Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
11122
View
322
Reply

luahan perasaan(gembira, sedih, marah, meluat)

[Copy link]

Author: noor2       Show all posts   Read mode

Post time 29-1-2016 09:42 PM | Show all posts
Tetiba rasa sedih plak memalam nie... emosi terganggu btul. X boleh nak fokus. Ntah ler. X mengharap tp mengharap... camner tu??
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2016 09:28 AM | Show all posts
dia buat tak pe..
orang buat tak boleh..
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2016 03:22 PM | Show all posts
gembiranya kerja2 dah siap..
mudah2an weekend-ku aman sejahtera..
Reply

Use magic Report

Post time 1-5-2016 12:33 PM | Show all posts
Nak makan rasa
Reply

Use magic Report

Post time 2-5-2016 08:14 AM | Show all posts
hari ni last cuti..
Reply

Use magic Report

Post time 2-5-2016 10:14 PM | Show all posts
penatnya hari ni..
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2016 12:33 PM | Show all posts
mood : mcm2 ada tp yg paling byk --->

klu buat event, esok lusa nk event, ari ni baru mesyuarat ke?
ari ni baru confirm nk tempah segala bunting banner backdrop ke?

kompius aaaa
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2016 02:33 PM | Show all posts
rasa ngantuk
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2016 06:13 PM | Show all posts
semua dah booked..
gembiranya..
harap2 takde aral melintang..
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2016 04:57 PM | Show all posts
syukur hujan lagi petang ni..
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2016 11:12 PM | Show all posts
apasal la sakit perut hari ni..
Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2016 01:31 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2016 04:42 PM | Show all posts
bosan...............................
Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2016 03:10 PM | Show all posts
nyampah plus bengang
- nyampah ngan semakpong yg menyemak nk sms 2,3 kali yg x sampai tujuan & maksud
- nyampah ngan esisten aku yg suka beno mengulo & buat2 sibuk bila ada bos/anak bos

Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2016 11:35 AM | Show all posts
ni nak meluah perasaan marah ni. apesal aku lak tak dapat cuti extra utk raya???

yang biasa tukang ganti aku tu normally dia akan amik cuti sehari/dua hari before raya. eeehhh tahun ni dia amik amik jugak yang selepas raya tu. bos aku lak kalau minah tu punya cuti dia ok aje. aku punya cuti ni asik kena tolak. tahiii
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2016 01:02 PM | Show all posts
Seller online mcm ni ler... masa baru bisness nak naik, sis ke hulur, sis ke hilir, message kat watsapp manis2 jer mcm gula umpama customer tu bff ko, ko layan customer umpama raja. Bila ko dah kaya, ko plak jd raja. Semua customer kena ikut n follow rules ko. Yg x ikut silalah expect untuk diblock watsappnyer n yes, u r not entertained anymore n dun expect to buy from us anymore. We dont need u, we hv a lot of customers waiting for us. Watsapp kitorg masuk beribu2 lemon sehari. Setakat ko yg nk beli sehelai 2 x beri impak pun. WTH. Semoga bisness ko maju ler di bulan ramadan yg mulia ni...
Reply

Use magic Report

Post time 12-7-2016 11:17 AM | Show all posts
sedih rindu kat ayahh
Reply

Use magic Report

Post time 12-7-2016 02:35 PM | Show all posts
seeriesagain replied at 9-6-2016 01:02 PM
Seller online mcm ni ler... masa baru bisness nak naik, sis ke hulur, sis ke hilir, message kat wats ...

banyak jugak terjumpe seller online kekwat camnie.. eiii!
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2016 06:22 PM | Show all posts
sebenarnya bilakah flight si dia?
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2016 12:13 PM | Show all posts
tak decide lagi nak rasa apa. maybe gembira tapi sedikit moody.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.077297s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list