JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
79745
View
1211
Reply

Kawan Untuk Pergi Melancong Part 7

[Copy link]

Author: nanie       Show all posts   Read mode

Post time 9-9-2018 12:19 AM | Show all posts
cintapdyg1 replied at 23-6-2018 09:10 AM
Saya plan nak k xian-kunming next year...solo..tgh plan iti..

Tumpang tanya, rancang tarikh bila tu?
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2018 10:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Share la plan korang utk 2019...
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2018 02:53 PM From the mobile phone | Show all posts
AnneH replied at 9-9-2018 12:19 AM
Tumpang tanya, rancang tarikh bila tu?

Jadual saya utk travel..
Nov ni hua hin, dec ada family day,jan ke Singapore, feb ke khao yai,aug ke Melbourne & pulau pemanggil.
Saya hanya boleh travel bln mac(awal - pertghan mac)..ni saja slot yg saya boleh..
Saya dah check return tix kl-xian..plg murah rm524/pax..x masuk ins,bag,meals.
Saya pernah dpt rm199/pax..skrg ni susah nak dpt harga tu.xian plg best dr mac-nov..
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2018 08:29 PM | Show all posts
cintapdyg1 replied at 9-9-2018 02:53 PM
Jadual saya utk travel..
Nov ni hua hin, dec ada family day,jan ke Singapore, feb ke khao yai,aug ...

😂 Tarikh tak kena pulak
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2018 08:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Ada sapa nak join trip saya k khao kho 17-21 jan 2018? Naik bas dr tbs k hatyai,naik flight k bangkok, saya nak sewa kereta utk enjoy the view..sea of cloud, sunflower, cherry blossom..
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2018 01:32 PM | Show all posts
kita akan pergi Taipei pada 21st November...pergi seorang diri je..huhu....akan free sampai 2hb December sbb kelas start 3 Dec...plan nak jalan2 pusing2 Taipei ...kalau ada yg nak dtg Taipei waktu ni roger2 la k....
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2018 08:36 PM | Show all posts
anyone looking for travel partner trip 2019?
silalah share
Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2018 08:37 AM From the mobile phone | Show all posts
gekkou replied at 26-10-2018 08:36 PM
anyone looking for travel partner trip 2019?
silalah share

Saya plan nak k perth hujung feb-mac 2019. Visa dah approved..saya tgk mas buat promo rm1220 return..mcm nak grab je..
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2019 05:08 PM | Show all posts
anyone berminat nk g jeju hujung tahun ni?? saya xbeli tiket lagi tp tgh waktu promo if ade yg ok mmg nk grab.. cadang nk pergi waktu autumn.. antara okt ke nov tahun ni.. if ade yg berminat, blh pm sy ye, kite blh bincang same2..
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2019 04:04 PM | Show all posts
Ada sesiapa berminat nk pegi HCM 16 - 19 Mac 2019..gegirls only... janji friendly
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 08:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Sapa nak join saya k Khao Kho 31 Aug - 2 Sept 2019? Saya nak cover area Route 12 pula.
Nak tgk sea of clouds dr Phu Tub Berk.
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2019 04:32 PM | Show all posts
Sape ada nk gi HCM 16-19 Mac 2019?? sis gi ber 2 jer.. gegirl trip.. kalau ada gegirl nk join buleh le halo halo sis
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2019 08:29 AM | Show all posts
anyone travelling time raya puasa this year and looking for travelling partner?
dalam 3-4 hari saja
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.041952s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list