JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
81712
View
1215
Reply

Kawan Untuk Pergi Melancong Part 7

[Copy link]

Author: nanie    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 25-8-2014 03:59 PM | Show all posts
nadieya posted on 20-8-2014 08:45 PM
mungkin hujung bulan september ni...
tiket tak beli lagi, sbb selalu beli last minute...
saya pe ...

Jomm Siem Riep...selalu juga solo..tapi SR ni macam segan je nak g solo..heheh!...pernah lah juga janji dengan salah sorang forumer untuk seharian jalan2 sama..sebab tiket balik masing2 beza & iti pun masing2 dan susun...
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2014 04:02 PM | Show all posts
nanie posted on 19-8-2014 02:25 PM
Planning trip utk tahun 2014/2015
(pls tag/PM so me can update kat sini)

Nanie tolong update...KL>Guangzhou>KL 22/1/14 -26/1/14   dan  KL>Hanoi>KL 29/1/14-4/2/2014
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-8-2014 04:04 PM | Show all posts
LiaCarissa posted on 25-8-2014 04:02 PM
Nanie tolong update...KL>Guangzhou>KL 22/1/14 -26/1/14   dan  KL>Hanoi>KL 29/1/14-4/2/2014

2014 ke 2015? mcm dah lepas je klo 2014
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2014 05:21 PM | Show all posts
nanie posted on 25-8-2014 04:04 PM
2014 ke 2015? mcm dah lepas je klo 2014

ngeh2...sorry 2015
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2014 08:55 PM | Show all posts
LiaCarissa posted on 25-8-2014 03:59 PM
Jomm Siem Riep...selalu juga solo..tapi SR ni macam segan je nak g solo..heheh!...pernah lah juga  ...

ooowhhh...
bila nak pergi SR?
schedule travel dieya semua dah berubah sbb tiba2 jadual exam dgn class semua berubah...
ni dieya kena susun balik semua iti utk travel...
tension betul...


Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2014 06:21 AM | Show all posts
teringin sgt nk jd solo traveler tapi tak tau tpt yg selamat and best utk jln sensorg. Ada yg bole suggets tak?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-8-2014 11:18 AM | Show all posts
comel_5 posted on 26-8-2014 06:21 AM
teringin sgt nk jd solo traveler tapi tak tau tpt yg selamat and best utk jln sensorg. Ada yg bole s ...

klo nak dekat tp oversea gitu cer try sgpore dulu.

Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2014 01:31 PM | Show all posts
nanie posted on 26-8-2014 11:18 AM
klo nak dekat tp oversea gitu cer try sgpore dulu.

Singapore dh pg walaupun hanya pg universal studio jer. hihi
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2014 04:43 PM | Show all posts
nanie posted on 19-8-2014 02:25 PM
Thread mencari partner / travel buddies utk pergi melancong secara berjemaah

haihai uolsss. tolong updateee

TRIP:  LANGKAWI - KOHLIPE, THAILAND - LANGKAWI
TARIKH:  07.03.2015 (Sabtu) - 14.03.2015 (Sabtu)



07/03 - off to langkawi
08/03 - naik feri ke kohlipe, thailand
09/03 - kohlipe, thailand (full day trip)
10/03 - balik ke langkawi

11/03 - langkawi
12/03 - langkawi
13/03 - langkawi
14/03 - pulang ke pangkal jalan

Sekarang ni ada 4orang gegel, diutamakan 4orang lagi jemaah gegel.. kalo laki nak join boleh jugak.
#serius je eh, pasal tiket feri nak beli end of thisDecember.

Nota kaki:  
kami ber4 dah beli tiket flight KOLUMPO C LANGKAWI.  So, sape nak join tu boleh cari alternative lain,contoh naik bas ke, drive sendiri ke ape ke, janji 08/03/2015 (PAGI BUTO) tu semua dah ada untuk naik feri ke Kohlipe.
Kalau nak naik flight pon boleh, tiket tengah promo tu..

Sape nak join PM yer, nanti kita bincang lebih lanjut....

Kalau taktau kohlipe tu ade ape, refer this link http://mforum.cari.com.my/forum.php?mod=viewthread&tid=460293

TQ nanie



Last edited by ciklala on 26-8-2014 04:58 PM

Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2014 08:11 PM From the mobile phone | Show all posts
sapa nak travel cameron? release tension. 27-29/8/14.

haha
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2014 08:21 PM | Show all posts
Sape ade plan nak g krabi next year? Nak joinn..
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2014 08:23 PM | Show all posts
adzzhahar posted on 26-8-2014 08:11 PM
sapa nak travel cameron? release tension. 27-29/8/14.

haha

Nak nak....
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2014 08:24 PM From the mobile phone | Show all posts
emerald-jade posted on 26-8-2014 08:23 PM
Nak nak....

u pompuan ke laki?


memang nak lari dari kerja. stress semua. hehe
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2014 09:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Salam... me nak car member ke kunming., aku da beli tix.. perlukan sorang lagi..

Tarikh: 22.4-26.4
Rege tix aku beli: rm480
Bajet: tak tau lagi sebab tak plan
Sekrg da ada brapa jemaah yg kompem: 2 org (km gegel)
Nak bape lagi: 1-2 org...

Jommmmmmmmmmmmm... spring time tu kat kunming...
Reply

Use magic Report

Post time 27-8-2014 02:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Cari member ke melben... ujung bulan 8, awal bulan 9...harga tix rm803... pm me asap ok...
Reply

Use magic Report

Post time 27-8-2014 05:06 AM From the mobile phone | Show all posts
nanie posted on 26-8-2014 11:18 AM
klo nak dekat tp oversea gitu cer try sgpore dulu.

Kak... mih la ke mekben.... sy nak g, member tak do... tix rm803,bulan 8..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-8-2014 10:40 AM | Show all posts
kelapamuda posted on 27-8-2014 05:06 AM
Kak... mih la ke mekben.... sy nak g, member tak do... tix rm803,bulan 8..

bulan 8 taun dopan ke? xsure lg ade trip lain ke tak. haha. akan diupdate nnt.

Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2014 05:40 PM | Show all posts
anyone nak ke korea mac/april 2015?
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2014 09:20 AM | Show all posts
sape nak join kite gi aussie (mel-syd-bne-gc) 5-15 nov bole pm nak share itinerary
Reply

Use magic Report

Post time 4-9-2014 11:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited.... Last edited by kelapamuda on 6-9-2014 07:47 AM

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.043087s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list