JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
81714
View
1215
Reply

Kawan Untuk Pergi Melancong Part 7

[Copy link]

Author: nanie       Show all posts   Read mode

Post time 3-2-2017 02:05 PM | Show all posts
intanumbrella replied at 2-2-2017 10:12 PM
sama la..nak pergi tapi xde geng..

bila korang nk g tu..this year ada plan ker? calling calling
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2017 03:09 PM | Show all posts
zueu8 replied at 3-2-2017 02:05 PM
bila korang nk g tu..this year ada plan ker? calling calling

xde date lagi..tapi memang nk pergi 2017.. kalau pergi time winter best x?
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2017 02:49 PM | Show all posts
Ada sesapa nak pi korea tak spring/autumn this year yg aku boleg tag along? korea duk memanggil ni
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2017 01:31 PM | Show all posts

jom jom...tapi iti tak buat lagi ni
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2017 04:14 PM From the mobile phone | Show all posts
gjoy_chester replied at 21-2-2017 01:31 PM
jom jom...tapi iti tak buat lagi ni

buatkan iti please..n budget
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2017 06:31 PM | Show all posts
#hajakkkkk
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2017 05:38 PM | Show all posts
nak cari travel & hiking buddies

Gender : Lelaki 2 orang

Lokasi : 3h2m  ( GUNUNG MERAPI + GUNUNG PRAU) & 2H1M Wisata Jogja

Date : 27 oct - 31 oct 2017

PM sesiapa yang berminat
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 09:25 PM | Show all posts
Rayna90 replied at 15-2-2017 02:49 PM
Ada sesapa nak pi korea tak spring/autumn this year yg aku boleg tag along? korea duk memanggil ni

jom plan auutmn 2017. bulan 10.
vietjet airlines mcm murah

Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 09:30 PM | Show all posts
hi..looking for travel buddy yg nak budget travel ke :
Sapporo,Hokkaido masa winter 2018 bulan 2.salji
Seoul/Busan/Jeju/Nami masa autumn 2017 bulan 10.tgk daun2 warna merah
klu ade, pm me.tq
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 11:37 PM | Show all posts
kolpley replied at 19-3-2017 09:30 PM
hi..looking for travel buddy yg nak budget travel ke :
Sapporo,Hokkaido masa winter 2018 bulan 2.sa ...

i pon plan nak ke sapphoro bulan 2 nnti.. plan je baru.. tiket x carik lagi hohohoh
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 12:03 AM | Show all posts
akieys replied at 19-3-2017 11:37 PM
i pon plan nak ke sapphoro bulan 2 nnti.. plan je baru.. tiket x carik lagi hohohoh

wahh..sama lah.
pegi dgn sape?ade geng dah ke

Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 09:08 AM | Show all posts
kolpley replied at 20-3-2017 12:03 AM
wahh..sama lah.
pegi dgn sape?ade geng dah ke

dgn member berdue baru hhee.. ko laki ke pompuan ni?
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 10:49 AM | Show all posts
akieys replied at 20-3-2017 09:08 AM
dgn member berdue baru hhee.. ko laki ke pompuan ni?

nk ikut....
laki..

Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 11:20 AM | Show all posts

kitrng gegel... nnti pm
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 02:31 PM | Show all posts
kolpley replied at 19-3-2017 09:25 PM
jom plan auutmn 2017. bulan 10.
vietjet airlines mcm murah

dah lama plan nak g korea time winter...tapi jadual pack lak tuk nak g thn ni....

Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 02:34 PM | Show all posts
kolpley replied at 19-3-2017 09:30 PM
hi..looking for travel buddy yg nak budget travel ke :
Sapporo,Hokkaido masa winter 2018 bulan 2.sa ...

yang ni pun menarik main salji di sapporo...awal bulan 3 dah beli tiket ke gzou dah....ari tu sebelum beli ke gzou usha ke sapporo mcm mahal...tu la last2 belichina je....

Reply

Use magic Report

Post time 24-3-2017 02:57 PM | Show all posts
kolpley replied at 19-3-2017 09:30 PM
hi..looking for travel buddy yg nak budget travel ke :
Sapporo,Hokkaido masa winter 2018 bulan 2.sa ...

nak join sapporo/hokaido
Reply

Use magic Report

Post time 25-3-2017 09:18 PM | Show all posts

boleh..jom.

Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2017 06:21 PM | Show all posts




Wah bestnya. Uols laki Ke pompuan


Nak bape org geng
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2017 06:24 PM | Show all posts
akieys replied at 20-3-2017 11:20 AM
kitrng gegel... nnti pm




Nak jugak.hihi iols ada cousin kt Hokkaido..


Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.045780s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list