Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
87873
View
2530
Reply

Liverpool FC 2016/17 ... YNWA

[Copy link]

Author: skyreds       Show all posts   Read mode

Post time 11-7-2014 04:11 PM | Show all posts
Shaqiri Roma nak hijjack
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2014 04:21 PM | Show all posts
We need a 'hungry' striker similar to LS7 not to 'eat' the defenders but to create goals.
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2014 04:26 PM | Show all posts
HarizAzhari posted on 11-7-2014 04:21 PM
We need a 'hungry' striker similar to LS7 not to 'eat' the defenders but to create goals.

kata2 itu sememangnya utk LS7 aje

ramai mengharapkan LS7 or LS9 barca (?) itu nanti menggigit pepe dan ramos
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2014 04:28 PM | Show all posts
Higuain pun macam ok, BR tak mau try ke?
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2014 04:40 PM | Show all posts
ok kt world cup tak semestinya ok kt BPL
cth soldado
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2014 05:22 PM | Show all posts
Sebab tu la LFC always buy British first.
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2014 06:39 PM | Show all posts
wahhh... bebudak liverpool dok lepak sini plak ke?
blh onar nie...
tumpang lalu ya....
Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2014 09:16 AM | Show all posts




Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2014 10:36 AM | Show all posts
target player2 jarman kalo nak power
Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2014 10:42 AM | Show all posts
antagenaiz posted on 14-7-2014 09:16 AM

udah2 la tu
dah abes pun wc
simpan utk 4 tahun lagik
moga2 jerman tak terkena badi wc 2018, previous champion terkeluar awal
Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2014 10:43 AM | Show all posts
dengan ketiadaan suarez bersama liverpool lagik
mungkin ka team ni akan tergolek dog back to 8th position
we'll see..
Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2014 10:47 AM | Show all posts
tqsm luis alberto suarez diaz
at least hati wa tak terluka teruk sepertimana torres meninggalkan wa secara mengejut time 2011
pergimu meninggalkan pesan, perginya torres meninggalkan kesan
adios~
Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2014 10:59 AM | Show all posts
RosesAre_Red posted on 14-7-2014 10:42 AM
udah2 la tu
dah abes pun wc
simpan utk 4 tahun lagik

4 taon lagi blom tentu wa sokong jerman.
wa kang lalang welkap..
Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2014 11:04 AM | Show all posts
RosesAre_Red posted on 14-7-2014 10:43 AM
dengan ketiadaan suarez bersama liverpool lagik
mungkin ka team ni akan tergolek dog back to 8th po ...

tu harapan tema no 7 tu jek..
insyallah tak akan terjadi..
sb 2nd top scorer pn ada kat liverpool gak..
Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2014 11:05 AM | Show all posts
RosesAre_Red posted on 14-7-2014 10:47 AM
tqsm luis alberto suarez diaz
at least hati wa tak terluka teruk sepertimana torres meninggalkan wa ...

beza suarez ngn torres..
kurang2 suarez tak pegi team rival n dia ckp dia tetap fans LFC..
si tokek dlu siap ckp skang sy dah berada di team yg lebih besar..
padan muka melingkup terus si tokek tu..
Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2014 11:06 AM | Show all posts
mennyampah plak wa dgan server cari nih..
membangang tak sudah2..
Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2014 12:36 PM | Show all posts
antagenaiz posted on 14-7-2014 11:06 AM
mennyampah plak wa dgan server cari nih..
membangang tak sudah2..

haha <- gelak terpaksa

wa last week dh kena
penat2 wa taip karangan nk reply lak hariz, tup2 bila tekan submit, tak dapat katanya sebab tak input title content
hampagas betul
Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2014 12:44 PM | Show all posts
antagenaiz posted on 14-7-2014 10:59 AM
4 taon lagi blom tentu wa sokong jerman.
wa kang lalang welkap..

wa 2002 sokong italy --> masa tu sebab minat dorang totti, inzaghi, buffon, panucci bla bla bla
wa 2006 tetap sokong italy walaupun masa tu wa tak dapat follow, dok kampus jin bertendang mana ada peluang tgk tv
2010 sokong spain, cuba beralih angin lak ... sokong sebab torres, kemain lagi janji manis heols lepas world cup cakap akan stay kt liverpool je, sepenoh jiwa raga utk liverpool, sekali dia blah p chelsea, hancur hati wa
2014 wa kembali sokong italy, takmo tau dh psl spain, padan muka tersingkar awal
Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2014 12:46 PM | Show all posts
antagenaiz posted on 14-7-2014 11:05 AM
beza suarez ngn torres..
kurang2 suarez tak pegi team rival n dia ckp dia tetap fans LFC..
si to ...

wa tergelak bila baca komen mat saleh (fan rumah biru)
cuba provoke fan liverpool
wa translatekan ler ayat dia ke bm ye
"habislah lepas ni liverpool blk dok no 8, rugi besar jual suarez"
lepas tu bertubi2 beliau kena hijjack balik
"tak rugi mana pun, untung 3 kali ganda, lagi rugi beli striker kayu 50m."
Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2014 12:51 PM | Show all posts
antagenaiz posted on 14-7-2014 11:04 AM
tu harapan tema no 7 tu jek..
insyallah tak akan terjadi..
sb 2nd top scorer pn ada kat liverpoo ...

biasalah tu
sesama player ok je, siap runi dan gerrard mandi ais sama2 lagik
fans yg lelebih termasuk wa kahkah
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.086675s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list