Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
73282
View
94
Reply

Asas Seni (Tips bagi pemerhati seni)

[Copy link]

Author: fleurzsa       Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 12-1-2006 08:51 PM | Show all posts

sentuhan





Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-1-2006 08:52 PM | Show all posts

pertindihan







Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-1-2006 08:54 PM | Show all posts

'penetration'



Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-1-2006 08:55 PM | Show all posts

penyatuan



Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-1-2006 08:56 PM | Show all posts

pengurangan



Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-1-2006 08:57 PM | Show all posts

persimpangan



Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-1-2006 08:58 PM | Show all posts

kehilangan







Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-8-2006 05:46 PM | Show all posts
banyak gambar untuk menerangkan maksud 7 dasar organisasi tidak dapat dilihat, ada tak gambar baru sebagai contoh? tak faham yang tiada gambar tu, macam imbangan dan kadar banding, apa perbezaan mereka, dan 7 dasar saya belajar di sekolah tak sama dengan sini? mengapa? ada lagi pengulangan, ritma,dan kesatuan. sebab saya tak ada basic, saya pelajar tahun pertama di University, harap dapat bantuan dekat u. thanks.


Harap sabar ek... idea dah ada tapi dtg penyakit malas lak...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-9-2006 05:45 PM | Show all posts
Originally posted by fleurzsa at 8-8-2006 05:46 PM
Harap sabar ek... idea dah ada tapi dtg penyakit malas lak...


akhirnya dapat juga kemaskini thread ini.

Harap yg bertanya akan berpuashati.

Thanks n take care
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2006 03:54 PM | Show all posts
thanx 4 ur info....
benda2 ni mengingatkan balik perkara ttg seni yg semakin aku lupa walaupun pernah mghabis masa bertahun belajar pasal art....hahah...
benda ni buat aku gatal tangan nak melukis balik....balik2 pegang mouse...mau ilang skill
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2007 01:05 AM | Show all posts
nak tanye fleurza ni blaja kat ne dulu? UPSI ke?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-1-2007 07:57 AM | Show all posts
Originally posted by milea at 11-1-2007 01:05 AM
nak tanye fleurza ni blaja kat ne dulu? UPSI ke?


I belajar di byk tempat.  Salah satunya UPSI. Why?
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2008 01:48 AM | Show all posts
bestnya infor
tak jemu aku membaca satu persatu
tQ so much my cikgu
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-1-2012 09:07 PM | Show all posts
Ulangkaji ...
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2012 10:06 PM | Show all posts
Reply 94# fleurzsa


    Momod Fleursza tqvm4 da info
Momod ni mesti lecturer/tenaga pengajar kan
Banyak dpt maklumat yg saya dapat, really appreciate it
teruskan share ya{:4_182:}
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.086731s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list