Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
123
Return to list New
35860
View
66
Reply

Pernah ke baca cerpen cikgu suraya?

[Copy link]

Author: samax       Show all posts   Read mode

Post time 28-5-2016 08:42 PM | Show all posts
Nope..
Reply

Use magic Report

Post time 30-8-2016 08:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Baru je baca cerpen ni early this year.. Tu pun dah malas nak abeskan maybe at my age kot dah 30+ cerpen2 BBNU ni tak menarik perhatian
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2016 07:29 PM | Show all posts
Hey bro! Hi kawan2!!


100% Welcome Deposit Bonus hanya untuk anda!!!


Deposit minimum MYR100 keatas dan dapatkan bonus anda sekarang!!!



Hari2 miskin, bila la nak kaya!!!
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2016 09:17 PM | Show all posts

Hey bro! Hi kawan2!!


100% Welcome Deposit Bonus hanya untuk anda!!!


Deposit minimum MYR100 keatas dan dapatkan bonus anda sekarang!!!



Hari2 miskin, bila la nak kaya!!!

Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2016 12:08 AM | Show all posts

Hey bro! Hi kawan2!!


Nikmati bonus deposit anda dialu-alukan pada deposit pertama, kedua dan ketiga anda sehingga 254% sekarang !!!




Hari2 miskin, bila la nak kaya!!!
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2016 03:28 PM | Show all posts

penulis cerpen ni mesti suka cikgu dia dan kuat berangan dapat main ngan cikgu tu
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2016 11:42 AM | Show all posts
tak pernah tahu pasal cerpen ni wujud..baca nak baca? ahaks
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2017 03:46 PM | Show all posts
dengarnya dalam utube ade trailer nk buat telemovie tajuk cikgu suraya ni , tapi rata rata kecewa sbb cikgu suraya yg diorg imaginasikan sebelum ni ketika baca carpen tu tak LAWA


hahahaha.,... spoil kata diorg
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2017 10:04 PM | Show all posts
Hey bro! Hi kawan2!!


30% UNLIMITED DEPOSIT BONUS hanya untuk anda!!!


Membuat deposit dengan mendapat tambahan 30% bonus deposit



cepatlah sertai kami!!!

Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2017 01:53 PM | Show all posts
x penah......
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2017 03:14 PM | Show all posts
Mcm biasa dgr tajuk cerpen ni
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2017 12:50 PM | Show all posts
cerpen legend ni, harus baca semua org
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2017 01:29 PM | Show all posts
pernah baca sbb masa tu konon2 nak keluar movie dia. so aku heran jugak cerita apabenda ni. bila baca je... hmmmm... takyah la buat movie. tak ada sumbangan apa2 pun
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2017 02:26 PM | Show all posts
hahahahah citer lejen..wakakka series nak buat movie??mcm lawak plak aku rasa..
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2017 02:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Pernah baca. Dan rasa bodoh je sape yg mereka cerita2 lucah ni
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2017 05:12 PM From the mobile phone | Show all posts
x penah baca dan x hingin pun nk baca
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2017 10:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak pernah baca
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2017 11:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak pernah baca tapi pernah baca pasal kiah dengan kak mah bersama bang man. Hahaha ada elemen bagi gelak. So, enjoy juga baca.
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2017 08:33 AM | Show all posts
who is she?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.049156s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list