Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
27824
View
158
Reply

Kolagen Pilihan Korang? Mengapa?

[Copy link]

Author: ohsemmm       Show all posts   Read mode

Post time 10-3-2017 09:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Iol pernah mkn collegen total image yg botol oren tu. Ok la. Lepas 3 hari dah boleh rasa kulit makin licin dan lembut. Tp yg tu smple je la. Now iol try collegen total image jugak tp yg botol pink. Yg ni murah sikit berbanding yg oren tu. Tp kesan dia slow. Iol dah mkn seminggu tp x de effect ape pon. Nak try habiskan dulu yg ni kalo tak try yg botol oren la plak.
Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2017 12:21 AM | Show all posts
julia5094 replied at 25-2-2016 03:56 PM
Kolagen yang murah...kaki ayam..buat sup sedapppp!!!

sup kaki ayam? mcm mn nk mkn?
Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2017 12:22 AM | Show all posts
sipot replied at 18-3-2016 02:54 PM
kcolly!!! jadi... tapi manis bangat... iols sempat 3 botol... sejak iols kurangkan gula dalam pemaka ...

kcolly? sedapek mcm mhl je
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2017 11:37 AM | Show all posts
memememem replied at 11-3-2017 12:21 AM
sup kaki ayam? mcm mn nk mkn?

Buat sup guna kaki ayam tu dik..rebus sampai terkeluar semua urat...slurp!! tengok rancangan korea. Diorang panggil mak cik2 yang nampak awet muda. Salah sorang acik ni amalkan makan sup kaki ayam...
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2017 11:20 AM | Show all posts
ROSMAWATIE replied at 3-8-2016 03:31 PM
ada saper2 ambk ATEEYA COLLAGEN  dari RD Beauty x...

atau pun dari produk 21st century  - elastin ...




sis, saya x mkn collagen apa apa--tp mmg consume..myk kelapa dara...( boleh googel, VCO Treenea) or apa apa product VCO...mmg sebelum ni mengalami masalah kulit kepala, dan rambut putus( rapuh)..selepas sebuln consume VCO oil..Alhamdulillah dah x der masalah kulit kepala, dan rambut kembali lebat dan cepat panjang dan berkilat.....cubalah..umur saya dh 38 thn nih..Alhamdulillah rambut subur panjang dan ikal kembali. Sbb minyak kelapa dara nih....mmg pure minyak kelapa yg ditanak....( kalau nak buat sendiri pun boleh..tapi rajin dgn x rajin jer).so saya beli yg dlm bentuk softgel nih...kalau treenea nih..rm75 tahan hampir 3 bulan..2 biji pagi..2 biji malam....tp kdg kdg lupa pun nk mkn...sbb tu tahan sampai 3 bln...dh repeat 3 botol..tapi kesanya dalam sebulan dah nampak hasil rambut tu...dah x putus lagi....bila sikat mmg x melekat pun rambut yg putus kt sikat tu..
Saya x jual, cuma koongsi pengalaman jer..
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2017 09:51 AM | Show all posts
memememem replied at 11-3-2017 12:22 AM
kcolly? sedapek mcm mhl je

saya pernah consume kcolly.. mmg ok nnti kulit muka macam pinkish gitu..
tapi tak abes mkn pon sebab makin lama malas pulak nk kena kemam serbuk tu..
dah mcam makan sabun.. hahahaha..

Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2017 12:12 AM | Show all posts
dzaraa replied at 16-3-2017 11:20 AM
sis, saya x mkn collagen apa apa--tp mmg consume..myk kelapa dara...( boleh googel, VCO Tree ...

thanks for sharing..boleh share tak beli kat mana? nak try lah..rambut dqh kritikal ni

sob sob aob..
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2017 09:45 PM | Show all posts
lavenderrr1 replied at 17-4-2017 12:12 AM
thanks for sharing..boleh share tak beli kat mana? nak try lah..rambut dqh kritikal ni

sob sob  ...

dkt cold storage ada. pharmacy pun dah ada skrg jual
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2017 09:49 PM | Show all posts
ROSMAWATIE replied at 3-8-2016 03:31 PM
ada saper2 ambk ATEEYA COLLAGEN  dari RD Beauty x...

atau pun dari produk 21st century  - elastin ...

makan daun kari 10 pcs hari2.. insyaallah boleh tumbuh balik.. makan jugak women's daily vit dari 21st century.
lps cuci rambut, letak la bio oil utk hilangkan kelumumur..

yg paling penting, stop semua process food. that is totally junk. tak memberi apa2 khasiat kpd badan.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.060168s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list