuju sila buat bod memuja patahkayu,fakezura & lofake
cam bod nd & fs @annehuda

kita mempunyai pandangan yg sama.malangnya mod annehuda x terima dgn baik.
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 05:54 PM | Show all posts
gibrana replied at 14-9-2017 05:52 PM
kita mempunyai pandangan yg sama.malangnya mod annehuda x terima dgn baik.

myb dia pemenat patahkayu & fakezura

hari tu iols buka benang dato ct preggy terus kena humban ke bod dato ct

pls buat bod fattah amin ,fazura & lofa momod @annehuda @admin
semak kt bod gos tp xda gosip pn dok memuja jah
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 05:58 PM | Show all posts
mixed replied at 14-9-2017 05:54 PM
myb dia pemenat patahkayu & fakezura

hari tu iols buka benang dato ct preggy terus kena h ...

dato ct preggy apa yg sensitif?good news kan.tapi mod x ngaku fan mana2 artis.silap sy juga mungkin kena report terus kat admin.sbb kat sini byk fanatik yg emo.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.050805s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list