Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12
Return to list New
24907
View
22
Reply

Kedai SPOTLIGHT - Ampang Point

[Copy link]

Author: Leo_Tigris       Show all posts   Read mode

Post time 15-3-2017 12:03 PM | Show all posts
kita pulak ketagihan beli yarn, at least sebulan sekali kot mesti pegi spotlight.
benang dia ok la jugak, beli masa sale lagi murah. pastu dia jual 100g, 200g, buku beso2.

lain dari tu, barang2 craft dia jual murah, ada sale jek beli. macam embroidery patch, barang2 arts, manik2 & findings, sticker. air buih sabun untuk mainan anak pon beli sini, botol beso puas hati pakai.
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 06:16 PM | Show all posts
nabyha replied at 15-3-2017 12:03 PM
kita pulak ketagihan beli yarn, at least sebulan sekali kot mesti pegi spotlight.
benang dia ok la  ...
yarn selalu sale kan kat Spotlight... murah2 bila sale..kita tak pandai mengait so mampu tengok je la.. lalu rack sambil pegang2 contoh kain yg dah dikait..haha..lembut sangat especially yarn yg utk baju baby...  
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 06:31 PM | Show all posts
kalau dapat kupon lagi best shopping kat sini....last year dapat kupon beli barang bernilai RM300 tapi hanya bayar RM180 ...kita dapat 2 kupon sbb kawan kita tak guna..hehe...so apa lagi borong sakan barang2 Fiskars ...  





dah la dapat diskaun pastu tolak harga kupon lagi.. good deal la....   sebelum tu beli gunting Fiskars yg ni..



tapi gunting ni tak best kalau gunting kain tebal..huhu.. now tgh cari gunting yg sesuai utk gunting kain tebal...ada gunting besi yg besar tu.. tapi sakit tangan la bila gunting..


tahun ni kita takde dapat kupon lagi..
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.082322s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list