Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
11322
View
327
Reply

luahan perasaan(gembira, sedih, marah, meluat)

[Copy link]

Author: noor2       Show all posts   Read mode

Post time 26-12-2018 02:38 PM From the mobile phone | Show all posts
bosannya.

mana nak pergi ni.

ada aku pergi johor ni kang.johor ke melaka.

ke perak?

mak tak sihat lagi.dekat sikit seremban rumah mak cik.

ke .... langat?

hmm ....

balik rumah kejaplah.kemas rumah.basuh baju pelbagai.

bosan.ada kaki pulak, kaki dah ramai kahwin.
Reply

Use magic Report

Post time 26-12-2018 02:45 PM From the mobile phone | Show all posts
lupa main komen je.

kak @noor2 tumpang luah ya sini.terima kasih.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-12-2018 03:53 PM From the mobile phone | Show all posts
KILL_NANCY replied at 26-12-2018 02:45 PM
lupa main komen je.

kak @noor2 tumpang luah ya sini.terima kasih.

Eh...Welcome to this thread. ...kurang tapak tangan ...nyiru kaka tadahkan. ..sila2
Reply

Use magic Report

Post time 26-12-2018 04:26 PM | Show all posts
dah agak dah , mesti si PA tu akan sambung cuti lagi . melampau sungguh . strat cuti dari khamis minggu lepas . sepatut nya hari last dia cuti . tapi dia p sambung lah pulak . pening kepala weh . dia  nie mmg famous dgn title kaki sambung cuti . tak puas cuti lagi lah tu . humban ajelah staff ke gaung . menyusahkan org aje keje nya.

time kita nak cuti lama , dia tak bagi . dia jela yg boleh cuti lama, boleh amik cuti kecemasan , boleh mc atas alasan dah berkeluarga . abis tu yg single tak leh amik cuti lah nye . padahal tak dr  besar mana problemnya tu,  tapi gigih jugak amik cuti  lama sebab nak membuta kat rumah . lakinya yg settel problem .
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-12-2018 04:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Sebijik macam kucing akak. .tapi kucing ni lagi fluffy. ..

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-12-2018 04:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Black cat is sooooo beautiful. ....
Reply

Use magic Report

Post time 26-12-2018 06:08 PM From the mobile phone | Show all posts
stress
Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2018 08:55 AM | Show all posts
susah sgt nak start buat thesis, tapi bila start susah nak benti..
bila benti, payah nak buat balik

Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2018 11:17 AM From the mobile phone | Show all posts
thread ni dah kertu noor...hehehe tapi sbb sini sesuai nak luahkanlah

Bangun lambat sbb lepas subuh sambung tido. 11am xsampai opis .oo lupa cuti. hahaha still pegi opis to have me time and buat website etc. Plan nak makan pizza.

Bawak ayah sarapan lontong. alhamdulillah dia suka tp all the way pot pet pot pet .. tanya bila nak kawen bila nak ada pakwe.  Susahnya nak jawab...ada yah. pakwe ada dah. Tapi tgulah masa sesuai  ayah doakanlah.

Anak pulak mama if i cant have a cat as a pet..since dia allergy to cat...give me a snake..i want  as my pet!

Gulp!!!!

I bosan today...i wish boyfren i ada i wish my girlfriend ada semua jejauh...

noor jom dating...tgk wayang makan makan karoke  nak takkkk....sapa nak join? huhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2018 03:01 PM From the mobile phone | Show all posts
noor2 replied at 26-12-2018 03:53 PM
Eh...Welcome to this thread. ...kurang tapak tangan ...nyiru kaka tadahkan. ..sila2

thanks kak noor.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-12-2018 04:31 PM From the mobile phone | Show all posts
KILL_NANCY replied at 27-12-2018 03:01 PM
thanks kak noor.

Sama2 dik kill ...thread ni forum cari punya. ..bukan bapak kak noor punya. ...sapa2 boleh masuk tulis. ..amponnn
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-12-2018 04:32 PM From the mobile phone | Show all posts
@adila39. ...I baru dapat berforum hari ni....tadi bz. ...
Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2018 06:37 PM From the mobile phone | Show all posts
KILL_NANCY replied at 26-12-2018 06:23 AM
cairrrr.bukan main seksi lagi awek ni.mana nak cari cover set ni?nak salinlah.

Fuiyoooooo cantik nya awek. Rasa macam nak tolong mekapkan bagi anggun lagi tak pernah lagi pakai spray paint
Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2018 06:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada tak orang jual air katira, pos terus ke rumah? nak buka puasa ni
Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2018 07:03 PM From the mobile phone | Show all posts
noor2 replied at 27-12-2018 04:31 PM
Sama2 dik kill ...thread ni forum cari punya. ..bukan bapak kak noor punya. ...sapa2 boleh masuk t ...

Ooo...ingatkan Ahmad Albab yg punye...


Larikkk
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-12-2018 07:05 PM From the mobile phone | Show all posts
hibernation replied at 27-12-2018 07:03 PM
Ooo...ingatkan Ahmad Albab yg punye...



Jemput masuk hibernation. ...hehe.
Reply

Use magic Report

Post time 28-12-2018 09:46 AM | Show all posts
bila orang ingat kita ni jenis sempoi tak mudah sentap
orang bukan main pijak kepala ingatkan kita boleh "okay" dengan semua benda.

I'm not perfect and I'm just only a human.
and I may look okay with everything, but I'm not okay with certain things.

gurau ada batas nye okay. nak buat kat orang lain silakan..but not with me.
dah tegur elok, tapi masih tak jalan.
takkan nak kena maki baru nak sedar?
no wonder la budak skang ni, bila kene jerkah baru tersentap
ckp elok2 tak jalan.
takkan sampai besar pun takleh nak pikir hormat orang macam mana..

dah tegur tu sebab maybe dia tak tau perangai kita macam mana, apa yang kita tak suka,
but when that person tu asked you to stop. she's really meant it.




Reply

Use magic Report

Post time 28-12-2018 10:11 AM From the mobile phone | Show all posts
betul lil honey, senyap xsemestinya x berani..cuma dah biasa untuk bertindak mengunakan akal. Emosi mmgla today kata A esok buat B esok kata C lusa buat D...sangat kesian org yg pangai gini. Siapa yg insecure sebenarnya.
Reply

Use magic Report

Post time 28-12-2018 10:19 AM | Show all posts
nak kata insecure tu tak lah

ni jenis bebal tak teima ckp lembut2..
dah tegur, jgn buat macam tu...softly..
makin galak dibuatnya.
nak kena maki baru diam.
malas nak maki orang, kalau maki kang sentap tujuh keturunan pulak.
Reply

Use magic Report

Post time 28-12-2018 10:25 AM | Show all posts
jujur aku dah lama rasa meluat kat org yg suka update status wasap

hari2 nak kena letak status

pic makan laa

pic kucing laaa

sakit pale laaa

lapar laaaa

adoi..

siyes rasa semak...

yg sorg lagi..

suka buat luahan hati...tapi tak petik nama..
emm..
kau igt org tak terasa ke walaupun kau tak petik nama..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.083222s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list