Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
29283
View
2745
Reply

BoraK - boRAK BerJELujur @ SKAC

 Close [Copy link]

Author: genchi       Show all posts   Read mode

Post time 14-10-2014 11:53 AM | Show all posts
dpt gak kait sesikit dr sana
berpinar biji mata bila kena kait
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2014 11:54 AM | Show all posts
intan_smsb posted on 14-10-2014 11:31 AM
tan ahad lepas anak bujang lawan bola kak
seharian tan dok kt padang
nasi baik tak hitam legam : ...

hahahaha setianya tan tunggu bdk2 main bola
cam akak last 3 weeks anak dara kecik main futsal tu akak tinggal jer
lps tu dia nak blk dia call akak dtg pick up
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2014 11:55 AM | Show all posts
intan_smsb posted on 14-10-2014 11:32 AM
mcm tan klu kurus blh la pki bunga2 besa skt kan kak
aritu tan beli design yg berkaki taw
corak  ...

hamboiii siap ada corak rumah dan aifel tower lg tan
akak prefer bunga2 yg cam nampak english sgt tu
pastu akak suka jer klu ada gambar yg abstract
biasa kat kain sutera ada yg corak abstract ni

Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2014 11:56 AM | Show all posts
yoshhh haaa
abes sudah reply sini
mahu gie reply tempat lain
banyaknya noti
yg kat CI, guhsip dan tempat lain tu tgh pertimbangkan nak reply ke x
cam mls jer
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2014 12:01 PM | Show all posts
fatehana posted on 14-10-2014 11:12 AM
tu yg akak mls nak ke curve dgn ikea bagai tu
lama gak x gie sbb mls nak tempuh jammed pergi blk
...

tu la kak da la taim keje kite ni mmg hadap jem
taim wiken pn sama, mmg tak lah
tan ni sib baik jugak la rmh dekat dgn giant, aeon big,
terbaru wayang pn da dekat
tayah la nk gi jauh2 da

Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2014 12:11 PM | Show all posts
intan_smsb posted on 14-10-2014 12:01 PM
tu la kak da la taim keje kite ni mmg hadap jem
taim wiken pn sama, mmg tak lah
tan ni sib baik  ...

ehhh panggung wayang mana yg dekat dgn rumah tan tu?

Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2014 12:16 PM | Show all posts
fatehana posted on 14-10-2014 11:54 AM
hahahaha setianya tan tunggu bdk2 main bola
cam akak last 3 weeks anak dara kecik main futsal tu  ...

setia kak, tan la penyokong plg havoc
jiran tan lg lah, sampai masuk2 padang berlari walau tk gol pung
sib baik team anak tan tu naib jore
x sia2 gak la menjerit aritu
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2014 12:18 PM | Show all posts
fatehana posted on 14-10-2014 11:55 AM
hamboiii siap ada corak rumah dan aifel tower lg tan
akak prefer bunga2 yg cam nampak english sgt ...

abstrack pun tan suke gak,
tan pnh beli corak bunga
lps tu kan
kwn2 tan kata kan
cam corak alas meja
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2014 12:21 PM | Show all posts
fatehana posted on 14-10-2014 12:11 PM
ehhh panggung wayang mana yg dekat dgn rumah tan tu?

kat encorp strand mall kak
skrg tgk wayang tidak perlu ke curve lg
anak2 jiran tan pn da pandai tgk wayang skrg
klu tan thu anak bujang tan pegi, siap lah die
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2014 12:41 PM | Show all posts
intan_smsb posted on 14-10-2014 12:16 PM
setia kak, tan la penyokong plg havoc
jiran tan lg lah, sampai masuk2 padang berlari walau tk gol ...

akak klu jd cam tan tunggu beriya nnt akak lak stress
sbb anak akak tu bkn pandai sgt sepak bola
abes dah kena ajar dgn si abg tp bila sepak bola ttp ke arah lain lak sepakan tu
tp kan tan diaorg dpt jore ms lawan budak darjah 4
tergezut akak hokeh
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2014 12:42 PM | Show all posts
intan_smsb posted on 14-10-2014 12:18 PM
abstrack pun tan suke gak,
tan pnh beli corak bunga
lps tu kan

kelakar plk komen kawan2 tan tu
tp mmg ada tan oiii
bukan takat corak alas meja
paling sadis ada yg cam corak langsir taw
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2014 12:43 PM | Show all posts
intan_smsb posted on 14-10-2014 12:21 PM
kat encorp strand mall kak
skrg tgk wayang tidak perlu ke curve lg
anak2 jiran tan pn da pand ...

wahhh br bukak ke mall tu tan
nak sebut pun akak x pandai lg
terbelit lidah
hrp jgnlah si abg tu gie wayang dgn kengkawan dia tan
pastu monitor gak jgn smp lps ke cc tan
akak ni ms abg diaorg dulu dah terlepas sekali
abis kita ditipunya hidup2
geram taw
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2014 12:43 PM | Show all posts
dah nak lunch ni
happy lunch N dgn intan
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2014 01:11 PM | Show all posts
hwaaa rs nak muntah plk ni
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2014 01:27 PM | Show all posts
intan_smsb posted on 14-10-2014 09:40 AM
tan mengantuk sangat arini

sama la dgn n.. rini n mngantuk tau..
td tersenguk2 n kat meja ni haa..
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2014 01:28 PM | Show all posts
fatehana posted on 14-10-2014 11:00 AM
Assalam dan samat pg
sakit pala sbb too much of thinkings which never brings any goods to me

waalaikumussalam dan selamat petang akak ana..

udah.. jgn di pikirin lagi da..
meh kita moyan meh..
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2014 01:30 PM | Show all posts
fatehana posted on 14-10-2014 11:02 AM
semlm x bizi sgt tp ada meeting
cuma xleh nk berporem sakan coz semlm msk lambat lak ke opis
msk ...

owh.. smlm akak ana mmg terlambat gi opis ke atau mmg dtg lambat?..
syok arr jadik boss ni taww..tingin nk jadik boss gak...
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2014 01:31 PM | Show all posts
anniez08 posted on 14-10-2014 01:28 PM
waalaikumussalam dan selamat petang akak ana..

udah.. jgn di pikirin lagi da..

errr sejak akak msk dr pg td mmg satu kijer pun akak lom sentuh N oiii
sbbnya akak sibuk moyan dan terus moyan
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2014 01:32 PM | Show all posts
anniez08 posted on 14-10-2014 01:30 PM
owh.. smlm akak ana mmg terlambat gi opis ke atau mmg dtg lambat?..
syok arr jadik boss ni taww.. ...

semlm mmg terlambat msk opis sbb dayah ajak gie bekpas dulu
pastu dia ajak gie kedai buku ler
sudahnya akak msk opis pun lewat
sekali mak aihhh byk tu benda nk buat
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2014 01:33 PM | Show all posts
nak rest jap dr tgk PC
parah ni urat kat mata cam tertarik2 jd sakit plk
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.090870s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list