Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
11321
View
327
Reply

luahan perasaan(gembira, sedih, marah, meluat)

[Copy link]

Author: noor2    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 3-8-2019 04:05 AM | Show all posts
Stress sebab waktu macamni lah nak makan itu dan ini...
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2019 10:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Hmmm tadi tengahari masa otw ke rumah makcik, jiran mesej bagitau ada penampakan snake kat yard rumah fox. Dia pesan tanya guard samada dapat tangkap lom sebelum masuk rumah. Jadi perasaan tadi adalah kurang senang gitu. Sekarang pun ada rasa takut2 sikit sebab i just don't like snake.
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2019 04:51 PM | Show all posts
kenapa selalu lapar? iols nak diet.. pleasee
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2019 02:57 PM | Show all posts
hari ni hari sedih
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2019 02:58 PM | Show all posts
banyak sebab buat sedihh.
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2019 04:45 PM | Show all posts
punya la susah nak cari date both tak bz.
bila dah booked hotel, flight etc, tup2 dia kena outstation pulak.
eish stress sungguh

Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2019 06:37 PM From the mobile phone | Show all posts
duradanis replied at 5-8-2019 04:51 PM
kenapa selalu lapar? iols nak diet.. pleasee

Omg, this is so me. Tp start last week dah try IF tipu2. IF kan xyah breakfast dan mkn malam before 8pm cmtu..try la..tips xnak rasa lapar sgt pagi2 tu minum kopo feveret sis without sugar, i ambik hot latte mcd je pagi2..mmg xlapar. 12 lunch. So far lom timbang, takut. Tp siyes asyik fikir makanan ja selalu. Haha
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2019 11:34 PM From the mobile phone | Show all posts
i takut nak buat If sebab tak boleh tahan godaan makanan yg lalu lalang hehe. Hope uolls boleh tahan If. Kalau boleh iolls harap uolls teruskan. Jangan dah turun berat uolls bantai makan banyak2 haha
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2019 12:02 AM From the mobile phone | Show all posts
I pun nak diet. Berat mendadak naik. Bila stress ni kejap je naik
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2019 05:09 PM | Show all posts
Aku meluat dgn boss aku yg giler kose ni, aku meluat dgn kuncu2 dia yg tau menjilat buntut dia sajork, kije harammmmm x jadi, aku meluat dgn politik opeh kat sini
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2019 05:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Sedih sikit sebab jumpa baju cantik tadi tapi size dah habis. Haduh
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2019 07:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Pedihnya perut..baru lepas makan 1 sachet gaviscon..harapnya berkurangan la sakit ni..
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2019 09:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Lapaq la plakkk... Haih

Padan muka. Sapa suroh tepek gambaq makanan banyak2
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2019 12:48 AM From the mobile phone | Show all posts
NamaKuMawar replied at 1-8-2019 08:17 PM
Jadikan tempoh iddah ni masa untuk muhasabah diri..sekiranya kedua2 pihak masih ada rasa sayang n  ...

Thanks mawar, I paling kesian kat anak anak, asik tanya je mana daddynya. Yg abang ya tu dah faham, dha pandai merajuk. Susu badan dia. Satu betul tengok. Ex I ada ja hi, mcm mcm lah tabur, dah mcm gila talak pulak. Tgklah mcm mana. Akali ahgi dah terbuka. Thanks again dear. Thanks for this thread x la merempat sgt
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2019 12:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Relevant lg ke Amway u olls? Kawan I beriye paksa masuk jugak. Serabut betui
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2019 10:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Bila sebut pasal mak ayah ni..aku cepat tersentuh ..walaupun bukan mak ayah aku..

Bagi aku..kawan boleh datang dan pergi..tapi mak ayah sentiasa di sisi kita..dlm susah n senang..

Hargailah kedua ibu bapa kita selagi hayatnya masih ada..
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 02:30 PM | Show all posts
meluat kena ikot gi raya umah ongkaya..meluat bila dia buat kite macam maid dia..kena tgk2 and main2 dgn anak dia sementara dia main tepon..dah ah suke buat muka dgn kite. erghhhhh hina sangatkah aku pandangan keluargamu???????
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 04:00 PM From the mobile phone | Show all posts
byak nau iklan2 menyemak ni..
nk berporum pon takde mood..
asik mengekor je..
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2019 04:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Oroi8887 replied at 2-8-2019 12:34 PM
Stop jaga ht org. Fikirkn ht sndiri je.. tips utk bahagia

Dah habit sis. Tak tahu cara nak stop. Bila buat, nampak kejam pula.
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2019 04:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Malam ne malam penentu. Dunn dunn dunnn dunnn
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.096131s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list